wgibson Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 για οσους θελουν να αποκτησουν δικος του domain στο ιντερνετ εκανα μια βολτα στο νετ και βρηκα τυχαια αυτο: https://grweb.ics.forth.gr/Whois?lang=el επειδη σκεφτομαι να κατοχυρωσω ενα domain , εψαξα να δω τι παιζει με τις χρεωσεις και καταλαβα οτι ο καθενας καταχωρητης ζηταει οσα θελει ετσι??
atrias Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ο καθένας χρεώνει όσο θέλει αλλά νομίζω υπάρχει ένα άνω όριο (40 ευρώ αν θυμάμαι καλά)
markosf1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 10 ευρώ / το χρόνο . τα πουλάνε .. παραπάνω δεν λέει
wgibson Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Που δεκα ευρω το χρονο ρε παιδια , να παρω και εγω
shodan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Στην cretaforce (γκρίζα διαφίμηση) που εμπιστεύθηκα πρόσφατα πλήρωσα 20 eu για 2 χρόνια (δλδ 10 το χρόνο όπως λεει και ο Markos). Επίσης τα παιδιά δεν με χρεώσανε κάτι επιπλέον για την εγγραφή CNAME (το domain το χρησιμοποιώ για το blog μου) και το redirection.
CyberCr33p Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Τα .GR domains έχουν ελάχιστη καταχώρηση τα 2 έτη, οπότε και κάποιον που να γράφει 10 ευρώ / έτος να βρείτε, υπολογίστε τη διπλάσια τιμή και φυσικά τη διπλάσια διάρκεια. Τα .com/net/org/info και αρκετές άλλες καταλήξεις έχουν ελάχιστη καταχώρηση το 1 έτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.