geldwer1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει οτι με την αγορά κάποιοας μτχ. συσκευής ή αυτοκινήτου,ο αγοραστής θα έχει 6 μήνες εγγύηση π.χ.; Γνωρίζει κανείς κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 χλωμο.... τα 6μηνα που λες αντε να τα δωσουν σε καμμια μαντρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει οτι με την αγορά κάποιοας μτχ. συσκευής ή αυτοκινήτου,ο αγοραστής θα έχει 6 μήνες εγγύηση π.χ.; Γνωρίζει κανείς κάτι; Δεν υπάρχει κανένας γενικός κανόνας εγγύησης κατά την αγορά μεταχειρισμένου. Στο εξωτερικό πάντως, δεν ξέρω αν γίνεται και εδώ, αντιπροσωπείες προσφέρουν εγγυήσεις/επέκταση εγγύησης για ορισμένα μεταχειρισμένα που πωλούν κατόπιν ελέγχου. Εδώ σίγουρα το κάνουν κάποιοι μαντράδες υποθέτω σε συνεργασία με κάποια ασφαλιστική (δεν είναι δηλαδή απλά προφορική η υπόσχεσή τους). Δεν ξέρω την αξιοπιστία αυτών των εγγυήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Απο το εξωτερικο εχω δει εγγυηση 2 ετων, πανευρωπαικη, ακομα και σ αυτοκινητα 4-5 ετων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geldwer1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Με λίγα λόγια η εγγύηση δέν είναι υποχρεωτική στα μεταχειρισμένα.Fuckατα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Κάποιες αντιπροσωπίες και μαντραδες δίνουν αλλά δεν είναι υποχρεωτικό.Έχω δει αντιπροσωπία(HONDA) να δίνει σε μεταχειρισμένο 1 χρόνο εγγύηση.Civic του 99' ήταν το μοντέλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.