localy Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 εχω ενα λαπτοπ acer aspire 6930g και θελω να ρωτησω μεσα στο bios εχει για το sata mode δυο επιλογες ΙDE και AHCI.Το εχω βαλει σαν IDE.ειναι καλυτερα???υπαρχει διαφορα??? ευχαριστω
hasodikis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 τι λειτουργικό έχεις ? Αν ήταν AHCI ενώ είχε εγκατεστημένο λειτουργικό κακώς το άλλαξες. Αν όχι κράτα το έτσι Για το ΑΗCI δες εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/AHCI Hasodikis
localy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 ειχε πανω τα windows vista και το εκανα format αλλα δεν πρωτου το κανω δεν εβλεπε τον δισκο και οταν το αλλαξα apo ACHL σε IDE MODE τον ειδε.να το αφισω ετσι η χανω τιποτα σε ταχυτητα του δισκου???
hasodikis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Τα πορτοπαράθυρα σε αντίθεση με linux και macos x δεν μπορούν να δουλέψουν σε AHCI χωρίς να υπάρχουν οι κατάλληλοι drivers. Στο macbook nano (msi wind) μου, όταν είχα και windows πέρασα τους οδηγούς γιατί ήθελά AHCI σε mac os . Στα windows xp δεν είδα καμία διαφορά. Αν δεν ξέρεις ποιο ακριβώς driver πρέπει να βάλεις κράτα σε IDE γιατί μετά δε θα σου κάνει boot. Hasodikis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.