ANHLIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 ο Τζακ αναφέρθηκε ως παράδειγμα και απλά μου (μας) φάνηκε ωραίο σαν ιδέα.
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Οι αμυχές που έχουνε jack sawyer lock etc στο πρόσωπο είναι γελοία ίδιες.. Τι σκεφτότανε ο make up artist ffs..
sheik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Όπως επίσης και η (πολύ καλή πάλι) ερώτηση σχετικά με το αν το αεροπλάνο έπεσε με κάποιο σκοπό έ έπεσε έτσι στην ψύχρα? Νομίζω ότι θα απαντηθεί με πλάγιο τρόπο όταν με το καλό τελειώσει το Λόστ. Οπότε ας μην βιαζόμαστε να βάλουμε μια απάντηση, εαν δεν την γνωρίζουμε πρώτα. Θεωρω πως δεν θα παρουμε απαντηση στο συγκεκριμενο.Ειναι πως το βλεπει ο καθενας... Γι'αυτο αλλωστε εβαλαν Τζακ-Λοκ καθ'ολη τη διαρκεια της σειρας να ερχονται σε αντιπαραθεση σχετικα με αυτο ακριβως το θεμα.Ηταν ολα συμπτωση ή πεπρωμενο? Ακομα ομως κι αν παρουμε μια καποιου ειδους απαντηση αυτη δε θα ξεφευγει πολυ απο την λογικη "το νησι τους ηθελε"
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ρε σεις ? Έχεις και καπνόυς / μεταμορφώσεις και γενικά μεταφυσικά πράγματα το Lost ? Δεν το ήξερα , κατεβάζω την 1η season απευθείας ... Πως γίνεται να μπω και εγώ στην ανασκόπηση ?
imr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ρε σεις ? Έχεις και καπνόυς / μεταμορφώσεις και γενικά μεταφυσικά πράγματα το Lost ? Δεν το ήξερα , κατεβάζω την 1η season απευθείας ... Πως γίνεται να μπω και εγώ στην ανασκόπηση ? Πρεπει να πληρωσεις τον KaizerSoze για να σε βαλει στο gmail spreadsheet (κοιτα 3ο-4ο ποστ)
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ρε σεις ? Έχεις και καπνόυς / μεταμορφώσεις και γενικά μεταφυσικά πράγματα το Lost ? Δεν το ήξερα , κατεβάζω την 1η season απευθείας ... Πως γίνεται να μπω και εγώ στην ανασκόπηση ? Καλό είναι να αποφύγεις και την ανασκόπηση και το παρόν thread γιατί θα σε ξεσκίσουμε στα spoilers...
Sellers Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ρε Σελερς, αυτο με τον Λυπιδη πως σου ήρθε, που το ειπε στην σειρα?Θελω να πω ειναι θεωρια αλλα δεν βαζουμε θεωριες σαν απαντηση αλλα μονο δεδομενα απο την σειρα Δεν είναι θεωρία, το είπε πράγματι ο Λυπίδης. Αν δεν κάνω λάθος (που μάλλον κάνω όμως) ήταν στο επεισόδιο που γνωρίσαμε τους 4 για πρώτη φορά (Λυπίδη, φυσικό, κινέζο και κοκκινομάλα) και μας έδειχνε στα φλασμπακ λίγο απο τον καθένα. Εκεί έδειξε τον Λυπίδη να βλέπει στην τηλεόραση το αεροπλάνο που είχε στήσει ο Γουίντμορ και να το κοιτάει σαστισμένος. Μετά κάποιος τον ρωτάει ''τι έπαθες'' και λέει ''κανονικά εγώ έπρεπε να πιλοτάρω αυτό το αεροπλάνο''. True story.
Daredevil 1994 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Σχετικά με την απάντηση στην ερώτηση του καπνού "τιμωρού", εγώ είχα απαντήσει πως πιθανόν να ήθελε να στείλει μήνυμα στους υπολοίπους πως δε θέλει κόσμο στο νησί, πράγμα που φυσικά μπορεί να είναι πιθανό, μιας και αργότερα βλέπουμε πως ο "Κακός" ήθελε να εμποδίσει τον Jacob απ'το να φέρει ανθρώπους στο νησί. Φυσικά ο Liopyr (νομίζω) έσβησε τη μισή και την άφησε όπως είναι τώρα.. Και σχετικά με το γιατί έπεσε το αεροπλάνο που λέτε, είναι ξεκάθαρο πως έπεσε από το λάθος του Desmond!! Το ότι το αεροπλάνο ήταν κοντά την ώρα του λάθος είναι απλά σύμπτωση μπορούμε να πούμε. Και άσχετο, αλλά η σχετική ερώτηση δε ρωτάει γιατί και πώς έπεσε το αεροπλάνο, αλλά αν και πώς επιλέχθηκαν ποια άτομα θα ζήσουν από την πτώση. Αυτά τα λίγα!
