john4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 γει σας παιδια χρειαζομαι βοηθεια...προσπαθω να κανω εγκατασταση τα windows και μου πεταει αυτο το μυνημα ''windows could not format a partition on disk 2.the error occurred while preparing the partition selected for installatio.error code:0x80070057... μηπος ξερει καποιος τι πρεπει να κανω..?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:53 ---------- ρε παιδια κανεισ δεν γνωριζει κατι...χρειαζομαι βοηθεια δεν ξερω τι να κανω..!
swiftech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 του εχεις κανει τιποτα απο πριν? κανονικα απλα κανεις νεο παρτισιον και φορματ χωρις κανενα προβλημα
john4 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 του εχεις κανει τιποτα απο πριν?κανονικα απλα κανεις νεο παρτισιον και φορματ χωρις κανενα προβλημα το μονο που εκανα ηταν οτι τον εβαλα πρωτα σαν δυτερο και για να τον δει του εκανα πρωτα format μεσα απο τα windows...μετα οταν πηγα να εγκαταστισω πανω του τα windows μου εβγαζε το error που εγραψα παραπανω...!
terry308 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το μονο που εκανα ηταν οτι τον εβαλα πρωτα σαν δυτερο και για να τον δει του εκανα πρωτα format μεσα απο τα windows...μετα οταν πηγα να εγκαταστισω πανω του τα windows μου εβγαζε το error που εγραψα παραπανω...! Δεν χρειαζοταν... τον εβαζες μονο του και προχωρουσες στην εγκατασταση κατευθειαν.... δοκιμαστο ετσι..
Nikos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δες το παρακάτω για οδηγίες εγκατάστασης: http://www.ocztechnologyforum.com/forum/showthread.php?t=55238
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.