Προς το περιεχόμενο

Asus Mars / 2DI /4GD3 SVGA στα πόσα;

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το 3ο είναι λάθος όπως και να το πεις καθώς και το 1ο αν το πεις έτσι σκέτο...

το κουράσαμε, αν έχεις όρεξη checkαρε πως λειτουργούν τα SLI/Crossfire για να δεις και μόνος σου ποιος είναι ο σωστός τρόπος...

Δημοσ.

Καλύτερα λέω όταν ποστάρουμε για specs να έχουμε ένα πρότυπο του τύπου

VENDOR/GPU/MEMORY SIZE/ΜΕΜΟRY BANDWITH PER GPU

για να καταλαβαινόμαστε όχι τίποτα άλλο..

Δημοσ.
sorry αλλά όταν γράφω ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ τι καταλαβαίνεις?
επιπλέον τα busses (και η μνήμη) δεν αθροίζονται
όπως δεν προσθέτουμε τα ghz στους dual/quad core έτσι δεν προσθέτουμε και τα bit & mb στις Crossfire/SLI λύσεις
το λάθος σου είναι ότι προσθέτεις τα memory bus
2x256bit προφανώς...όχι 512bit...μην το κοιτάς αθροιστικά δεν ισχύει
αφού συμφωνείς γιατί αθροίζεις το memory bus?
και το memory size πάει per gpu

:lol::lol:

To be continued...:P

Δεν άντεξα.:P

Δημοσ.
Φίλε d3mon μπορείς να μου πεις πόσο Cache έχει ο Q9550 που έχεις?

ανά core ή ανά cpu?:lol:πρέπει πάντως να ομολογήσω ότι η μικρή σας αντιπαράθεση είχε χαβαλέ:-) ..

Δημοσ.
Τι cache? L1? L2?

φίλε μου αρκετές φορές αναφερόμαστε γενικά σε αρκετούς αριθμούς και συγκρίνουμε αθροίζοντας για πιο εύκολο νόημα.

Για παράδειγμα στην ερωτησή μου για τον Q9550 και πόσο cache έχει (L2) η απάντηση που θα έδινε ένας κοινός άνθρωπος είναι 12ΜΒ σωστά?

Τώρα υπάρχουν και αυτοί που τα ξέρουν όλα και λένε ότι είναι λάθος το 12ΜΒ και δεν είναι 12 αλλά 6ΜΒ χ 2 !!!!

Σε αυτή την περίπτωση ο φίλος Thresh κάνει την παρέμβαση και λέει λάθος λές και κάνουμε τέστ συν το γεγονός ότι οι πιο πολλοί εδώ μέσα γνωρίζουμε κάποια πράγματα και κάποια εννοούνται.

Thresh στείλε και στην ASUS mail και πες του να βγάλουν στα specs από τη GTX295 896BIT γιατί δεν είναι πραγματικό και να βάλουν 2χ448.

Από εμένα τέλος πάνω στο θέμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ρώτησα αν ξέρεις αλλά να κοιτάξεις σε περίπτωση που δεν ξέρεις και προφανώς δεν εννοούσα την εγκατάσταση :o

Δημοσ.

Νομίζεις ότι η εγκατάσταση είναι το όλο θέμα. Δεν νομίζω κάποιος να βάλει Sli κάρτες και να τις αφήσει εκεί που είναι. Όλο και κάτι θα τις κάνει.. Θα κοιτάξει κανά πυρήνα που τρέχει,μνήμες θα διαβάσει και τίποτα για το προιόν ρε αδερφέ... στα τυφλά το έχει εκεί μέσα?

• Super Moderators
Δημοσ.

άλλο αυτό man και άλλο να κατανοείς πως δουλεύει η αρχιτεκτονική...

δεν λέω ότι γνωρίζω αλλά κάποια βασικά τα έχω διαβάσει...

Δημοσ.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι διαβασμένοι αλλά πολλές φορές μιλάμε γενικά και καταλαβαίνουμε τι εννοείται στην περίπτωση του 1024Bit.

PS. Κάπου είδα στις αγγελίες ένας που έδινε μια 4870Χ2 και έγραφε στα Specs 512ΒΙΤ. Μήπως του έστειλες μήνυμα όταν γράφει λάθος specs?:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...