klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δε γαμείς... Μέσα!! Έχω δεί προ αμνημονεύτων τις 2 πρώτες σεζόν, κάτι ψιλά απο την 3 και δεν θυμάμαι το θεό μου.. Αυτό μόνο... Ευκαιρία είναι. Θα προσπαθήσω να είμαι μέσα στο πρόγραμμα
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Οποιος δεν εχει στειλει request for Invitation μεσω του doc να μου στειλει με πμ το email του
imr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Οποιος δεν εχει στειλει request for Invitation μεσω του doc να μου στειλει με πμ το email του Κανουμε request στο link απο το 2ο ποστ right?
Cue Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Και εγώ το ψήνω, αρκεί να με φιλοξενεί σε κάθε επεισόδιο κάποιος με >42' tv για full hd προβολή, αλλιώς δε λέει - now in Athens
kirileman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ωραία... Sellers, Kaizer, Anhlikos, Sweet Dreams και Harkonotatos μέσα so far. Ο kirileman να φανταστώ εκτός, ε? Εκτός γιατί εκ των πραγμάτων θα είμαι ασυνεπής. Θα παρακολουθώ.
Sellers Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Sellers, Kaizer, Anhlikos, Sweet Dreams, Harkon, Imr, Manuel, Klainmaingr, και Cue υπο την προυπόθεση του φυσικά. Ελπίζω να έχετε κανονίσει όλη την εκκρεμότητα με τον Kaizer καθώς και την εξόφληση της μηνιαίας συνδρομής. (Θα ποσταριστεί σχετικός λογαριασμός paypal ωσονούπο)
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κι εγώ που νόμιζα πως ήμουν αργόσχολος. Good Luck Guys!
SweeT_DreamS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κι εγώ που νόμιζα πως ήμουν αργόσχολος. Ε εμείς διαφέρουμε...γιατί είμαστε αργόσχολοι με πρόγραμμα... Πολύ αυστηρό πρόγραμμα... Good luck to you too...
liopyr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Ομολογώ πάντως πως για μερικά δευτερόλεπτα με έψησε η ιδέα. Μετά το ξανασκέφτηκα.
KaizerSoze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Koιτα, περιορισμοι κτλ δεν μπαινουν, οποτε θες μπαινεις και συμμετεχεις. Το concept ηταν να τα ξαναδουμε ολοι μαζι ωστε ολοι μαζι να συζηταμε για τα ιδια πραγματα περιπου και να βγει μια καλυτερη ακρη Εξαλλου live together die alone
vaso7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δεν ξέρω αν θα προλάβαίνω να βλέπω τα επεισόδια αλλά θα ήθελα να με κάνετε accept ώστε να μπορώ να βλέπω τις ερωτοαπαντήσεις στο spreadsheet
KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Eφτιαξα αλλες 4 καρτελες στο φυλλο Η 5η συνολικα ειναι η general questions. Θα το βαλω και μεσα στο ιδιο το φυλλο αλλα δωστε προσοχη Εκει θα μπαινουν οσες ερωτησεις ΔΕΝ απαντηθηκαν σε επισοδεια που εχουμε ηδη "κλεισει". Δεν θα κλειδωσω τα φυλλα, απλα θελω να το σεβαστειτε. Αν φτασουμε Σεζον 2 και καποιος εχει ερωτηση για σεζον 1, την γραφει στην general questions και οταν και αμα απαντηθει, τοτε ειναι υπευθυνος ο ιδιος να την κανει cut/paste στο σωστο φυλλο
foxplayer Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 it's our destiny εξάλλου live together...die alone
manic Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ρε παίδες μια ερώτηση εγω το τελευταίο επεισόδιο που είδα στο λοστ ηταν εκει που ο τζαρλι πεθαίνει (πνίγεται) και κατι γραφει στο χερι του μπορειτε να μου πειτε ποιο επεισόδιο ειναι γιατι θελω να συνεχίσω? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:01 ---------- το βρηκα 3 σεζον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.