Προς το περιεχόμενο

psp 1004

_dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,:-D

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής:

Έχω ένα psp 1004 και επειδή είμαι άσχετος από αυτά, θέλω να μου πείτε πώς μπορώ να

παίζω παιχνίδια, που κατεβάζω από το internet, στο psp μου.Αν μπορείτε, απαντήστε μου αναλυτικά πώς μπορώ να το κάνω.

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Έχω ένα psp 1004 και επειδή είμαι άσχετος από αυτά, θέλω να μου πείτε πώς μπορώ να

παίζω παιχνίδια, που κατεβάζω από το internet, στο psp μου.Αν μπορείτε, απαντήστε μου αναλυτικά πώς μπορώ να το κάνω.

Ευχαριστω πολυ!

βέβαιος πάρε αυτή το site που έχει games www.freepsp1004games.com για το psp και όσα για το πως θα τα πεζής δεν εδώ www.howplayfreepsp1004games.com

(εδώ που τα λέμε εχείς δίκιο που ρωτάς βλέπεις δεν υπάρχουν οδηγεί για το psp στο insomnia πρέπει να κάνουμε κανένα)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!

Απλα δες εδω

Δημοσ.
βέβαιος πάρε αυτή το site που έχει games www.freepsp1004games.com για το psp και όσα για το πως θα τα πεζής δεν εδώ www.howplayfreepsp1004games.com

(εδώ που τα λέμε εχείς δίκιο που ρωτάς βλέπεις δεν υπάρχουν οδηγεί για το psp στο insomnia πρέπει να κάνουμε κανένα)

Αγαπητέ Dimitris1948 θα μπορούσες τουλάχιστον να απαντάς με σωστή ελληνική γραφή.

Δημοσ.
Αγαπητέ Dimitris1948 θα μπορούσες τουλάχιστον να απαντάς με σωστή ελληνική γραφή.

φιλε εισαι νεο μελος με 0 posts κ ανοιγεις νεο topic ρωτωντας κατι το οποιο εχει χιλιοσυζητηθει κ εχουν γραφτει τουλαχιστον 3 οδηγοι σε αυτο το site. τον ενα απο αυτους μαλιστα τον εκανα εγω. οποτε δεν ειναι πολυ φυσιολογικο να ρωτας κατι τετοιο.

περα απο αυτο οταν καποιος κανει register στο insomnia δεν υπαρχει κανενας κανονας που να λεει οτι θα πρεπει ολοι να τσεκαρουμε την ορθογραφια των μηνυματων μας.

Δημοσ.
φιλε εισαι νεο μελος με 0 posts κ ανοιγεις νεο topic ρωτωντας κατι το οποιο εχει χιλιοσυζητηθει κ εχουν γραφτει τουλαχιστον 3 οδηγοι σε αυτο το site. τον ενα απο αυτους μαλιστα τον εκανα εγω. οποτε δεν ειναι πολυ φυσιολογικο να ρωτας κατι τετοιο.

περα απο αυτο οταν καποιος κανει register στο insomnia δεν υπαρχει κανενας κανονας που να λεει οτι θα πρεπει ολοι να τσεκαρουμε την ορθογραφια των μηνυματων μας.

Το ότι είμαι νέο μέλος τι σημαίνει?

Κατ΄εμένα όταν κάποιος αρχάριος ρωτάει κάτι, το τελευταίο που θα έκανα είναι να μην τον βοηθήσω έστω και αν ρωτάει κάτι τετριμμένο. Όσο για την ορθογραφία, δεν είναι θέμα κανόνων.

Εκτός αυτού εσύ η ίδια σε παλαιότερο μήνυμά σου διορθώνεις την λέξη πολύμπριζο σε πολύπριζο.

Δημοσ.

Κατ΄εμένα όταν κάποιος αρχάριος ρωτάει κάτι, το τελευταίο που θα έκανα είναι να μην τον βοηθήσω έστω και αν ρωτάει κάτι τετριμμένο.

Την λεξη "search" την εχεις ακουσει?

Αυτο για την ορθογραφια δεν το σχολιαζω.

Τεχνολογικο forum ειναι οχι ορθογραφικο.

Δημοσ.

Κατ΄εμένα όταν κάποιος αρχάριος ρωτάει κάτι, το τελευταίο που θα έκανα είναι να μην τον βοηθήσω έστω και αν ρωτάει κάτι τετριμμένο. Όσο για την ορθογραφία, δεν είναι θέμα κανόνων.

Εκτός αυτού εσύ η ίδια σε παλαιότερο μήνυμά σου διορθώνεις την λέξη πολύμπριζο σε πολύπριζο.

παντα (ποσο μαλλον οταν εισαι καινουριο μελος) πριν ανοιξεις topic για να ρωτησεις κατι ψαχνεις στα ειδη υπαρχοντα topics μηπως κ βρεις την απαντηση σου.

Αντρας ειμαι (με τα ολα του:P) απλα εχω username katsikoula γιατι δεν δεχοταν το katsikaki.

Κ φυσικα ο ιδιος σε μηνυμα που εγραψα πριν απο μιση ωρα διορθωσα την λεξη πολυμπριζο αλλα το ειπα με παρα πολυ ομορφο τροπο κ οχι για να παιξω τον εξυπνο οπως εκανες εσυ αλλα για να δωσω στον ανθρωπο που εκανε το λαθος αλλα σε πολλους αλλους που κανουν ακριβως το ιδιο λαθος, να καταλαβει οτι γραφεται χωρις το γραμμα μ! εγω πλεον αν ελεγα σε καποιον πολυμπριζο θα ντρεπομουν. φαντασου καποιος να ειναι υψηλοβαθμο στελεχος σε μια επειχιρηση κ να λεει πολυμπριζο! για αυτο κ μονο τον λογο το διορθωσα;)

Δημοσ.
εγω πλεον αν ελεγα σε καποιον πολυμπριζο θα ντρεπομουν. φαντασου καποιος να ειναι υψηλοβαθμο στελεχος σε μια επειχιρηση κ να λεει πολυμπριζο! για αυτο κ μονο τον λογο το διορθωσα;)

(offtopic)

Εγω παντα πολυμπριζο το ελεγα :P

Δημοσ.

δεν είσαι σε θέση εσύ να μου πεις τι να κάνω, με τέτοιες βλακείες που ρωτάς τι να κάνω και εγώ με μπέρδεψες, όπως σου είπα και ο katsikoula το site έχει ήδη οδηγούς κάνουμε αναζήτηση πριν ανοίγουμε νέο θέμα αυτό το κατάλαβες ναι η όχι

Τες πάντων.

Καλυνείχτα

να υποθέσω ότι αυτό είναι σωστή ελληνική γραφή ε?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
δεν είσαι σε θέση εσύ να μου πεις τι να κάνω, με τέτοιες βλακείες που ρωτάς τι να κάνω και εγώ με μπέρδεψες, όπως σου είπα και ο katsikoula το site έχει ήδη οδηγούς κάνουμε αναζήτηση πριν ανοίγουμε νέο θέμα αυτό το κατάλαβες ναι η όχι

να υποθέσω ότι αυτό είναι σωστή ελληνική γραφή ε?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

με προλαβες! εισαι κακος ανθρωπος:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...