συννεφάκι Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Άρχισα μετά τις γιορτές τον 5ο κύκλο, είμαι στο Life and Death of Jeremy Bentham.. Έχω καταλήξει σε δύο μόνο πράγματα: Αν δεν έκαναν την παπάντζα να φύγουν από το νησί, τίποτα δεν θα συνέβαινε.. Δηλ. δεν θα γυρνούσαν πίσω, ώστε να πάνε στη Ντάρμα εποχή.. Νομίζω ότι τελικά αυτό έπρεπε να γίνει για να αποτρέψουν αυτά που έγιναν.. Σημαντικό: είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ο Μπεν συνεργάζεται με τον Κώστα. Το μόνο που θέλει απο τον Λοκ είναι να μάθει πώς θα γυρίσει πίσω στο νησί. Αφού το ξεστομίζει ο άμοιρος Λοκ, τον καθαρίζει στεγνά ο πανάθλιος! Φροντίζει, και ο ίδιος και η Ελοίζ, να επιστρέψει ο νεκρός Λοκ στο νησί, για να μπορέσει ο Κώστας να κάνει τη δουλειά του!!! Και γενικά, προσπαθεί πάρα πολύ για όλα αυτά.. Ο κακός μας Μπεν είναι το διαβολάκι του Κώστα!!!!! (Θα δω και τα υπόλοιπα και θα αποφανθώ!)
frenzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 O Μπεν είναι τραγικός χαρακτήρας πια όχι villain.
Antonisjk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Όχι δα! Αν τον είχα μπροστά μου, άνετα του έκανα ότι του έκανε ο Σαγίντ!
konnak Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 O Μπεν είναι τραγικός χαρακτήρας πια όχι villain. Sad but true.
συννεφάκι Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 :confused: Λέμε ότι οι Σαν-Μπεν-Λοκ κλπ έπεσαν στο 2007, σωστά? Λοιπόν... καθώς πέφτει το αεροπλάνο και ο Λυπίδης προσπαθει να το προσγειώσει, ακούγονται οι πασίγνωστοι μας αριθμοί από τον ασύρματο!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν οι λόστις κατάφεραν να φύγουν από το νησί δεν είχαν ξεμπλοκάρει όλες τις μεταδόσεις από το νησί , μαζί με το σήμα της Ρουσσώ,για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με το πλοίο? Θυμάται κανείς σίγουρα? Οι αριθμοί θα πρεπε να ακούγονται και στο 2007 από το νησί ή όχι? Γιατί, αν όχι, η 316 δεν έπεσε στο 2007, αλλά λίγο νωρίτερα... Επίσης, μην είστε όλοι τόσο σίγουροι για τον Μπεν... Ίσως να αφήνει τον Λοκ να κάνει ότι θελει και να του αναγνωίζει την αρχηγία, γιατί ξέρει ότι είναι ο Κώστας και όχι ο Λοκ...
sheik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 :confused: Λέμε ότι οι Σαν-Μπεν-Λοκ κλπ έπεσαν στο 2007, σωστά? Λοιπόν... καθώς πέφτει το αεροπλάνο και ο Λυπίδης προσπαθει να το προσγειώσει, ακούγονται οι πασίγνωστοι μας αριθμοί από τον ασύρματο!!!!!!!!!!!!!!!! Όταν οι λόστις κατάφεραν να φύγουν από το νησί δεν είχαν ξεμπλοκάρει όλες τις μεταδόσεις από το νησί , μαζί με το σήμα της Ρουσσώ,για να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με το πλοίο? Θυμάται κανείς σίγουρα? Οι αριθμοί θα πρεπε να ακούγονται και στο 2007 από το νησί ή όχι? Γιατί, αν όχι, η 316 δεν έπεσε στο 2007, αλλά λίγο νωρίτερα... Αυτο ειναι περιεργο, θυμαμαι που το συζητουσαμε και αλλου, μαλον γιαλαθος μου φαινεται. Δε θυμαμαι αν το διαβασα και σε συνεντευξη αν οντως προκειται για λαθος
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ρε καλα εκανα εγω και ρωτησα τι χρονια υποτιθεται οτι ειναι η πτωση της Ατζιρα... Παντως ο καταυλισμος και το λιμανι που δενουν Λυπιδης-Σαν-Μπεν ειναι χαλια, σαν να το εχουν εγκαταλειψει. Μηπως αντι για πιο πριν εχουν πεσει πιο μετα απο το 2007 και καποιος ενεργοποιησε ξανα το σημα? Παντως ωραια ερωτηση. Θα σου προτεινα να την βαλεις στο spreadsheet, νομιζω σου εχω δωσει access
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί σαν ιδέα, αλλά την περίπτωση του επιλεκτικού reset την έχουμε συζητήσει? Στυλ ότι όσοι ήταν στο σκηνικό με την βόμβα πάνε κανονικά σε reset ενώ οι υπόλοιποι (Σαν, Μπεν και Λυπίδης) συνεχίζουν κανονικά.
sheik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Ειμαι πολυ περιεργος γαμωτο πως διαολο θα κολλησει το reset με την ολη μυθολογια και τι θα προσφερει. Ελπιζω ναμην ειναι απλα για να φαει χρονο με ενα what if σεναριο, επειδη μας τελειωσαν τα φλασμπακ,φλασφοργουορντ,ταιμ τραβελς...
