KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 H βλακεια ειναι οτι οσο προχωραω στην επαναληψη, δεν ειναι ευκολο να περιμενω απαντησεις γιατι απλα καποια πραγματα δεν τα εχουμε μαθει ακομα πχ αυτο που ειπαμε με τον Λοκ και το μαχαιρι. Ωραια σκεψη οτι δεν στραβωσε ο Ριτσαρντ γιατι εκανε λαθος αλλα γιατι δεν του αρεσε που ο μικρος διαλεξε ενα μαχαιρι. Το θεμα ειναι οτι δεν το εχουμε σαν βεβαιη πληροφορια αλλα σαν θεωρια
imr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Οντως τωρα πλεον λιγες ερωτησεις εχουν μεινει που να μπορουμε να απαντησουμε με βεβαιοτητα Και μια ερωτηση απο μενα (Δεν νομιζω να εχει απαντηθει αλλα την ριχνω anyway ) 4x10: Που πηγε η κλαιρ?
KaizerSoze Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 cue δωσε Mail με πμ imr ολοι την εχουμε κανει αυτην απλα επειδη ηδη ξερουμε οτι η απαντηση ειναι στον 6ο(ή τεσπα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μεχρι τον 5ο) δεν την ειχαμε αναφερει, θεωροντας τη δεδομενη. Εγω παντως λεω να την προσθεσουμε στη λιστα ωστε να υπαρχει του χρονου πληρες οδηγος
συννεφάκι Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 4x6 - The other woman Η Τζουλιέτ είναι μα τον Τζακ στη ζούγκλα και ψάχνουν τον Φαραντέι και την αντιπαθέστατη Σάρλοτ, που έχουν φύγει. Ξαφνικά............ ακούγονται ψίθυροι. Εμφανίζεται η Χάρπερ μπροστά στην Τζουλιέτ και της λέει ότι οι άλλοι δύο πηγαίνουν στον Τυφώνα και μπλα μπλα μπλα.. Έρχεται ο Τζακ. Η Χάρπερ είναι ακόμα εκεί. Μιλάει με τον Τζακ. Ξαφνικά.. Η Χάρπερ εξαφανίζεται ως δια μαγείας μπροστά απ' τα μάτια τους!!!!!!!!! Ακούγονται πάλι ψιθυροι. Ο Τζακ και η Τζουλιέτ έχουν σαστίσει και προσπαθούν να καταλάβουν τί έγινε. ΤΙ ΕΓΙΝΕ????????????
KaizerSoze Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Tιποτα νομιζω, κλασικο Others σκηνικο. Νομιζω οτι απλα δεν την πηραν πρεφα που εφυγε και το δειξαν υπερβολικα και καλα ηταν φαντασμα ή ο καπνος. Εξαλλου δεν νομιζω οτι προς το παρον εχουν δωσει στο σκηνικο παραπανω σημασια. Οποιος ξερει κατι αλλο ας πει ΥΓ. Οσοι εχετε δικαιωματα, γραφτε τις αποροιες σας και στο spreadsheet
KaizerSoze Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 4χ14 Ο Μπεν λεει οτι οποιος φευγει απο το νησι δεν μπορει να ξαναγυρισει. Αυτος πως γυρισε? (εκτος αν εννοει δεν ξερει ΠΩΣ να ξαναγυρισει, οχι οτι το νησι τον εμποδιζει ας πουμε)
sheik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Εχω την εντυπωση πως αργοτερα διευκρινιστικε πως δεν μπορει να ξαναγυρισει ΔΙΧΩΣ συνεπειες... Δε θυμαμαι επεισοδιο ομως, νομιζω το ειπε ο ιδιος στον Λοκ οταν αυτος τον ρωτησε το ιδιο πραγμα.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Οσο εχω δει δεν εχει αναφερθει κατι τετοιο, θα δω και τα υπολοιπα και θα μαθουμε
