Προς το περιεχόμενο

Lost: Η Μεγάλη Ανασκόπηση (spoilers ARE included)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ax, καημενε μου kaisersoze......

Δεν ηταν τυχη....απλα....

the island wanted it :P

seriously τωρα, ναι, το μεγαλυτερο μερος της σειρας ειναι τυχαιο. Μαλλον οχι τυχαιο. Εχει να κανει με την κυρια αντιπαραθεση μεταξυ Τζακ - Λοκ.

Ειτε πιστευεις μεσα σου οτι ολα αυτα συνεβησαν για καποιο λογο, επειδη καποιος κινει τα νηματα(π.χ νησι) ειτε τα θεωρεις συμπτωσεις(επαναλαμβανομενες)

Ουτως η αλλως ομως, για το not pennys boat ο Μπεν ηξερε ηδη προ πολλου(ειχε τον Μαικλ μεσα). Παλι στα ιδια θα καταληγαμε, απλα απο διαφορετικο δρομο. Ασε που το πλοιο, ηξερε που πηγαινε, δεν επαιξε κανενα ρολο η συνομιλια Πεννυ-Τσαρλυ.

Αληθεια ομως, τοσο περιεργο και απιθανο σου φαινεται το οτι η Πεννυ, που τρωει τον κοσμο χροοοονια τωρα να βρει τον Ντες, γνωριζοντας για το νησι, εγκατεστησε στο γραφειο/σπιτι της(εκει τελος παντων που περναει τον περισσοτερο χρονο της) μηχανισμο που καλει συνεχεια τον σταθμο? Εννοω ρε παιδι μου οτι δεν το ειχε σε ακυρο σημειο και δεν εκανε αλλη δουλεια απο το να καθεται και να κανει κλησεις σε αριθμο που δεν αποκρινεται 24ωρες την μερα. Το ειχε στο γραφειακι της, ολη μερα εκει ειναι, οποτε σου λεει με ενα σμπαρο 2 τρυγωνια.

• Απαντ. 556
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιτα, δεν μιλαω για Μπεν αλλα για τους δικους μας που στην ουσια σπασανε τα τσανακια τους και ειχαμε οτι ειχαμε επειδη ο αντιπαθητικος μουσικαντης ειπε για την Πενυ, αν δεν ηταν αυτος ο Λοκ θα εξυνε μονος του την καραφλα μαζι με τον Μπεν το πολυ πολυ.

Οι αλλοι πηγανε επειδη πιστεψαν τον Τσαρλυ

ΥΓ.Οσο για το θεμα του σκοπου, ενταξει, αλλο ο Μπουν στο αεροπλανο και αλλο η τυπισα να μην ξεκολλαει απο μια οθονη για 3 χρονια. Θελει leap of faith που λενε και στο Λοστ να το δεχτεις

Δημοσ.

ΥΓ.Οσο για το θεμα του σκοπου, ενταξει, αλλο ο Μπουν στο αεροπλανο και αλλο η τυπισα να μην ξεκολλαει απο μια οθονη για 3 χρονια. Θελει leap of faith που λενε και στο Λοστ να το δεχτεις

Ναι βρε γι'αυτο σου εξηγησα πιο πανω πως προφανως δεν ηταν απλως πανω απο μια οθονη μερα-νυχτα.

Δημοσ.

Συγγνώμη που ξαναχάθηκα, αλλά νόμιζα ότι το thread was dead!

Την επανάληψη μου όμως την κάνω, σαν καλό κορίτσι και είμαι τώρα στο 3χ9 (θα σας φτάσω, μην ανησυχείτε!)

Έχει κάποιος κάποια απάντηση στο εξής:?:?:

Το όλο χρονοτάξιδο του Ντέσμοντ στο 3χ8, για ποιό λόγο έγινε??????????????????????????????

Δηλ. υπήρχε κάποιος λόγος ουσίας? Απλά πήγε στο παρελθόν του, και ξαναείδε τις π@**** που έκανε, μας είπε και ποιός θα κερδίσει τον αγώνα και that's all??

Ή έγινε μόνο και μόνο για να γνωρίσουμε την αχώνευτη και αινιγματική μάγισσα και να μάθουμε τη γνωστή καραμέλα ότι τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν?

( "course correcting", "things are suppose to happen")

Υπήρχε κάποιος άλλος λόγος που μου διαφεύγει για το χρονοτάξιδο?

Α! Προφανώς συνέβη και κάτι ακόμα στον Ντέσμοντ, γιατί ξύπνησε γυμνός, και νομίζω θα το μάθουμε στην πορεία.. Διαφορετικά, θα ήταν και οι υπόλοιποι γυμνοί..νομίζω..!

Δημοσ.

Βασικα γυρισε το κλειδι. Αν τα συνδιασεις με τον μωβ ουρανο του νησιου=time travel

Το ερωτημα-το ειχαμε ξανασυζητησει αλλα βαριεμαι να ψαξω τωρα-ειναι αν εκανε timetravel σωματικα ή μονο σαν 'συνειδηση' οπως στο the constant

Δημοσ.

Να επανελθω σε ενα παλιο ερωτημα...

Ειδα επισοδειο που δινουν την συνεντευξη τυπου και καποιος ρωτησε την Κειτ "Δηλαδη οταν σε πιασανε ησουν 6 μηνων εγκυος?"

Εκει μπηκε η Οσεανικ στην μεση και ειπε να μην σχολιαζουν τα νομικα προβληματα της Κειτ.

Το θεμα ειναι, θυμαται κανεις να εχει εξηγηθει στην 5η σεζον πως σκατα δεχτηκαν ολοι οτι η Κεητ εκανε το παιδι αφου θα επρεπε να ειναι με την κοιλια τουρλα οταν την επιασαν??

