Προς το περιεχόμενο

Απορια για delivery

Septum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ζητανε καποιον delivery σε μια περιοχη πρεπει να την γνωριζει? Αν οχι κατα τη διαρκεια καποιας παραγγελιας κοιταει καποιον χαρτη η του λενε οι υπευθυνοι αν γνωριζουν? Δεχονται ατομα που δεν ειναι απο την περιοχη στην οποια θα γινεται η εξυπηρετηση?

Δημοσ.
Οταν ζητανε καποιον delivery σε μια περιοχη πρεπει να την γνωριζει? Αν οχι κατα τη διαρκεια καποιας παραγγελιας κοιταει καποιον χαρτη η του λενε οι υπευθυνοι αν γνωριζουν? Δεχονται ατομα που δεν ειναι απο την περιοχη στην οποια θα γινεται η εξυπηρετηση?

Αν ειναι απο εταιρια (pizza domnos hut etc etc) δεν υπαρχει προβλημα, διπλωμα κσι βιβλιαριο θελουν τπτ αλλο. Και βεβαια μπορεις να ανοιξεις χαρτι. Τωρα ειμαι στο π.φαλιρο και δε τη ξερω τη περιοχη.

Υγ σε ποια περιοχη θες να πας?

Δημοσ.

Την περιοχη θα την μαθεις σε 2-3 μέρες ανετα. Χάρτη έχουν όλοι για να βρισκουν τις περίεργες οδους. Επειδη γενικά υπάρχει τεραστια έλλειψη δεν παίζει να μη σε πάρουν στη δουλεια.

Δημοσ.
Την περιοχη θα την μαθεις σε 2-3 μέρες ανετα. Χάρτη έχουν όλοι για να βρισκουν τις περίεργες οδους. Επειδη γενικά υπάρχει τεραστια έλλειψη δεν παίζει να μη σε πάρουν στη δουλεια.

Ολοι οι ξενοι δηλαδη της κλασσικες τις ξερουν και θελουν χαρτη για τις περιεργες?Αρα εγω δεν μπορω να παω αφου δε ξερω κανενα δρομο...

Δημοσ.

E καλα διαβασε 2 ωρες το χαρτη και θα τα μαθεις ολα.. εχε τον μαζι σου και σε 2μερες θα ξερεις τα παντα...

Δημοσ.
Ολοι οι ξενοι δηλαδη της κλασσικες τις ξερουν και θελουν χαρτη για τις περιεργες?Αρα εγω δεν μπορω να παω αφου δε ξερω κανενα δρομο...

Ρε μαν, η πιο ευκολη δουλεια ειναι. Σου δινουν κατι, και εσυ το πας. Τελος. Μην ακουω gps και ιστοριες ελεος. Μια βδομαδα δουλεια, και θα τα μαθεις ολα*. Καθε περιοχη εχει 5-6 κεντρικους δρομους.

Εγω σου λεω να πας, εχει πολα λεφτα. Εγω δουλευω 20 ωρες/βδομαδα και περνω πανω κατω 800. Περναει και η ωρα.

* Εκτος αν μιλας για Αγ.Δημητρη.

Δημοσ.

και να σε δεχτουν το προβλημα υπαρχει αν το μαγαζι εχει κινηση...γιατι θα καθυστερεις και θα κανεις λιγοτερες παραγγελιες απο τους αλλους.

αν πας σε μαγαζι με μικρη κινηση θα σε βοηθανε στην αρχη κ οι αλλοι deliverades και αυτος που δεχετε τις παραγγελιες.αυτα νομιζω ισχυουν ακομη κ σημερα...

Δημοσ.

Βασικά αν λέει η αγγελία "ζητείται διανομέας στην τάδε περιοχή", προφανώς την αναφέρει ώστε να την επιλέξουν όσοι έχουν μία κάποια εμπειρία σε αυτή.

Γενικότερα δεν είναι ακριβώς όπως παλιά τα πράγματα, που άλλαζες άμα ήθελες 5 μαγαζιά τον μήνα μέχρι να κάτσεις σε αυτό που σε βολεύει.

Πλέον έχουν αρχίσει και τους διαλέγουν τους διανομείς, και το πόσο καλά ξέρεις την περιοχή (προυπηρεσία) παίζει τεράστιο ρόλο.

Το καλό της υπόθεσης Septum είναι πως αυτήν την εποχή φεύγουν πολλοί με άδειες, και ζητάνε άτομα για να τους καλύψουν.

Αν σε πάρουν, (και δεν είσαι τραγικός), δεν σε διώχνουν.

Νταξ, σε 2 μέρες και φαινόμενο μνήμης και συγκέντρωσης να είσαι δεν την μαθαίνεις την περιοχή, αλλά θα την μάθεις μη σε απασχολεί αυτό.

Γενικά για καλοκαιράκι να μαζέψεις κάνα ψιλό να πας διακοπές καλή φάση είναι, προσοχή μόνο στον δρόμο θέλει.

Καλό είναι να διαλέξεις κάποια αλυσίδα να δουλέψεις, γιατί και πιο τυπικοί είναι, και ασφάλιση-δώρα-αργίες θα πληρώνεσαι.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...