ANHLIKOS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Γιατί ο Σαιντ είπε? Εγώ σκότωσα την Ναντια. (ή εγω φταίω που πέθανε. Κατι τέτοιο τέλος πάντων)
KaizerSoze Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Απο τον πυργο που ειδαμε στο 3χ22.Οι Others δεν το κλεισανε γιατι ουτως η αλλως μπλοκαρανε τα σηματα απο και προς το νησι.Τωρα αν το ακουγε ο οποιοσδηποτε ασχετος τυχαινε να βρισκεται επανω στο νησι ξεμπαρκος(βλ. losties), δεν τους πολυενοιαζε μαλλον. Ωραιος, αν το σουλουπωσεις λιγο, το βαζεις μια στο spreadsheet? Γιατι να μην εχει? Γιατι ηταν επιστημονες νομιζω, τι τα ηθελαν? Δεν θυμαμαι να μαθαμε ποτε αλλα τι σημασια εχει?Εγω φανταζομαι απο το curly(λογω μαλλιων) Δεν ειπα οτι εχει σημασια, ρωτησα αν ξερουμε Στο επεισοδιο μας κανουν ξεκαθαρο οτι το μεντιουμ ηξερε που την εστελνε(they are good people κλπ) και βαζουν και την Κλαιρ να το συνειδητοποιει. Βεβαια στη 2η σαιζον, στο επεισοδιο "?", μας κανουν να αμφισβητουμε τις οποιες δυναμεις του μεντιουμ(που λεει στον Εκο οτι κοροιδευει τον κοσμο κλπ) και πραγματικα δεν βρισκω λογο γιατι το εκαναν αυτο.Τελειως αψυχολογητο και αχρειαστο Ισως για να δειξουν οτι καποιοι επιτηδες εριξαν το αεροπλανο, θελαν στο νησι τον Αααρον και βαλαν τον αλλο να κανει το μεντιουμ
KaizerSoze Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Το spreadsheet εγινε updated με τις αποριες μου. Οποιος μπορει να σουλουπωσει την απαντηση και να την βαλει, θα ειναι αρχοντας ΥΓ. Το επισοδειο 1χ10 λεγοταν raised by another. Χα, καλο, raised by an Other
imr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Για την Κλαιρ και το ονειρο σε ενα απο τα επομενα επισοδεια βλεπουμε την εξηγηση της Κλαιρ (δυστυχως δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ειναι ,νομιζω 2χ15) Η κουνια που ηταν το μωρο στο ονειρο ειναι η κουνια με τα αεροπλανακια που ηταν το μωρο οταν την ειχε πιασει ο Ηθαν Σε καποια στιγμη λεει οτι η αποστολη που της ειπε ο Λοκ στο ονειρο ηταν να κρατησει μονη της το παιδι και γιαυτο στο ονειρο απετυχε Δηλαδη αν δεν κραταγε το παιδι της το παιδι θα πεθαινε (γιαυτο βλεπουμε τα αιματα στην κουνια) ισως το ονειρο θα ηταν τι θα γινοταν αν εμενε με τους αλλους, αλλα τελικα καταφερε να ξεφυγει. Ισως καποιος να μπορει να το εξηγησει καλυτερα, αυτη ειναι στο περιπου η εξηγηση που δινει η Κλαιρ και βγαζει νοημα καθως στο ονειρο βλεπουμε τα αιματα στην κουνια που της εδωσε ο Ηθαν Οσο για το μεντιουμ , οταν λεει στον Εκο οτι ειναι απατεωνας κατι μου λεει οτι το κανει απλα για να τον διωξει.Μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι ηξερε κατι παραπανω και απλα ηθελε να διωξει τον Εκο (Αλωστε και να ελεγε σε εναν ιερεα οτι ειναι κανονικο μεντιουμ δεν θα τον πιστευε) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:13 ---------- Και μια ερωτηση απο εμενα Στο επσιοδειο 1χ11 Οταν χωριστηκαν ο Λοκ ακολουθησε καποια ιχνη τα οποια ομως δεν ηταν του Ηθαν, αλλα τελικα τον οδηγησαν στην καπακτη. Ξερουμε ποια ιχνη ηταν αυτα? (Το εβαλα και στο spreadsheet ελπιζω να μην πειραζει)
