sheik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 [/color] Σωστος ο παικτης, λογικα δεν το θυμαμαι. Το προσθετω στο spreadsheet, το θυμασαι στανταρ? Ναι ειναι στανταρ, τον εδωσε στην μανα της Κλαιρ πηγε και της τα ξερασε ολα, οτι η Κλαιρ δεν πεθανε στην πτωση, οτι ειναι ακομα ζωντανη στο νησι και πως ο εγγονος της γεννηθηκε και τον εχει αυτη και την τον εδωσε. Γενικα ρε παιδι μου στα επισοδεια του 5ου κυκλου που εχω δει στην επαναληψη φερεται πολυ σαν Λοκ και οχι σαν Κωστας. Αντιθετα ως Κριστιαν ηταν φανερο οτι καποιος αλλος ηταν(αν και μου κανει εντυπωση οτι και ο Κριστιαν/Κωστας, χωρις προφανη λογω μιλαει για τον Τζακ σαν πατερας. Πχ το "Πες γεια στο γιο μου" εκτος αν ηξερε οτι θα το επιανε ο γατος ο Λοκ και θα καταλαβαινε ποιος ειναι ο γιος του και θα το χρησιμοποιουσε δεν ειχε καποιο προφανη λογο να το πει) Τεσπα, το αφηνω Pending αν και αναγνωριζω οτι αποτελει αναγνωση χαρακτηρα και αρα ισως παραειναι υποκειμενεικο το τι βλεπει ο καθενας και ισως δεν εχει αξια Κοιτα παντως αν συγκρινεις την συμπεριφορα του Λοκ μεχρι το 5χ07(real locke) και απο το 5χ08 και επειτα(fake locke) θα δεις τρομερη διαφορα. Εγω τουλαχιστον αυτο βλεπω
KaizerSoze Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κοιτα παντως αν συγκρινεις την συμπεριφορα του Λοκ μεχρι το 5χ07(real locke) και απο το 5χ08 και επειτα(fake locke) θα δεις τρομερη διαφορα. Εγω τουλαχιστον αυτο βλεπω Ωπα, μισο, ο Λοκ ειναι ψευτικος απο κει που πεφτει η Ατζιρα σωστα?
sheik Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Ναι αλλα το επεισοδιο που πεφτει η Ατζιρα ειναι το 5χ06, στο αμεσως επομενο(5χ07) βλεπουμε τι περιπου εκανε ο Λοκ εκτος νησιου για να πεισει τους αλλους και τον θανατο του απο τον Μπεν. Απο κει και περα, οτι Λοκ βλεπουμε ειναι ο fake.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, αυτο σου λεω, σε 2 επισοδεια μετα το 8 δειχνει Λοκ('η σε ενα, δεν θυμαμαι) και φερεται σαν Λοκ
Antonisjk Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά, βλέπω το lost, έχω φτάσει στο 5X03. Μπορώ να συμμετάσχω στο "παιχνιδάκι" σας; Πρέπει να στείλω το e-mail μου σε κάποιον;
sheik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχει νοημα πλεον, ειμαστε στην τελικη ευθεια για την πρεμιερα του τελευταιου κυκλου, σου προτεινω να δεις σιγα σιγα και την υπολοιπη 5η σαιζον και απο 2 Φλεβαρη εδω ειμαστε να τα λεμε(λετε) μετα απο καθε επεισοδιο...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Ασε ρε τον ανθρωπο. Φυσικα φιλε μου, στειλε μου με πμ σου το email σου να σε κανω add στο spreadsheet ωστε να δεις και αποριες δικες μου αλλα και αλλων παιδιων που ισως δεν εχεις σκεφτει. Οτι δεν βρεις εκει και θες να το ρωτησεις, ρωτα το εδω
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ελα και τελειωνουμε... 5χ9 Σε ποιο ετος ειναι Σαν και Μπεν και γιατι δεν ειναι μαζι με τους αλλους Λοστις?? 5χ11 Ο Μαιλς λεει πως οτι ζουν εχει γινει. Ο Χερλει τον κολλαει "Γιατι ο Μπεν δεν θυμοταν τον Σαγιντ".Λιγο μετα μαθαίνουμε οτι ο Ριτσαρντ οταν τον πηρε του εσβησε την μνημη. Αν δλδ ο Μαιλς ειχε δικιο, γιατι ο Ντες δεν θυμοταν εξαρχης τον Φαραντευ παρα μονο η αναμνηση δημιουργηθηκε αργοτερα?