συννεφάκι Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 4χ14Ο Μπεν λεει οτι οποιος φευγει απο το νησι δεν μπορει να ξαναγυρισει. Αυτος πως γυρισε? (εκτος αν εννοει δεν ξερει ΠΩΣ να ξαναγυρισει, οχι οτι το νησι τον εμποδιζει ας πουμε) Νομίζω πως εννοεί απλά ότι άπαξ και φύγεις, δεν μπορείς να ξαναβρείς το νησί. Και στον Γουίντμορ είχαν πει ότι δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει, αλλά εννοούσαν ότι ποτέ ξανά δεν θα καταφέρει να βρει το νησί. Όσον αφορά αυτό που ρώτησα για τη Χάρπερ, όντως δεν είδαμε να του δίνουν και πολύ σημασία του γεγονότος.. Αλλά έχω να παρατηρήσω ότι η εμφάνιση της ήταν ακριβώς ίδια με τις εμφανίσεις του Γουόλτ. Είδα μέχρι και το 4χ11 σήμερα.. Αύριο θα κάνω στάση εργασίας και θα έρθω να τελειώσω τον 4ο κύκλο! :lol: Είναι ολοφάνερο πάντως ότι κάτι παίζει με τον Χάρλει.. Βλέπει νεκρούς, βλέπει την καλύβα, βλέπει τον Τζέικομπ (τον Κρίστιαν δηλ., και δηλ. τον Κώτσο..). Είχα κάτι να πω και το ξέχασα.. (Τελικά, τώρα που τα ξαναβλέπω, την έχει λυπηθεί η ψυχή μου την Τζουλιέτ. Χαρά δεν είδε η άμοιρη στη ζωή της. Άντρας μ@μ@κας και ζώον, μετά της έτυχε ο Μπεν, μετά σκότωσε το ζώον (=Μπεν) τον Γκούντγουιν, την έγραψε και ο Τζακ εν τέλει.. την καημενούλα..)
KaizerSoze Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω πως εννοεί απλά ότι άπαξ και φύγεις, δεν μπορείς να ξαναβρείς το νησί.Και στον Γουίντμορ είχαν πει ότι δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει, αλλά εννοούσαν ότι ποτέ ξανά δεν θα καταφέρει να βρει το νησί. Όσον αφορά αυτό που ρώτησα για τη Χάρπερ, όντως δεν είδαμε να του δίνουν και πολύ σημασία του γεγονότος.. Αλλά έχω να παρατηρήσω ότι η εμφάνιση της ήταν ακριβώς ίδια με τις εμφανίσεις του Γουόλτ. Είδα μέχρι και το 4χ11 σήμερα.. Αύριο θα κάνω στάση εργασίας και θα έρθω να τελειώσω τον 4ο κύκλο! :lol: Είναι ολοφάνερο πάντως ότι κάτι παίζει με τον Χάρλει.. Βλέπει νεκρούς, βλέπει την καλύβα, βλέπει τον Τζέικομπ (τον Κρίστιαν δηλ., και δηλ. τον Κώτσο..). Είχα κάτι να πω και το ξέχασα.. (Τελικά, τώρα που τα ξαναβλέπω, την έχει λυπηθεί η ψυχή μου την Τζουλιέτ. Χαρά δεν είδε η άμοιρη στη ζωή της. Άντρας μ@μ@κας και ζώον, μετά της έτυχε ο Μπεν, μετά σκότωσε το ζώον (=Μπεν) τον Γκούντγουιν, την έγραψε και ο Τζακ εν τέλει.. την καημενούλα..) Ε, καλα, δεν την χαλαει ο Σωγιερ. Σε ολη την σειρα χωρις πουκαμισο επαιζε, οταν ηταν μονοι και το παιζανε ζευγαρι τι λες να εκανε?
KaizerSoze Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Eλα και τελειωνουμε... 5χ6 1. Που ειναι ο Ααρον?Η Κειτ λεει στον Τζακ να μην την ξαναρωτησει που τον εχει(ειναι πριν πεταξουν με την Ατζιρα) 2. Η Ελοιζ ειπε στο Τζακ οτι πρεπει να εχει ο Λοκ κάτι μαζι του, εννοντας τα παπουτσια του Κριστιαν. Γιατι? 5χ7 1. Γιατι ο Μπεν σκοτωσε τον Λοκ οταν εμαθε οτι θα πήγαινε να ψάξει την Ελοιζ? 2. Εαν ο Κωστας ειναι μεσα στον Λοκ απο τη στιγμη που ξαναζωντανευει στο νησι, γιατι συμπεριφερεται κανονικα ακομα και οταν ειναι μονος του-σαν Λοκ δλδ-ενω οταν ηταν σε αλλους πχ Κριστιαν συμπεριφεροταν σαν Κωστας?(αυτο εξηγειται βασικα αν υποθεσουμε οτι ο Κωστας/Λοκ και ο Κριστιαν/Γεμι/κτλ ΔΕΝ ειναι η ιδια οντοτητα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:22 ---------- Και μια γενικη απορια...ο Ριτσαρντ σε ολη τη σειρα ειναι ο μοντερνος Ριτσαρντ, κουρεμενος κτλ. Εκτος απο το επισοδειο που μιλαει στον Μπεν-πιτσιρικο οπου ειναι λες και μολις ξεμπαρκαρε απο το Μπλακ Ροκ. Γιατι?Θελω να πω, αφου εκει που γυρνανε στη δεκαετια του '50 (δηλαδη πριν την εποχη του Μπεν) ειναι ο μοντερνος Ριτσαρντ που ξερουμε και οταν εμφανιζεται στους Νταρματαιους για τα αντιποινα ειναι και παλι μοντερνος Ριτσαρντ, γιατι το παιζει πειρατης σε εκεινο το σκηνικο?
