Προς το περιεχόμενο

Asus Mars / 2DI /4GD3 SVGA στα πόσα;

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος η GTX295 είναι 2χGTX275 ενώ η MARS είναι 2χGTX285 καθώς επίσης έχει και 1GBit (2χ512MBit) Memory interface έναντι 896MBit της 295.

όχι η MARS έχει 2x2gb μνήμη και memory bus 512bit ενώ η κανονική GTX295 έχει 2x896mb μνήμη και memory bus 384bit :-)

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όχι η MARS έχει 2x2gb μνήμη και memory bus 512bit ενώ η κανονική GTX295 έχει 2x896mb μνήμη και memory bus 384bit :-)

1rst το όχι που κολλάει? Δεν αναφέρθηκα στην ποσότητα μνήμης που έχει κάθε κάρτα και δεν είπα κάτι για αυτό. Γιατί λες όχι?

2nd Η MARS όπως είπα έχει Memory interface 1024 Bit (2x512Bit)

3rd Όπως επίσης πολύ σωστά ανέφερα η GTX295 έχει 896 Bit (2x448 Βit).

To 384 Bit που το έχεις δει?:-( Εγώ νομίζω πως τόσο έχει μια 8800GTX G80 που είχα πριν κανα 2 χρόνια.

Δες και τις εικόνες γιατί τα νούμερα δεν τα βγάζω από το μυαλό μου..:-) Οπότε είσαι άκυρος και στα 3...

PS. Στην 2η pic είναι η Mars...

post-39531-129063014977_thumb.jpg

post-39531-129063014978_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

για το 384 έχεις δίκιο ήταν 448 λάθος μου, για τα άλλα 2 όμως είσαι λάθος μιας και γράφεις mbit ενώ είναι σκέτο bit, οπότε ναι τα έβγαλες από το μυαλό σου :P (μου αρέσει που έβαλες και screenshot :P )

επιπλέον τα busses (και η μνήμη) δεν αθροίζονται, μην κοιτάς που τα προσθέτουν για λόγους marketing...

(2-1 έχασες μουχαχαχαχα, how mature eh? :P )

Δημοσ.
για το 384 έχεις δίκιο, για τα άλλα όμως είσαι λάθος μιας και γράφεις mbit ενώ είναι σκέτο bit... οπότε ναι τα έβγαλες από το μυαλό σου... (μου αρέσει που έβαλες και screenshot :P )

επιπλέον τα busses (και η μνήμη) δεν αθροίζονται, μην κοιτάς που τα προσθέτουν για λόγους marketing...

(2-1 έχασες μουχαχαχαχα)

Στο 2ο ποστ διόρθωσα το ΜΒιτ σε Bit και αυτό δεν είναι το ψητό, αν προσπαθείς να πιαστείς εκεί κατάλαβα...:X

Αμφισβητείς ότι η MARS έχει 1024ΒΙΤ (2χ512) ?

Αμφισβητείς ότι η GTX295 έχει 896ΒΙΤ (2χ448) ?

Έτσι τα δίνουν οι εταιρίες έτσι τα έδωσα και εγώ..

Αυτό δεν έγραψα πριν?

Υπάρχει κάποιο λάθος στο ποστ μου, αυτό πες μου και άσε τα σκορ.

Επίσης δεν απάντησες στην παράθεσή μου για το όχι και το σημείο που αναφερόταν.. για να βγάλω νόημα

PS. Και δεν είμαι ξερόλας.... για να μην πεις κάτι τέτοιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

τα mbit που είπες διόρθωσα (το έχω κάνει quote, μετά το διόρθωσες και εσύ) και την άτοπη πρόσθεση τους που έκανες, μιας και δεν ισχύει σύμφωνα με την λειτουργία του SLI/Crossfire...όπως δεν προσθέτουμε τα ghz στους dual/quad core έτσι δεν προσθέτουμε και τα bit & mb στις Crossfire/SLI λύσεις...

την ποσότητα μνήμης απλά την έγραψα για να υπάρχει...

ps: δεν είπα κάτι τέτοιο, απλά έχω μια τάση να διορθώνω :-(

edit: το λάθος σου είναι ότι προσθέτεις τα memory bus...δεν ισχύει κάτι τέτοιο...είναι 512bit ανά κάρτα αλλά όχι 1024bit "σύνολο" μιας και δεν υφίσταται κάτι τέτοιο όπως και με την μνήμη...

• Super Moderators
Δημοσ.

2x256bit προφανώς...όχι 512bit...μην το κοιτάς αθροιστικά δεν ισχύει, το γράφουν απλά για λόγους marketing

Δημοσ.
2x256bit προφανώς...όχι 512bit...μην το κοιτάς αθροιστικά δεν ισχύει, το γράφουν απλά για λόγους marketing

Συμφωνοι..

Είπα εγώ κάτι άλλο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:58 ----------

Αν δεν κάνω λάθος η GTX295 είναι 2χGTX275 ενώ η MARS είναι 2χGTX285 καθώς επίσης έχει και 1GBit (2χ512MBit) Memory interface έναντι 896MBit της 295.