KaizerSoze Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 ΩΡΑΙΟς IMR, αν μπορεις βαλε την εξηγηση σου για το ονειρο στην ερωτηση μου στο spreadsheet Επειδη φευγω διακοπες και γυρναω την αλλη βδομαδα, θα κανω απο σημερα την ερωτηση μου για τα επισοδεια 1χ13-1χ16 Στο 1χ14 βλεπουμε τον Γουολτ να του συμβαινουν αυτα με τα οποια ασχολειται. Θυμαμαι τοτε συζηταγαμε για το αν ο Γουολτ μπορουσε να πραγματοποιει κατι με την σκεψη(τοτε νομιζαμε οτι εφερε την πολικη αρκουδα αλλα μετα μαθαμε για την Dharma) Ξέρεις κανεις αν οι παραγωγοι αναφερθηκαν ποτε σε αυτο το θεμα?Αποτι θυμαμαι στην σειρα ο Γουολτ μαλλον ειναι χαρισματικο παιδι αλλα δεν νομιζω οτι εχουμε επισημη επιβεβαιωση
imr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Εβαλα μια απαντηση στο spreadsheet αν και δεν ειναι ολοκληρωμενη καθως δεν γνωριζω γιατι ειναι ο Λοκ συγκεκριμενα, αν θελει καποιος μπορει να την αλλαξει
imr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Τι εγινε?γιατι τοση νεκρα ρε παιδια? φυγατε ολοι για διακοπες και το παρατησατε? Λοιπον μιας και ειναι τριτη ας αρχισω με μια ερωτηση Στο 1x17 :Πως ηξερε ο Λοκ οτι ο Γουολτ εκαψε την σχεδια? Και γιατι δεν ηθελε να φυγει ο Γουολτ απο το νησι? (αλλαζει γνωμη μετα , αλλα ειναι αυτο ειναι ερωτηση που εχω σημειωσει για τα επομενα )
liopyr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Πλατσουρίζουν όλοι, lost και μλκιες καλοκαιριάτικο!
foxplayer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως πιστός! Ξέρω είμαι και πάλι εκπρόθεσμος αλλά... 1χ15 Σχόλιο --> Για ακόμη μια φορά ο Ίθαν παρουσιάζεται απίστευτα δυνατός. Μετά τον Τζακ ακινιτοποιεί για 2η φορά τον Τσάρλυ Σημαντικό σχόλιο --> Εδώ φαίνεται το πόσο πολύ ενδιαφέρονται "οι άλλοι" να προστατεύσουν το νησί.(Τον Άαρων συγκεκριμένα που στον 6 κύκλο θα παίξει key role,πιστεύω).Σκοτώνουν στεγνά έναν επιζώντα τη ημέρα ωσότου παραδώσουν οι φίλοι μας την Κλερ. 1χ18 Ο γνωστός του Χουγκο απ΄το ψυχιατρείο,Λεο αναφέρει οτι πριν τρελαθεί ήταν στο ναυτικό(δεν είμαι σίγουρος). και μαζί με έναν φίλο του Σαμ υπέκλεψαν κάποιες εκπομπές απ΄τον Ειρηνικό.Ήταν οι ΑΡΙΘΜΟΙ. (Ο Σαμ αποξενώθηκε στην Αυστραλία και στο τέλος αυτοκτόνησε,ενώ ο Λεο κλήστηκε στο ψυχιατρείο) Το ίδιο λέει και η Ρουσώ "Μια φωνή επαναλάμβανε τα νούμερα".Ετσι μαζί με την ομάδα της αλλάζει πορεία για να μελετήσει τη φωνή και ναυαγεί. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:41 ---------- 1χ19 Προσέξτε διάλογο John Locke και της μητέρας του... "Είσαι ξεχωριστός,πολύ ξεχωριστός." "Είσαι μέρος ενός σχεδίου" "Το γεγονός οτι σε βρήκα ,είναι ένα σημάδι αυτών που θα ακολουθήσουν..." "Θα είναι σπουδαία πράγματα" Μετά του πετάει και ένα... "Η σύλληψη σου ήταν αγνή" 1.Τώρα τι εννοεί ο ποιητής?Αναφέρεται στο σχέδιο του πατέρα του γνα του κλέψει το νεφρό... ή κάτι μεγαλύτερο???? 2.Τελικά η μητέρα του είναι απλά μια σχηζοφρενής όπως μας την παρουσιάζουν ή είναι κάτι πολύ περισσότερο????