frenzy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 [/color]Και μια γενικη απορια...ο Ριτσαρντ σε ολη τη σειρα ειναι ο μοντερνος Ριτσαρντ, κουρεμενος κτλ. Εκτος απο το επισοδειο που μιλαει στον Μπεν-πιτσιρικο οπου ειναι λες και μολις ξεμπαρκαρε απο το Μπλακ Ροκ. Γιατι?Θελω να πω, αφου εκει που γυρνανε στη δεκαετια του '50 (δηλαδη πριν την εποχη του Μπεν) ειναι ο μοντερνος Ριτσαρντ που ξερουμε και οταν εμφανιζεται στους Νταρματαιους για τα αντιποινα ειναι και παλι μοντερνος Ριτσαρντ, γιατι το παιζει πειρατης σε εκεινο το σκηνικο? Δεν είναι πειρατής, είναι γιεγιες. 70's χίπης κιετσ, ίσως είχε μπίζνες οφ-δη-αιλαντ και έπρεπε να blend in, κι οι υπόλοιποι έτσι δεν είναι (whidmore, Horace);. Τουλάχιστον έτσι το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου. Απλά μαλλί και guyliner φέρνει συνειρμό Τζόνι Ντεπ.
sheik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Eλα και τελειωνουμε... 5χ6 1. Που ειναι ο Ααρον?Η Κειτ λεει στον Τζακ να μην την ξαναρωτησει που τον εχει(ειναι πριν πεταξουν με την Ατζιρα) 2. Η Ελοιζ ειπε στο Τζακ οτι πρεπει να εχει ο Λοκ κάτι μαζι του, εννοντας τα παπουτσια του Κριστιαν. Γιατι? 1. Τον εχει δωσει στην μανα της Κλαιρ. 2.Γιατι ντεμεκ ο Λοκ θα ειναι substitute(ή proxy οπως επισης ειπε η ιδια). Τωρα τι παει να πει αυτο δεν ξερω, το 6χ04 εχει τιτλο The Substitute, αρα κατι θα μαθουμε. 5χ7 1. Γιατι ο Μπεν σκοτωσε τον Λοκ οταν εμαθε οτι θα πήγαινε να ψάξει την Ελοιζ? 2. Εαν ο Κωστας ειναι μεσα στον Λοκ απο τη στιγμη που ξαναζωντανευει στο νησι, γιατι συμπεριφερεται κανονικα ακομα και οταν ειναι μονος του-σαν Λοκ δλδ-ενω οταν ηταν σε αλλους πχ Κριστιαν συμπεριφεροταν σαν Κωστας?(αυτο εξηγειται βασικα αν υποθεσουμε οτι ο Κωστας/Λοκ και ο Κριστιαν/Γεμι/κτλ ΔΕΝ ειναι η ιδια οντοτητα) 1. Λογικα εχει την δικη του "ατζεντα". Απο την μια ειπε στον Λοκ οτι μολις του ειπε αυτα που ηθελε να ακουσει(διευθυνση Ελοιζ κλπ) "απλα δεν ειχε χρονο να τον πεισει να μην αυτοκτονησει" αλλα απο την αλλη ειπε στον Ριτσαρντ οτι τον σκοτωσε λογω των προβληματων που θα προκαλουσε στο νησι σαν αρχηγος(οπως διαπιστωσε ο Ριτσαρντ απο την αλλαγμενη συμπεριφορα του). 2.Δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση βεβαια, αυτο που ειδα εγω ηταν ενας Λοκ εντελως αλλαγμενος ακομα και σε attitude, σε αυτοπεποιθηση κλπ, ειτε ηταν μονος ειτε οχι. Χωρια που οταν ηταν με Μπεν κλπ, συμπεριφεροταν σαν τον παλιο Λοκ καπως, με καποια hints οτι κατι αλλο παιζει τελικα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:22 ---------- Και μια γενικη απορια...