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Φυσικά ο Liopyr (νομίζω) έσβησε τη μισή και την άφησε όπως είναι τώρα.. Αυτό πώς στο καλό το συμπέρανες; Και άσχετο, αλλά η σχετική ερώτηση δε ρωτάει γιατί και πώς έπεσε το αεροπλάνο, αλλά αν και πώς επιλέχθηκαν ποια άτομα θα ζήσουν από την πτώση. Έχεις δίκιο, νόμιζα πως αντί για τελεία στο "τελικά μάθαμε πως έπεσε το αεροπλάνο" είχε ερωτηματικό.
imr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ΠΑιδια εγω ειμαι ακομα στα 2 πρωτα, σχετικα με το μυστικο του lock στον Walt σε ποιο σημειο λεει ο walt στον πατερα του την απαντηση? Μηπως ειναι επομενο επισοδειο? ή με επιασε στραβωμαρα
ANHLIKOS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Αυτό πώς στο καλό το συμπέρανες; Γιατι, για ολα φταιει ο liopyr! Γι αυτο.:-D Daredevil 1994 @: Και σχετικά με το γιατί έπεσε το αεροπλάνο που λέτε, είναι ξεκάθαρο πως έπεσε από το λάθος του Desmond!! Το ότι το αεροπλάνο ήταν κοντά την ώρα του λάθος είναι απλά σύμπτωση μπορούμε να πούμε. Ο πιλότος είπε στον Τζακ πως εξι ώρες πριν την πτώση είχε χαλάσει ο ασύρματος. Κανείς δεν μπορούσε να τους δει. Έτσι έστριψαν πίσω για να προσγειωθούν στα Φίτζι. Αυτό μας λεει πως είτε χάλασε τυχαία ο ασύρματος, είτε αυτο που εμποδίζει τις τηλεπικοινωνίες στο νησι. Εμπόδισε και τον ασύρματο του αεροπλάνου. Αν συνέβη το 2ο, τοτε πραγματικά ο χρόνος ειναι κατι σχετικό στο νησί. Μιας και η παπάντζα του Ντέσμοντ κράτησε λίγα δευτερόλεπτα. Ενω ο πιλότος λέει πως τα προβλήματα άρχισαν 6 ώρες πριν. Ή συνέβη κάτι άλλο! Ποιος ξέρει?
imr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Να κανω και εγω μια nooboερωτηση , στο 1χ06 ο Τζακ βρισκει ενα ασπρο και ενα μαυρο βοτσαλο στην τσεπη ενος πτωματος Παιζουν καποιον ρολο στην συνεχεια? Και γιατι τα εκρυψε απο τον Λοκ? (Αν ειναι προφανεστατο σε καποιο απο τα επομενα επισοδεια απλα πειτε ενα wait till you see more noob , καθως το εχω δει αρκετα αποσπασματικα ) Εκτος φυσικα και αν ειναι το κλασσικο καλο/κακο οπως τα πιονια του Λοκ
foxplayer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 1. Εγώ πάντως δεν θεωρώ οτι καλύπτικε το θέμα της ΠΟΛΙΚΗΣ αρκούδας ή και του αλόγου που αργότερα θα δει η Κέιτ(δεν θυμάμαι καλά τη σκηνή)... (αν και μικρή σημασία έχει στη εξέλιξη της σειράς) ΟΚ. πειραματόζωα της DHARMA αλλά αυτά τα ζώα δεν επιβιώνουν σε τέτοια κλίματα 30 χρόνια.Μήπως παίζει κάτι άλλο πχ μετενσάρκωση αρκούδα=κακό άλογο=καλό αν και εδώ πάει αντίθετα άσπρη η αρκούδα και μαύρο το άλογο.Τεσπα μπορεί να λέω και μ.... Αυτό με τον πιλότο όμως παραμένει μυστήριο 2. Στο 1χ03 Στο σήμα της Γαλλίδας αναφερεται οτι "τους σκότωσε όλους" (την επιστημονική της ομάδα) .ΟΚ Ξέρουμε όλοι ότι είναι δουλειά του Αντι-Jacob.Ξέρουμε όμως την ακριβή μορφή του.Εμφανίστηκε ως μαύρος καπνός? Ως κάποια αρρώστεια? Αργότερα η Γαλλίδα λέει οτι μολύνθηκαν από κάτι και αυτή τους σκότωσε.Ξέρουμε επίσης οτι τον πρώτο τον σκότωσε ο καπνός σέρνοντας τον ως τα έγκατα του νησιού. Τελικά τι ακριβώς έπαθαν οι συνάδελφοι της Γαλλίδας?