sheik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ελα και τελειωνουμε...5χ9 Σε ποιο ετος ειναι Σαν και Μπεν και γιατι δεν ειναι μαζι με τους αλλους Λοστις?? 5χ11 Ο Μαιλς λεει πως οτι ζουν εχει γινει. Ο Χερλει τον κολλαει "Γιατι ο Μπεν δεν θυμοταν τον Σαγιντ".Λιγο μετα μαθαίνουμε οτι ο Ριτσαρντ οταν τον πηρε του εσβησε την μνημη. Αν δλδ ο Μαιλς ειχε δικιο, γιατι ο Ντες δεν θυμοταν εξαρχης τον Φαραντευ παρα μονο η αναμνηση δημιουργηθηκε αργοτερα? Σαν και Μπεν (και υπολοιποι της Ατζιρα) ειναι στο 2007. Οι υπολοιποι πηγαν στο 1977. Ο λογος ειναι οτι δεν αναπαρασταθηκαν σωστα οι συνθηκες της 1ης πτησης οπως ειχε πει η Ελοιζ και τα αποτελεσματα θα ηταν απροβλεπτα. Βλακοεξηγηση, δε βγαζει νοημα, αλλα αυτη ειναι. Ο Ντες ειπε ο Φαραντευ οτι ειναι σπεσιαλ, δεν πιανουν πανω του οι κανονες. Ενω δηλαδη για ολους τους υπολοιπους ολα αυτα εχουν συμβει(βασικα, συμβαινουν τωρα για τους ιδιους, αλλα στο παρελθον για τους υπολοιπους ειχαν ηδη συμβει), για τον Ντες δεν εχουν συμβει αλλα του δημιουργειται αναμνηση την στιγμη ακριβως που στο παρελθον γινεται κατι που δεν ειχε γινει in the first place. Π.χ στη πραγματικοτητα ο Ντανιελ και ο Ντες ΔΕΝ ειχαν μιλησει πανω στο νησι, ο διαλογος που ειδαμε(Ντες βοηθεια, πανε βρες την μανα μου) δεν ειχε συμβει στο πραγματικο 200χ. Συνεβη στο παρον του Φαραντευ μοναχα(που τυχαινει να ειναι στο παρελθον του Ντες), αλλα αυτη η αλλαγη αποτυπωνεται αμεσως στον Ντες σαν αναμνηση οτι και καλα οντως συνεβη.
Sellers Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σαν και Μπεν (και υπολοιποι της Ατζιρα) ειναι στο 2007. Οι υπολοιποι πηγαν στο 1977. Ο λογος ειναι οτι δεν αναπαρασταθηκαν σωστα οι συνθηκες της 1ης πτησης οπως ειχε πει η Ελοιζ και τα αποτελεσματα θα ηταν απροβλεπτα. Βλακοεξηγηση, δε βγαζει νοημα, αλλα αυτη ειναι. Πραγματικά από τα πιο ηλίθια πράγματα που ειπώθηκαν στο Λόστ. Τόσο χαζό που σε κάνει να πιστεύεις ότι θα ακούσεις κάτι καλύτερο στην νέα σεζόν.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 1. Για τους αλλους το εχω καταλαβει. Για τον Μπεν και τη Σαν ειχα μια αμφιβολλια μηπως ειναι στο 2010 ξερω γω, το γιατι δεν ειναι με τους αλλους το ειχα πιασει 2. Το ξερουμε αυτό ή το υποθέτουμε? Το εχω ξαναδιαβασει οτι ο Ντες ειναι σπεσιαλ. Αυτο ποτε το λεει ο Φαραντευ?(εχω φτασει μεχρι το 5χ11 στην επαναληψη)
sheik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Kaiser το λεει ο Ντανιελ στον Ντες στη πρεμιερα του 5ου κυκλου. Καταλαβε πως ειναι σπεσιαλ λογικα λογω του γυρισματος του κλειδιου απο τον ιδιο, τα οσα βιωσε στο 3x08 και στο 4x05 οπου στην ουσια τον εστειλε να συναντησει τον παρελθοντικο Φαραντευ.
bladerasasas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Π.χ στη πραγματικοτητα ο Ντανιελ και ο Ντες ΔΕΝ ειχαν μιλησει πανω στο νησι, ο διαλογος που ειδαμε(Ντες βοηθεια, πανε βρες την μανα μου) δεν ειχε συμβει στο πραγματικο 200χ. Συνεβη στο παρον του Φαραντευ μοναχα(που τυχαινει να ειναι στο παρελθον του Ντες), αλλα αυτη η αλλαγη αποτυπωνεται αμεσως στον Ντες σαν αναμνηση οτι και καλα οντως συνεβη. αυτο περισσοτερο ως σκηνοθετικο τρικ το θεωρω ή ως παραβλεψη των δημιουργων. Γιατι, οταν του έρχεται η αναμνηση του Ντεσμοντ μας τον δειχνει στο 2007 ενω οι αλλοι ειναι 3 χρονια πισω αν παρουμε ως χρονο αναφορας τον χρονο που θα βρισκονταν κανονικα οι λοστις του νησιου χωρις χρονοταξιδια. Δηλαδη, στην 5η σεζον, τα γεγονοτα εκτος και εντος νησιου δε γινονταν παραλληλα αλλα με διαφορα 3 ετων, που οταν οι εκτος νησιου γυρισαν τα "πηδηξαν" (οσον αφορα τα γεγονοτα του νησιου, τα εκτος τα χαμε δει να εκτυλισονται απο τη 4η σεζον). Τα παραπανω αφορουν το "αμεσως", δηλαδη αν ειναι οπως τα λεει o Sheik, προκειται για μλκι@ των δημιουργων υ.γ. Παντως εχω την αισθηση οτι τον ρολο του Ντεσμοντ ταν αμελησαν καπως. Μου φαινεται οτι τον προοριζαν για κατι μεγαλυτερο που εν τελει δεν τους βγηκε και το παρατησαν
Antonisjk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Θα δούμε βέβαια στην 6η σεζόν αν όντως τον αμέλησαν τον Ντες ή όχι. Πάντως συμφωνώ πως Ντες και Ντάνιελ δεν ειδοθήκαν στο νησί. Πρώτη φορά που μιλάνε είναι στο πλοίο, μέσο τηλεφώνου όπου του λέει να πάει να τον βρει στο Οξφορντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.