Προς το περιεχόμενο

Εργασία με θέμα ''Υλοποίηση e-shop σε java)

adamakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην να πω οτι δεν ειναι για μενα αλλα για φιλο και εννοειται με το αζημιωτο.

ο τιτλος οπως μου τον εδωσε ειναι:

υλοποίση e-shop σε java (με html ή Jsp)

οποιος πιστευει οτι μπορει να βοηθησει ας επικοινωνησει

για λεπτομερεις ή διευκρινισεις ποσταρετε και θα δωθουν (θεωρητικα παντα)

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, τι θα γίνει όταν ο φίλος σου 'αγοράσει' τελικά το πτυχίο του και βγει στην αγορά εργασίας?

Θα χρεώνει ένα καπέλο στις δουλειές που θα παίρνει και θα τις αναθέτει επί πληρωμή σε άλλους?

Οι εργασίες δεν γίνονται για να κόβονται ή να περνάνε οι σπουδαστές αλλά για να μαθαίνουν από τα λάθη τους και να γίνονται καλύτεροι προγραμματιστές -και όχι μόνο-.

Ναι, ξέρω την απάντηση. 'Κάνε τη δουλειά σου και μην κρίνεις αν δεν ξέρεις'...

Δημοσ.

Έχει δικιο ο adamakos.. Επίσης η κατασκευή e-shop είναι δύσκολη υπόθεση, ανάλογα βέβαια το τι θες να έχεις μέσα.B)

Δημοσ.

μας ενδιαφέρει

γιατί οι υπόλοιποι θα πληρώνουμε το καπέλο !

πάρ' το γι'αστείο

αλλά κάπως έτσι είναι

.

Δημοσ.

Επειδή μπορεί (έστω και για μια μέρα, που λέει ο λόγος, μέχρι να φανεί η άγνοιά του) να "φάει" τη θέση εργασίας κάποιου που είναι στ' αλήθεια καλύτερος.

Δημοσ.

καταρχην να πω οτι συμφωνω με οτι εχετε πει

σαν κινηση ειναι λαθος

ο σκοπος ειναι να μαθεις και οχι να παρεις απλα ενα πτυχιο, εκτος αν δεν εχεις σκοπο να το χρησιμοποιησεις επειδη ο μπαμπας εχει ετοιμη δουλεια

εγω λειτουργω καθαρα ως μεσαζων και τιποτα παραπανω

Δημοσ.

Στο πτυχιο κι εγω πλεον...μπορω να πω οτι απ την μεχρι τωρα επαγγελματιή εμπειρία μου,εχω δει αρκετους που με πληρωμενες εργασιες καθως και κομματόσκυλα να τα βρησκουν σκουρα απ την πρωτη μερα στον ιδιωτικο τομεα.

Εκτος κι αν ο Μπαμπας έχει ετοιμο το βολεμα.

Δεν ειναι προσωπικο το θεμα,αλλωστε οπως ειπες τον μεσάζωντα κανεις,απλα λεω την γνωμη μου . :-)

Δημοσ.
Πως ειστε σιγουροι οτι προκειτε για εργασία;

λες να ψαχνει ο φοιτητης φιλος μου να ανοιξει eshop και να ψαχνει ατομο να του το στησει φτηνα στα χαρτια γιατι δεν ειπε κανενας για κατι αλλο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...