Προς το περιεχόμενο

Lost: Η Μεγάλη Ανασκόπηση (spoilers ARE included)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε γαμείς...

Μέσα!!

Έχω δεί προ αμνημονεύτων τις 2 πρώτες σεζόν, κάτι ψιλά απο την 3 και δεν θυμάμαι το θεό μου.. Αυτό μόνο...

Ευκαιρία είναι. Θα προσπαθήσω να είμαι μέσα στο πρόγραμμα ;)

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οποιος δεν εχει στειλει request for Invitation μεσω του doc να μου στειλει με πμ το email του

Κανουμε request στο link απο το 2ο ποστ right?

Δημοσ.

Και εγώ το ψήνω, αρκεί να με φιλοξενεί σε κάθε επεισόδιο κάποιος με >42' tv για full hd προβολή, αλλιώς δε λέει :P

- now in Athens

Δημοσ.
Ωραία...

Sellers, Kaizer, Anhlikos, Sweet Dreams και Harkonotatos μέσα so far.

Ο kirileman να φανταστώ εκτός, ε?

Εκτός γιατί εκ των πραγμάτων θα είμαι ασυνεπής. Θα παρακολουθώ.

Δημοσ.

Sellers, Kaizer, Anhlikos, Sweet Dreams, Harkon, Imr, Manuel, Klainmaingr, και Cue υπο την προυπόθεση του φυσικά.

Ελπίζω να έχετε κανονίσει όλη την εκκρεμότητα με τον Kaizer καθώς και την εξόφληση της μηνιαίας συνδρομής.

(Θα ποσταριστεί σχετικός λογαριασμός paypal ωσονούπο)

Δημοσ.
Κι εγώ που νόμιζα πως ήμουν αργόσχολος.

Ε εμείς διαφέρουμε...γιατί είμαστε αργόσχολοι με πρόγραμμα...:-)

Πολύ αυστηρό πρόγραμμα...:-)

Good luck to you too... :)

Δημοσ.

Ομολογώ πάντως πως για μερικά δευτερόλεπτα με έψησε η ιδέα.

Μετά το ξανασκέφτηκα.

Δημοσ.

Koιτα, περιορισμοι κτλ δεν μπαινουν, οποτε θες μπαινεις και συμμετεχεις.

Το concept ηταν να τα ξαναδουμε ολοι μαζι ωστε ολοι μαζι να συζηταμε για τα ιδια πραγματα περιπου και να βγει μια καλυτερη ακρη

Εξαλλου live together die alone

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα προλάβαίνω να βλέπω τα επεισόδια αλλά θα ήθελα να με κάνετε accept ώστε να μπορώ να βλέπω τις ερωτοαπαντήσεις στο spreadsheet :)

Δημοσ.

Eφτιαξα αλλες 4 καρτελες στο φυλλο

Η 5η συνολικα ειναι η general questions. Θα το βαλω και μεσα στο ιδιο το φυλλο αλλα δωστε προσοχη

Εκει θα μπαινουν οσες ερωτησεις ΔΕΝ απαντηθηκαν σε επισοδεια που εχουμε ηδη "κλεισει". Δεν θα κλειδωσω τα φυλλα, απλα θελω να το σεβαστειτε.

Αν φτασουμε Σεζον 2 και καποιος εχει ερωτηση για σεζον 1, την γραφει στην general questions και οταν και αμα απαντηθει, τοτε ειναι υπευθυνος ο ιδιος να την κανει cut/paste στο σωστο φυλλο

Δημοσ.

ρε παίδες μια ερώτηση εγω το τελευταίο επεισόδιο που είδα στο λοστ ηταν εκει που ο τζαρλι πεθαίνει (πνίγεται) και κατι γραφει στο χερι του μπορειτε να μου πειτε ποιο επεισόδιο ειναι γιατι θελω να συνεχίσω?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:01 ----------

το βρηκα 3 σεζον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...