sheik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 1. Εγώ πάντως δεν θεωρώ οτι καλύπτικε το θέμα της ΠΟΛΙΚΗΣ αρκούδας ή και του αλόγου που αργότερα θα δει η Κέιτ(δεν θυμάμαι καλά τη σκηνή)... (αν και μικρή σημασία έχει στη εξέλιξη της σειράς) ΟΚ. πειραματόζωα της DHARMA αλλά αυτά τα ζώα δεν επιβιώνουν σε τέτοια κλίματα 30 χρόνια.Μήπως παίζει κάτι άλλο πχ μετενσάρκωση αρκούδα=κακό άλογο=καλό αν και εδώ πάει αντίθετα άσπρη η αρκούδα και μαύρο το άλογο.Τεσπα μπορεί να λέω και μ.... Ε μα γι'αυτο εκαναν πειραματα στις πολικες, ωστε να δουν αν μπορουν να τις κανουν να επιβιωσουν σε εξαιρετικα δυσμενες για αυτες περιβαλλον.Κατα τη γνωμη μου το θεμα με τις πολικες εχει κλεισει ηδη απο την 2η σαιζον... 2. Στο 1χ03 Στο σήμα της Γαλλίδας αναφερεται οτι "τους σκότωσε όλους" (την επιστημονική της ομάδα) .ΟΚ Ξέρουμε όλοι ότι είναι δουλειά του Αντι-Jacob.Ξέρουμε όμως την ακριβή μορφή του.Εμφανίστηκε ως μαύρος καπνός? Ως κάποια αρρώστεια? Αργότερα η Γαλλίδα λέει οτι μολύνθηκαν από κάτι και αυτή τους σκότωσε.Ξέρουμε επίσης οτι τον πρώτο τον σκότωσε ο καπνός σέρνοντας τον ως τα έγκατα του νησιού. Τελικά τι ακριβώς έπαθαν οι συνάδελφοι της Γαλλίδας? Οπως ειδαμε στο 4χ05 νομιζω, η Ρουσσω θεωρει οτι οι δικοι της μολυνθηκαν απο το τερας, αλλαξαν συμπεριφορα και γι'αυτο τους σκοτωσε. Οντως εγινε κατι τετοιο καθως με το που μπηκαν στο Ναο για να σωσουν τον Μονταντ, οπως λεει η ιδια "κατι τους αλλαξε".
KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δεν είναι θεωρία, το είπε πράγματι ο Λυπίδης. Αν δεν κάνω λάθος (που μάλλον κάνω όμως) ήταν στο επεισόδιο που γνωρίσαμε τους 4 για πρώτη φορά (Λυπίδη, φυσικό, κινέζο και κοκκινομάλα) και μας έδειχνε στα φλασμπακ λίγο απο τον καθένα. Εκεί έδειξε τον Λυπίδη να βλέπει στην τηλεόραση το αεροπλάνο που είχε στήσει ο Γουίντμορ και να το κοιτάει σαστισμένος. Μετά κάποιος τον ρωτάει ''τι έπαθες'' και λέει ''κανονικά εγώ έπρεπε να πιλοτάρω αυτό το αεροπλάνο''. True story. Κατι μου θυμιζει, εχεις δικιο, πρεπει να το ξαναδω οταν φτασουμε εκει. Παρολαυτα δεν σημαινει οτι ο καπνος σκοτωσε τον πιλοτο γιαυτο. Επομενως ας το κρατησουμε προς το παρον στις θεωριες και το βαζουμε σαν απαντηση αργοτερα αν απαντηθει σιγουρα Σχετικά με την απάντηση στην ερώτηση του καπνού "τιμωρού", εγώ είχα απαντήσει πως πιθανόν να ήθελε να στείλει μήνυμα στους υπολοίπους πως δε θέλει κόσμο στο νησί, πράγμα που φυσικά μπορεί να είναι πιθανό, μιας και αργότερα βλέπουμε πως ο "Κακός" ήθελε να εμποδίσει τον Jacob απ'το να φέρει ανθρώπους στο νησί. Φυσικά ο Liopyr (νομίζω) έσβησε τη μισή και την άφησε όπως είναι τώρα.. Εγω την εσβησα την μιση. Επιμενω στην αποψη μου οτι δεν εχουμε ακομα σιγουρη απαντηση οτι ο καπνος ειναι τιμωρος=σκοτωσε τον πιλοτο γιατι ειχε κανει κατι κακο και οτι δεν