geldwer1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει οτι με την αγορά κάποιοας μτχ. συσκευής ή αυτοκινήτου,ο αγοραστής θα έχει 6 μήνες εγγύηση π.χ.; Γνωρίζει κανείς κάτι;
kage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 χλωμο.... τα 6μηνα που λες αντε να τα δωσουν σε καμμια μαντρα...
nickolas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει οτι με την αγορά κάποιοας μτχ. συσκευής ή αυτοκινήτου,ο αγοραστής θα έχει 6 μήνες εγγύηση π.χ.; Γνωρίζει κανείς κάτι; Δεν υπάρχει κανένας γενικός κανόνας εγγύησης κατά την αγορά μεταχειρισμένου. Στο εξωτερικό πάντως, δεν ξέρω αν γίνεται και εδώ, αντιπροσωπείες προσφέρουν εγγυήσεις/επέκταση εγγύησης για ορισμένα μεταχειρισμένα που πωλούν κατόπιν ελέγχου. Εδώ σίγουρα το κάνουν κάποιοι μαντράδες υποθέτω σε συνεργασία με κάποια ασφαλιστική (δεν είναι δηλαδή απλά προφορική η υπόσχεσή τους). Δεν ξέρω την αξιοπιστία αυτών των εγγυήσεων.
Chris_85 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Απο το εξωτερικο εχω δει εγγυηση 2 ετων, πανευρωπαικη, ακομα και σ αυτοκινητα 4-5 ετων..
geldwer1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Με λίγα λόγια η εγγύηση δέν είναι υποχρεωτική στα μεταχειρισμένα.Fuckατα....
panos2171 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Κάποιες αντιπροσωπίες και μαντραδες δίνουν αλλά δεν είναι υποχρεωτικό.Έχω δει αντιπροσωπία(HONDA) να δίνει σε μεταχειρισμένο 1 χρόνο εγγύηση.Civic του 99' ήταν το μοντέλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.