Προς το περιεχόμενο

Asus Mars / 2DI /4GD3 SVGA στα πόσα;

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα το καταλαβα..

δεν παει οσο και να το εχω σπρωξει.. θελει 1.50 vcore + η XP για να μην κολλαει..

D0 και πρασινα αλογα (Djibril Cise) εγω ηλπιζα σε 4.7 για πλακα..

δεν ειμαι σιγουρος οτι κανουν sli οι mars..

ακυρο ειδα το βιντεο οποτε κανουν

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μετα το καταλαβα..

δεν παει οσο και να το εχω σπρωξει.. θελει 1.50 vcore + η XP για να μην κολλαει..

δεν ειμαι σιγουρος οτι κανουν sli οι mars..

ακυρο ειδα το βιντεο οποτε κανουν

Aυτα εδω τι τα'χουν; ;P

asusmarslimitededitiong.jpg

-Edit-

Moλις ειδα το edit σου... :P

Δημοσ.

Tweaks στα mark/nvidia drivers εννοούσα ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
γιατί αν εννοείς σε παιχνίδια, τότε μάλλον θα παίζεις σε 42άρα+...

αν εννοείς TV δεν παίζουν ρόλο οι ίντσες και πάλι 1920χ1080 είναι :o

αν εννοείς για monitor δεν έχω δει τόσο μεγάλο με ανάλυση μεγαλύτερη από 2560χ1600 (30αρι) άσε που θα είναι uber πανάκριβο :o

Δημοσ.
αν εννοείς TV δεν παίζουν ρόλο οι ίντσες και πάλι 1920χ1080 είναι :o

αν εννοείς για monitor δεν έχω δει τόσο μεγάλο με ανάλυση μεγαλύτερη από 2560χ1600 (30αρι) άσε που θα είναι uber πανάκριβο :o

Αν τσεκαρες το βιντεακι στην αρχη του thread...εχει μονιτορ με αναλυση απ'οτι θυμαμαι...3840χ2160...νομιζω :P

Δημοσ.
η οποία λογικά θα κοστίζει σαν ένα αμάξι :P

Ρε συ αν πληρωσεις 2.500 ευρω για SLI με ΜARS θα μεινεις με το παλιο μονιτορ με αναλυση μονο ( λεω μονο ) 2560χ1600 ???? :P:p

Θα δωσεις κατι παραπανω και για monitor

Παιρνεις και 2 χ SSD που αναφερει ενας φιλος πιο πανω με 5.000 ευρω τον ενα και ερχεσαι στα ισια σου.

Και μετα το pc σου κοστισε οσο ενα σπιτι :lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

αντίστοιχος του τι τραγούδι ακούτε τώρα και πολλών άλλων τέτοιων topics :P

Δημοσ.
ο ρολος του τοπικ ποιος ειναι;:P

να στεναχωρηθούν όσοι νομίζαν ότι είχαν μεγάλο e-penis...:P ή την αγοράζουν ή είναι e-μπάμιες....τέλος

Δημοσ.

37.200 ποντους εχω ριξει εγω με τις 2χ295GTX (740/1550/2500) και i7 στα 4.2ghz στο vantage. Που κοστιζουν 800 ευρω και οχι 2500 ευρω!

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι που δεν καταλαβαινω?εχω δει σε διαφορα bench να τρεχουν τα παιχνιδια σε αναλυσεις 2560χ1600(δεν θυμαμαι ακριβως)και τωρα αυτη η καρτα επαιξε ενα παιχνιδι σε 3840χ2160 που ειναι δυο φορες η αναλυση του HD.Yπαρχουν τετοιες οθονες στην αγορα?:shock:

• Super Moderators
Δημοσ.

2560χ1600 έχουν τα 30αρια monitors, μεγαλύτερη σπάνια θα βρεις ειδική παραγγελία λογικά και θα είναι super πανάκριβη

Δημοσ.
για πιο λογο να παρεις την asus mars που στην ουσια ειναι overclock εκδοση της 295 με καλη ψυξη και ειναι limited edition και να μην παρεις μια 295 με single pcb που κανει πιο πολυ overclock απο μια 295 με διπλο pcb...

Αν δεν κάνω λάθος η GTX295 είναι 2χGTX275 ενώ η MARS είναι 2χGTX285 καθώς επίσης έχει και 1GBit (2χ512MBit) Memory interface έναντι 896MBit της 295.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:45 ----------

Ρε συ αν πληρωσεις 2.500 ευρω για SLI με ΜARS θα μεινεις με το παλιο μονιτορ με αναλυση μονο ( λεω μονο ) 2560χ1600 ???? :P:p

Θα δωσεις κατι παραπανω και για monitor

Παιρνεις και 2 χ SSD που αναφερει ενας φιλος πιο πανω με 5.000 ευρω τον ενα και ερχεσαι στα ισια σου.

Και μετα το pc σου κοστισε οσο ενα σπιτι :lol::lol:

και μετά από ένα χρόνο θα κάνει όσο ένα παπί μεταχειρισμένο...:shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...