σκοτωνει για αλλο λογο. Μπορει να ενιωσε απειλη για το νησι απο τον πιλοτο. Μεχρι στιγμης περισσοτερο παιζει 'συστημα ασφαλειας' παρα 'τιμωρος' Αν η πλειοψηφια δεχεται οτι ειναι τιμωρος ας ξαναβαλετε την απαντηση, εγω προσωπικα θεωρω οτι ειναι παραπλανητικο Να κανω και εγω μια nooboερωτηση , στο 1χ06 ο Τζακ βρισκει ενα ασπρο και ενα μαυρο βοτσαλο στην τσεπη ενος πτωματος Ερωτησης για τα επισοδεια 1χ05-1χ08 παρακαλω απο Τριτη και μετα ωστε να δωθει η ευκαιρια σε ολους να δουν αυτη την 4αδα μεχρι την Δευτερα ΟΚ. πειραματόζωα της DHARMA αλλά αυτά τα ζώα δεν επιβιώνουν σε τέτοια κλίματα 30 χρόνια.Μήπως παίζει κάτι άλλο πχ μετενσάρκωση αρκούδα=κακό άλογο=καλό αν και εδώ πάει αντίθετα άσπρη η αρκούδα και μαύρο το άλογο.Τεσπα μπορεί να λέω και μ....[/b] Συμφων με sheik, οι αρκουδες ειναι εκει για πειραματα, πιθανοτατα ενα απο αυτα τους επετρεψε να ζουν στο νησι και δεν θεωρω οτι παιζει κατι αλλο. Τουλαχιστον στην ερωτηση "Πως εμφανιστηκε η αρκουδα" η απαντηση ειναι Νταρμα. Αν θες κανε την ερωτηση "Πως και ζει η αρκουδα της Νταρμα εκει" Το ερωτημα που θα μπορουσε να ειχε πλακα ειναι, μιας και δεν εχουμε δει 500 αρκουδες αρα να πεις οτι 30 χρονια τωρα ειχαν αποικια, και μιας και εχουμε παρει πρεφα οτι καποιοι δεν γερνανε, υπαρχει περιπτωση εκεινες οι αρκουδες να ειναι οι ιδιες που εφερε η Νταρμα?(δεν ξερω ποσο ζει μια αρκουδα, αν ζει 50 χρονια τοτε δεν εχει νοημα, καλλιστα μπορει να ειναι οι ιδιες χωρις να κρυβεται κατι περιεργο) Ε μα γι'αυτο εκαναν πειραματα στις πολικες, ωστε να δουν αν μπορουν να τις κανουν να επιβιωσουν σε εξαιρετικα δυσμενες για αυτες περιβαλλον.Κατα τη γνωμη μου το θεμα με τις πολικες εχει κλεισει ηδη απο την 2η σαιζον... Οπως ειδαμε στο 4χ05 νομιζω, η Ρουσσω θεωρει οτι οι δικοι της μολυνθηκαν απο το τερας, αλλαξαν συμπεριφορα και γι'αυτο τους σκοτωσε. Οντως εγινε κατι τετοιο καθως με το που μπηκαν στο Ναο για να σωσουν τον Μονταντ, οπως λεει η ιδια "κατι τους αλλαξε". Τhe man with the answers...ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SPREADSHEET Το 1ο πακετο επισοδειων ΕΚΛΕΙΣΕ που σημαινει οτι οποιος εχει ερωτηση για τα επισοδεια 1χ01-104 απο την Τριτη που ξεκιναμε ερωτησεις για τα 1χ05-1χ08 παρακαλειται να την βαλει στο General Questions και οχι στην καρτελα "Σεζον 1" Οταν και εαν απαντηθει τοτε με δικια του ευθυνη και με ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ να μην χαλασει την μορφη της καρτελας, την βαζει στη Σεζον 1 Το παραπανω το προτιναμε εξαρχης 1. για να μην γινει χαμος, τωρα ειναι ευκολα, φαντασου να φτασουμε 2η σεζον να μιλαμε και ενας να μας γυρισει στο 1χ03 και να γινεται μετα μπερδεμα με το ποιος απανταει σε ποιον 2. για να μην μπερδευτει κατα λαθος η μορφη του spreadsheet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.