Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με port forward-bridge

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω το εξη προβλημα, εχω το ρουτερ τou Connex το Baundek, η οπως αλλιως το λενε και πανω σ αυτο με bridge εχω συνδεσει ενα Ασους για να εχω ασυρματο.

Συνδεομαι στο ασυρματο αλλα πορτ forward δεν μπορω να κανω. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

το baudtec σε ποια υποδοχη του asus ειναι.το asus ειναι ρουτερ η adsl router Που το κανες access point.αν ειναι adsl router που το κανεις access point δεν θελει port forward.αν ειναι router και το συνδεεις σε μια ethernet παλι δεν θελει.αν τωρα ειναι συνδεδεμενο σε wan θυρα του asus θελει διπλο πορτ forward εκτος αν εχεις βαλει το baudtec σαν bridge και την κληση την κανει το asus diameso tou baudtec

Δημοσ.

η συνδεσμολογια ειναι ως εξης, το μπαουτεκ το συνδεω πανω στο ασους, το ασους ειναι bridge. Το ασους ειναι μοντεμ-ρουτερ αλλα το χρησιμοποιω ως ρουτερ και ασυρματο. το μπαουτεκ ειναι μοντεμ και συνδεετε στο ασους μεσο εθερνετ. τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

αν το baudtec εχει ip 192.168.1.1 τοτε στο asus δινες 192.168.1.200 και του κλεινεις τον dhcp και δεν πειραζεις τιποτα για bridge κτλ.ενωνεις μια ethernet του baudtec σε μια ethernet του asus και ολα οκ.οταν μπαινεις 192.168.1.200 θα πειραζεις μονο το wireless tou asus.

Δημοσ.

φιλε poulinos αυτο ακριβως εχω κανει, αλλλα το θεμα ειναι πως θα κανω port-forward, τι δηλ θα πειραξω και τι ρυθμυσεις θα κανω?

Δημοσ.

port forward στο baudtec σαν να μην υπαρχει το αλλο.αφου δεν ειναι router απλο το αλλο για να εχει wan/internet κανεις σαν να μην υπαρχει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...