_eLpiS_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως πιστός! Ξέρω είμαι και πάλι εκπρόθεσμος αλλά...1χ15 Σχόλιο --> Για ακόμη μια φορά ο Ίθαν παρουσιάζεται απίστευτα δυνατός. Μετά τον Τζακ ακινιτοποιεί για 2η φορά τον Τσάρλυ Σημαντικό σχόλιο --> Εδώ φαίνεται το πόσο πολύ ενδιαφέρονται "οι άλλοι" να προστατεύσουν το νησί.(Τον Άαρων συγκεκριμένα που στον 6 κύκλο θα παίξει key role,πιστεύω).Σκοτώνουν στεγνά έναν επιζώντα τη ημέρα ωσότου παραδώσουν οι φίλοι μας την Κλερ. 1χ18 Ο γνωστός του Χουγκο απ΄το ψυχιατρείο,Λεο αναφέρει οτι πριν τρελαθεί ήταν στο ναυτικό(δεν είμαι σίγουρος). και μαζί με έναν φίλο του Σαμ υπέκλεψαν κάποιες εκπομπές απ΄τον Ειρηνικό.Ήταν οι ΑΡΙΘΜΟΙ. (Ο Σαμ αποξενώθηκε στην Αυστραλία και στο τέλος αυτοκτόνησε,ενώ ο Λεο κλήστηκε στο ψυχιατρείο) Το ίδιο λέει και η Ρουσώ "Μια φωνή επαναλάμβανε τα νούμερα".Ετσι μαζί με την ομάδα της αλλάζει πορεία για να μελετήσει τη φωνή και ναυαγεί. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:41 ---------- 1χ19 Προσέξτε διάλογο John Locke και της μητέρας του... "Είσαι ξεχωριστός,πολύ ξεχωριστός." "Είσαι μέρος ενός σχεδίου" "Το γεγονός οτι σε βρήκα ,είναι ένα σημάδι αυτών που θα ακολουθήσουν..." "Θα είναι σπουδαία πράγματα" Μετά του πετάει και ένα... "Η σύλληψη σου ήταν αγνή" 1.Τώρα τι εννοεί ο ποιητής?Αναφέρεται στο σχέδιο του πατέρα του γνα του κλέψει το νεφρό... ή κάτι μεγαλύτερο???? 2.Τελικά η μητέρα του είναι απλά μια σχηζοφρενής όπως μας την παρουσιάζουν ή είναι κάτι πολύ περισσότερο???? Λογικα κατι θα ξερει!
KaizerSoze Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 EΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΝ!! Λοιπον για την μητερα του Λοκ νομιζω οτι το ολο ποιντ ειναι οτι ο Λοκ μια ζωη ηθελε να νιωσει ξεχωριστος, οτι ειναι κατι σπουδαιο. Αυτη η εμμονη με τον εαυτο του, οτι υπηρετει καποιο ξεχωριστο σκοπο επαιξε μεγαλο ρολο στην σειρα Εχω προσθεσει ΠΟΛΛΕΣ ερωτησεις στο spreadsheet μπορειτε να ριξετε μια ματια?