ο Ριτσαρντ σε ολη τη σειρα ειναι ο μοντερνος Ριτσαρντ, κουρεμενος κτλ. Εκτος απο το επισοδειο που μιλαει στον Μπεν-πιτσιρικο οπου ειναι λες και μολις ξεμπαρκαρε απο το Μπλακ Ροκ. Γιατι?Θελω να πω, αφου εκει που γυρνανε στη δεκαετια του '50 (δηλαδη πριν την εποχη του Μπεν) ειναι ο μοντερνος Ριτσαρντ που ξερουμε και οταν εμφανιζεται στους Νταρματαιους για τα αντιποινα ειναι και παλι μοντερνος Ριτσαρντ, γιατι το παιζει πειρατης σε εκεινο το σκηνικο? Ο Ριτσαρντ οταν εμφανιστηκε στους Νταρματαιους ηταν πουκαμισατος ενω οταν τον ειδε ο Μπεν μικρος (4-5 χρονια πριν δηλαδη) ηταν σαν πειρατης. Εκεινη η ενδυμασια ηταν η κλασσικη ενδυμασια των Others, που βλεπαμε και τοσο καιρο πριν γνωρισουμε Ριτσαρντ. Αργοτερα με το purge, εμειναν μονο οι Others στο νησι μαζι με προδοτες Μπεν και μερικους αλλους και οπως εχουμε δει απο την μια τους βλεπουμε μοντερνους(στο Νταρμαβιλ) ενω οταν εχουν "αποστολες" φορανε τα κουρελια. Το ιδιο ακριβως συνεβη και τοτε. Ο Ριτσαρντ προφανως γυροφερνε για καποιο λογο στο νησι και φορουσε τα κουρελια, ετυχε ας πουμε. Στη Νταρμα βγηκε με πουκαμισια γιατι οσο να πεις σε βλεπουν αλλιως στις διαπραγματευσεις οταν εισαι good looking και οχι σα γυφτος
KaizerSoze Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι πειρατής, είναι γιεγιες. Τελος, με καλυψες:lol::lol::lol: ΥΓ. Εισαι βλακας αγορι μου?:lol:Με βλεπει η γυναικα να γελαω μονος μου με αυτα που γραφεις και νομιζει οτι παλι μαλακιζομαι με τους κολλητους μου στο ΜΣΝ:lol::lol: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:18 ---------- 1. Τον εχει δωσει στην μανα της Κλαιρ. Σωστος ο παικτης, λογικα δεν το θυμαμαι. Το προσθετω στο spreadsheet, το θυμασαι στανταρ? 2.Γιατι ντεμεκ ο Λοκ θα ειναι substitute(ή proxy οπως επισης ειπε η ιδια). Τωρα τι παει να πει αυτο δεν ξερω, το 6χ04 εχει τιτλο The Substitute, αρα κατι θα μαθουμε. Μεσα, αρα τι, η Ελοιζ ηξερε οτι θα μπει μεσα του ο Κωστας?Και γιατι του Κριστιαν?Επειδη μεχρι στιγμης ειναι στον Κριστιαν? 1. Λογικα εχει την δικη του "ατζεντα". Απο την μια ειπε στον Λοκ οτι μολις του ειπε αυτα που ηθελε να ακουσει(διευθυνση Ελοιζ κλπ) "απλα δεν ειχε χρονο να τον πεισει να μην αυτοκτονησει" αλλα απο την αλλη ειπε στον Ριτσαρντ οτι τον σκοτωσε λογω των προβληματων που θα προκαλουσε στο νησι σαν αρχηγος(οπως διαπιστωσε ο Ριτσαρντ απο την αλλαγμενη συμπεριφορα του).αρα το αφηνω Pending(οπως πολλα γυρω απο το Μπεν αλλωστε)2.Δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση βεβαια, αυτο που ειδα εγω ηταν ενας Λοκ εντελως αλλαγμενος ακομα και σε attitude, σε αυτοπεποιθηση κλπ, ειτε ηταν μονος ειτε οχι. Χωρια που οταν ηταν με Μπεν κλπ, συμπεριφεροταν σαν τον παλιο Λοκ καπως, με καποια hints οτι κατι αλλο παιζει τελικα.