Δημοσ.

Τον Ααρων δεν τον εψαχνε και κανεις... Εδω σωθηκαν απο το πουθενα με τον Ααρων θα ασχολουνται; Ηταν δεν ηταν τελικα δικος της σημασια εχει οτι σωθηκε ε ας τον κρατησει αφου δεν υπαρχει και καποιος αμεσα ενδιαφερομενος...Το ξερω οτι δεν θα σου αρεσει η απαντηση αλλα ετσι ειναι :devil::devil::devil:

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειναι ετσι. Σου ξαναλεω, στην συνεντευξη τυπου η δευτερη ερωτηση ηταν πως σκατα γυρνας μετά απο 4 μηνες με ολοκληρο γομαρι στην αγκαλια απλα δεν αφησε η Οσεανικ να απαντησει

Επισης εχουμε δει ολοκληρο θεμα με την κηδεμονια του Ααρον λογω της δικης.

Και τελος εχουμε δει οτι ειναι πασιγνωστοι και ξερουν και ολοι για την Κειτ και τον φονο. Ειναι απλα OYTOΠΙΚΟ να πρεπει να πιστεψω οτι απλα το ξεχασανε.

Δημοσ.

Συνεχιζω με τις αποριες απο τα 4 πρωτα επισοδεια του 4ου κυκλου

4χ1

1. Γιατι ειδικα ο Χερλευ ηταν ο μονος-πλην Λοκ/Μπεν-που εβλεπε την καλυβα?

2. Ποιος ειναι μεσα στην καλυβα(βασικα ξερουμε οτι ειναι ο Κωστας, εγω ομως μιλαω ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ το επισοδειο που ελεγε help me και το ακουγε μονο ο Λοκ νομιζω ή κατι τετοιο, την πρωτη φορα που βλεπουμε καποιον μεσα στην καλυβα)

4χ3

Το βραχιολι της Ναομι εχει μια αφιερωσει απο καποιον RG. Ποιος ειναι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πωπω.. τώρα που το ξαναβλέπω.. μη το πάρετε κατάκαρδα ρε παιδιά.. αλλά

ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ με το όλο σκηνικό που Μπεν και Λοκ πάνε να συναντήσουν τον Τζέικομπ!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Εντάξει, την πρώτη φορά που τό 'δα, δεν γέλασα, αλλά τώρα μου φάνηκε πολύ γελοίο να μιλάει ο Μπεν στην άδεια καρέκλα..!! Χαχαχαχαχα!!!!!

Για να απαντήσω στον KaiserSoze... έχω ξεχάσει κι' εγώ η ίδια τη θεωρία ΜΟΥ περί καλύβας, θα πάω να την ψάξω, για να δω αν συμφωνεί και με αυτό το περιστατικό και θα δώσω λινκ! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ο τρελος συνεχιζει μονος του, μια μερα θα με ευγνωμονειτε

4χ9

1. Οντως ο Γουιντμορ πληρωσε τον Αραβα να σκοτωσει την Ναντια και καλα σε τροχαιο ή ο Μπεν δουλευε τον Σαγιντ?

2. Ο Μπεν ειπε στον Γουιντμορ οτι σκοτωνοντας την Αλεξ αλλαξε τους κανονες.Ποιους κανονες?Ποιοι ειναι οι κανονες?

3. Γιατι ο Μπεν δεν μπορει να σκοτωσει τον Γουιντμορ?

4χ11

Ο μικρουλης Λοκ διαλεξε μια πυξιδα, ενα μπουκαλι χωμα και ενα μαχαιρι και ο Ριτσαρντ θυμωσε. Αργοτερα μαθαινουμε οτι ο Ριτσαρντ ηξερε απο την δεκαετια του 50 οτι θα γεννηθει ο Λοκ επειδη του το ειπε ο ιδιος ο Λοκ και πως ηταν να γινει αρχηγος. Αν υποθεσουμε οτι το μπουκαλι ειχε χωμα απο το νησι τοτε ο Ριτσαρντ χαρηκε γιατι του ειχε πει "Διαλεξε οτι ηδη σου ανηκει" και διαλεξε την πυξιδα και το χωμα(σωστα). Μετα ομως εκανε λαθος και διαλεξε ενα μαχαιρι.

Τι ηταν αυτο το μαχαιρι και γιατι θυμωσε ο Ριτσαρντ?

Παιζει να ηταν απο τα μαχαιρια του Λοκ και αρα ο μικρος καλα εκανε και απλα ο Ριτσαρντ δεν το ηξερε αυτο και νομιζε πως ειχε κανει λαθος?

Δημοσ.

Οσον αφορα το μαχαιρι, χωρις να θυμαμαι πολυ καλα μαλλον εχει σχεση με τον Λοκ ως ''κυνηγο'', δηλαδη εδειξε ο Μικρος Λοκ την ταση που ειχε, γιαυτο θυμωσε ο Ριτσαρντ

(Και φυσικα γιατι δεν διαλεξε τα σωστα αντικειμενα)

Δημοσ.

αν και δεν έχω κάτσει να τα ξαναδώ από την αρχή...ένα inv για το spreadsheet στο

guidomfd AT gmail θα το ήθελα παρακαλώ .

μόνο read access θέλω , δεν πρόκειται να κάνω έντιτ κτλ

ευχαριστώ

Δημοσ.

Σου ερχεται...

ΥΓ. Καλη σκεψη, οτι δεν θυμωσε γιατι θεωρησε οτι εκανε λαθος, θυμωσε γιατι θεωρησε οτι ηταν σωστη επιλογη απλα δεν του αρεσε αυτο που θα ηταν το μελλον του Λοκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...