KaizerSoze Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν απαντατε και στεναχωριεμαι τα βαζω και εδω 1. Το μεντιουμ εστειλε επιτηδες την Κλαιρ?Αν ναι, το ηξερε οτι θα πεσει γιατι ειναι μεντιουμ ή τον ειχαν πληρωσει καποιοι να στειλει την Κλαιρ(ειτε στο ΛΑ ειτε να πεσει με το αεροπλανο)? 2. Πως ηξερε ο Λοκ οτι ο Γουολτ εκαψε την σχεδια? 3. Γιατί ο πύργος μετάδοσης μετάδιδε τα νουμερα? 4.Γιατι οι αλλοι πηρανε τον Γουολτ? 5. Ποιανου τα πραγματα βρηκαν στο hutch τους οι tailies?
sheik Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 1. Στο 1χ10 αφησαν να εννοηθει, βασικα το εκαναν ξεκαθαρο και μεσω της Κλαιρ, οτι το μεντιουμ ηξερε οτι θα επεφτε το αεροπλανο και οτι θα επιβιωνε.Μαλιστα της ειπε οτι αυτοι στο Λος Αντζελες που θα τους δωσει το μωρο "they are good people". Δεν ξερω αν ειχε καποιο σκοπο, εμενα μου αφησε την εντυπωση οτι οντως ειχε ικανοτητες, οντως για καποιο λογο διαισθανθηκε οτι το μωρο ειναι σημαντικο και δεν επρεπε να το δωσει για υιοθεσια, οποτε "ειδε" οτι θα πεσει το αεροπλανο και την εστειλε.Ασχετα εαν μετα στη 2η σαιζον προσπαθησαν να το ανατρεψουν οτι και καλα ειναι απατεωνας οπως ειπε στον Εκο(του το ειπε για να τον αποφυγει πιστευω). 2.Το μαντεψε οτι ο Γουωλτ την εκαψε. Βασικα, περνουσαν πολυ χρονο μαζι, ο Λοκ ηταν ο μονος που καταλαβε οτι δεν ειναι συνηθισμενο παιδακι, ειδε οτι περνουσε πολυ καλα στο νησι, οπως και ο ιδιος, οποτε κατα τον Λοκ ηταν ο πρωτος υποψηφιος(μετα τον ιδιο) που πληρουσε τα κριτηρια "δεν θελω να φυγω απο το νησι, μια χαρα ειμαι εδω".Αλλωστε του το ειπε και ο Γουωλτ μετα. 3.Ο πυργος τα μετεδιδε γιατι ο σκοπος της Νταρμα ηταν να τα αλλαξει(εξισωση valenzetti).Τα μετεδιδε σε κωδικοποιημενη συχνοτητα, ωστε εαν ποτε τα καταφερναν , οι Νταρμιτες στον εξω κοσμο να πληροφορουνταν την επιτυχια του εγχειρηματος.Ολα αυτα τα μαθαμε στο Lost Experience, στο τελικο βιντεακι με τον Αλβαρ Χανσο. 4.Επειδη ηταν special.Tωρα γιατι χρειαζονταν σπεσιαλ παιδια δεν το ξερω. 5.Βρηκαν γενικως πραγματα που ανηκαν στην Νταρμα και μετα στους Others.Αν θυμασαι ειχαν βρει και ενα γυαλινο ματι, που προφανως ανηκε στον Μικαηλ.Το hatch αυτο χρησιμευε σαν αποθηκη.
συννεφάκι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά σας ήρθα κι' εγώ, μετά από διακοπές και μετακόμιση στα νησιά του Αιγαίου (+ 1 εβδομάδα για να έρθει ο τεχνικός του ΠΟΤΕ να μου συνδέσει τη γραμμή). Αμέσως μόλις με κάνουν add στο σπριντσιτ (να δω και τί πράγμα είναι επιτέλους...), υπόσχομαι να μείνω μέχρι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δούμε την γαμάτη final season!!!!!!!! Προς το παρόν, βάζω να δω τα 2x9-12, για να μπω και επίσημα στο κλίμαααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!! (το τηρείτε το πρόγραμμα, έτσι??)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.