Sellers Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω και γω ρε συ. Περιμένω απο τους γαμιάδες τους σεναριογράφους να τα βολέψουν όλα έτσι με την Λοστάρα που να κρατάμε τα σαγόνια μην πέσουν... :cry::cry::cry::cry::cry: Ωωωχ μαλάκα δεν μπορώ, με ξαναπιάνει.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Βασικα το reset πρεπει να πετυχε. Αν ο Μπεν μετα τους Others πηγε πισω στη Νταρμα και εζησε χρονια πριν τους σφαξει, οι δικοις μας, οι Λοστιζ μαλλον με καποιο τροπο ειχαν εξαφανιστει απο το νησι αλλιως θα τους θυμοταν Και κατι για αυτο που ειπε το συννεφακι. Εκει που πανε στο κυριως νησι οταν επεσε η Ατζιρα, βλεπουμε μια ξεχαρβαλωμενη ταμπελα "processing center". Αρχικα νομιζα πως ηταν στο 2007 και καλα ηταν ολα χαλια γιατι για 3 χρονια δεν ζουσε κανεις εκει. Ομως μιας και οι Αλλοι οταν σκοτωσαν την Νταρμα πηγαν και ζησαν εκει και δεν ειδαμε ταμπελα αφου τι να την κανουν μπορουμε να πουμε οτι εχει πεσει η Ατζιρα μεταξυ του φονικου της Νταρμα και της εποχης που οι Αλλοι αρχιζαν να ζουν εκει που ζουσε η Νταρμα? Αν θυμαμαι καλα-μεχρι το 5χ12 εχω κανει επαναληψη-οι Αλλοι δεν πηγαν αμεσως να ζησουν στον καταυλισμο μετα το purge, αυτο εγινε οταν ο Μπεν εξορισε τον Γουιντμορ, σωστα?
Voodooman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Έχω δει τις σεζόν 1,2. Ξεκίνησα την 3 και εκεί τα παράτησα. Έκανα το λάθος και μπήκα σε αυτό το thread, τώρα με έπιασε μία όρεξη να την δω. Εσείς που είστε τόσο προχωρημένοι τί με συμβουλεύετε; Αξίζει πραγματικά τον κόπο να επενδύσω 80-90 ώρες από την ζωή μου; Είναι πραγματικά ιδιοφυές ή απλά συνεχίζετε να το βλέπετε μπας και πάρετε απαντήσεις; Οδηγεί κάπου όλη αυτή η ιστορία ή η σειρά δημιουργεί συνεχώς μία ομίχλη που δεν ξεδιαλύνεται με τίποτα; Από το 1 μέχρι το 10, πόση συγκέντρωση χρειάζεται; Ας πούμε, στο memento κατέβαλα μία συγκέντρωση γύρω στο 7 από όσο θυμάμαι. Ή στο Mullholland Drive, γύρω στο 9 την τρίτη φορά. Με τα δικά μου δεδομένα. Ας με βοηθήσει κάποιος, ας με πάρει από το χεράκι να με οδηγήσει, αν δεν βαριέται!
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Aκου να στο πω πολυ απλα... Δεν υπαρχει απαντηση. Υπαρχει ο Μαιος του 2010. Εκεινο το Μαιο θα μαθουμε αν η ανθρωπινη απογοητευση επιασε νεο Limit down μετά από το 0-3 του Αγιαξ στο ΟΑΚΑ οταν ειχαμε κανει το 0-1 στο Αμστερνταμ ή αν μπορεις να πεταξεις την τηλεοραση σου γιατι απλα οτι ηταν να δεις το εχεις δει, για αθλητικα πηγαινε κανενα γηπεδο, οτιδηποτε αλλο και να δεις δεν εχει νοημα. Κοινως για μενα αυτη την στιγμη, εχωντας δει τοσες υπεροχες σειρες, οπως το Carnivale, House, Dexter, X-files, Angel κτλ κτλ κτλ θεωρω προσωπικα οτι το Λοστ πρεπει να ειναι το πιο influental πραγμα που εχει παιχτει ποτε σε τηλεοραση, δεν ειναι σειρα, ειναι κοινωνικο φαινομενο και παρολαυτα ειναι τοσο Must, τοσο cool που ο Mails Davis μπροστα του ειναι nerd. Βασικα, περιμενε να δουμε εμεις το τελος. Αν ο αριθμος των ποστ του φορουμ πεσει στο μισο απο τις αυτοκτονιες, μην το δεις, εχει πολλα πραγματα η ζωη για να σε απογοητευση. Αν διαβασεις παλι για ονειρωξεις, νομιζω οτι βρηκες το καλυτερο τροπο να επενδυσεις 120 45λεπτα.
Voodooman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Με ανησυχεί πολύ το γεγονός ότι δεν με κέρδισε στους τρεις πρώτους κύκλους. Ίσως να φταίει το γεγονός πως προκαταβολικά ήξερα ότι θα υπάρχουν πολλοί κύκλοι, ίσως να φταίει το ότι δεν έπαιρνα απαντήσεις παρά μόνο νέες ερωτήσεις, γενικά μου έδινε την αίσθηση ότι δεν οδηγεί πουθενά η σειρά. Έβλεπα κάτι σχεδιαγράμματα θεαματικότητας, κάθε νέα σεζόν πιο χαμηλά από την προηγούμενη. Γιατί δεν κρατιέται η θεαματικότητα; Μου φαίνεται ότι από την 4η σαιζόν και μετά η μπάλα χάνεται οριστικά. Βγάζουν νόημα αυτά που βλέπετε ή απλά ελπίζετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.