Γενικα ρε παιδι μου στα επισοδεια του 5ου κυκλου που εχω δει στην επαναληψη φερεται πολυ σαν Λοκ και οχι σαν Κωστας. Αντιθετα ως Κριστιαν ηταν φανερο οτι καποιος αλλος ηταν(αν και μου κανει εντυπωση οτι και ο Κριστιαν/Κωστας, χωρις προφανη λογω μιλαει για τον Τζακ σαν πατερας. Πχ το "Πες γεια στο γιο μου" εκτος αν ηξερε οτι θα το επιανε ο γατος ο Λοκ και θα καταλαβαινε ποιος ειναι ο γιος του και θα το χρησιμοποιουσε δεν ειχε καποιο προφανη λογο να το πει) Τεσπα, το αφηνω Pending αν και αναγνωριζω οτι αποτελει αναγνωση χαρακτηρα και αρα ισως παραειναι υποκειμενεικο το τι βλεπει ο καθενας και ισως δεν εχει αξια Ο Ριτσαρντ οταν εμφανιστηκε στους Νταρματαιους ηταν πουκαμισατος ενω οταν τον ειδε ο Μπεν μικρος (4-5 χρονια πριν δηλαδη) ηταν σαν πειρατης. Εκεινη η ενδυμασια ηταν η κλασσικη ενδυμασια των Others, που βλεπαμε και τοσο καιρο πριν γνωρισουμε Ριτσαρντ. Αργοτερα με το purge, εμειναν μονο οι Others στο νησι μαζι με προδοτες Μπεν και μερικους αλλους και οπως εχουμε δει απο την μια τους βλεπουμε μοντερνους(στο Νταρμαβιλ) ενω οταν εχουν "αποστολες" φορανε τα κουρελια. Το ιδιο ακριβως συνεβη και τοτε. Ο Ριτσαρντ προφανως γυροφερνε για καποιο λογο στο νησι και φορουσε τα κουρελια, ετυχε ας πουμε. Στη Νταρμα βγηκε με πουκαμισια γιατι οσο να πεις σε βλεπουν αλλιως στις διαπραγματευσεις οταν εισαι good looking και οχι σα γυφτος Ναι αλλα ο Ριτσαρντ της δεκαετιας του 50, οταν γνωριζει για πρωτη φορα τον Λοκ, τοτε με την βομβα ειναι κυριλε, κουκλακι ζωγραφιστο. Το ιδιο και καμια 10αρια χρονια μετα οταν συνανταει τον μικρο Λοκ(αν και εκει ηταν εκτος νησιου οποτε να σκασεις Τζακ Σπαροου στο ΛΑ δεν λεει) Επισης, οταν μιλαει στον Ορατιο λιγα χρονια μετα τον Μπεν(4 χρονια νομιζω λεει ο Μπεν στον Σαγιντ) ειναι παλι μορφονιος. Το μονο σκηνικο που βγαινει γιεγιες(κλαιω με τις μαλακιες του Φρενζι) ηταν εκει με τον Μπεν. Το μονο πιθανο σεναριο ειναι οντως να μασκαρευονταν αλλα ρε μαν, μετα με τον Σογιερ εσκασε παλι κυριλε και δεν ειναι τωρα επιχειρημα οτι "ε, αλλιως ειναι στις διαπραγματευσεις" Ή προσπαθεις να πεισεις την Νταρμα οτι εισαι αγριανθρωπος-πειρατης ή οχι. Και στις διαπραγματευσεις με τον Τζακ οι Αλλοι σαν γυφτουλες σκασανε. Εκει δεν μπορουσαν να πανε "Ακου αγορι μου, δεν ειμαστε αγριανθρωποι, μεινε στη μερια σου μην σε παρει ο διαολος" Παντως ενω φαινεται Minor εγω πιστευω οτι ΕΙΤΕ οι παραγωγοι δεν του εδωσαν σημασια και δεν εχει αξια ΕΙΤΕ ειναι πολυ σημαντικο και θα μαθουμε γιατι κυκλοφορυσε εκεινη τη μερα σαν γιεγιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.