Πες μου στο παραπάνω ποστ που είναι το λάθος ( πέρα απο τα ΜΒΙΤ):-)

Εγώ το μόνο λάθος που βλέπω είναι ότι δεν έβαλα στο δίπλα στο 896 το (2χ448) γιατί προφανός εννοείται για 2πύρηνη κάρτα.

Και επειδή κουράστηκα αφήνω και στους υπόλοιπους να σχολιάσουνε..

Επίσης πάλι δεν απάντησες στην παράθεσή μου για το όχι και το σημείο που αναφερόταν.. για να βγάλω νόημα

• Super Moderators
Δημοσ.
Συμφωνοι..

Είπα εγώ κάτι άλλο?

αφού συμφωνείς γιατί αθροίζεις το memory bus? :o

Πες μου στο παραπάνω ποστ που είναι το λάθος ( πέρα απο τα ΜΒΙΤ):-)

Εγώ το μόνο λάθος που βλέπω είναι ότι δεν έβαλα στο δίπλα στο 896 το (2χ448) γιατί προφανός εννοείται για 2πύρηνη κάρτα.

Και επειδή κουράστηκα αφήνω και στους υπόλοιπους να σχολιάσουνε..

Επίσης πάλι δεν απάντησες στην παράθεσή μου για το όχι και το σημείο που αναφερόταν.. για να βγάλω νόημα

στο παραπάνω post (πέρα από τα mbit) το λάθος είναι ότι λες πως έχει 1024bit..δεν ισχύει, έχει 512bit στην κάθε κάρτα, δεν αθροίζεται...απλά το γράφουν έτσι για λόγους marketing, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό

γιατί με την ίδια λογική έχεις έναν quad core 3ghz και λες πως είναι 12ghz, δεν ισχύει κάτι τέτοιο...τι άλλο να πω για να καταλάβεις το λάθος?

για ποια άλλη παράθεση λες?

Δημοσ.

Αρχικό ποστΑν δεν κάνω λάθος η GTX295 είναι 2χGTX275 ενώ η MARS είναι 2χGTX285 καθώς επίσης έχει και 1GBit (2χ512MBit) Memory interface έναντι 896MBit της 295.

Αλλάζω τα ΜBit κτλ Αν δεν κάνω λάθος η GTX295 είναι 2χGTX275 ενώ η MARS είναι 2χGTX285 καθώς επίσης έχει και 1024 (2χ512ΒΙΤ) Memory interface έναντι 896ΒΙΤ της 295.

Που βλέπεις λάθος? Αφού αναφέρομαι πως προκείπτουν τα 1024! Όπως απάντησε και εσύ για την 4870Χ2

Επίσης στην πρώτη σου παράθεση μου λές όχι και αναλύεις μνήμες 2χ2GB και 2χ896ΜΒ κτλ... το ΟΧΙ που λες που κολλάει στην πρόταση. Για αυτό το ΟΧΙ λέω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αλλάζω τα ΜBit κτλ Αν δεν κάνω λάθος η GTX295 είναι 2χGTX275 ενώ η MARS είναι 2χGTX285 καθώς επίσης έχει 2x512ΒΙΤ Memory interface έναντι 2x448bit της 295.

fixed, έτσι είναι το σωστό...

το ότι γράφεις το 1024 και το 896 ήταν η "ένστασή" μου ουσιαστικά...

Δημοσ.

δικά σου λόγια ειναι τα παραπάνω..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:30 ----------

fixed, έτσι είναι το σωστό...

το ότι γράφεις το 1024 και το 896 ήταν η "ένστασή" μου ουσιαστικά...

Συμφωνώ στην ενστασή σου, αλλά η παράθεση που έκανες δεν διατύπωνε αυτό που λές τώρα.

Η απαντησή σου η πρώτη ήταν διαφορετική σε διατύπωση και με νόημα εξυπνάδας και για αυτό το τράβηξα ως εδώ.

Άρα άλλη φορά να διατυπώνεις καλύτερα τις παραθέσεις σου..

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά όταν γράφω ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ τι καταλαβαίνεις? ότι πρέπει να τα προσθέτεις ή ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ? (sorry για τα caps αλλά δεν πάει άλλο :o )

στο post μου πιο πάνω δείχνω πως πρέπει να το γράφεις...2x256bit και ΟΧΙ 512bit (έπρεπε να το βάλω σε bold?), το άθροισμα έιναι λάθος...δλδ το 1024/896 που έγραφες

6 φορές έγραψα ότι είναι λάθος το να τα αθροίζουμε, άλλη φορά να διαβάζεις πιο προσεκτικά...

• Super Moderators
Δημοσ.

απλά λέω πως έχει 256bit η κάθε κάρτα στην 4870Χ2 (μιας και ουσιαστικά είναι 2 κάρτες ενωμένες)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...