giso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ποιες είναι οι απαιτήσεις σε hardware & software για να έχουμε διαχωρισμό του desktop σε 2 οθόνες ή η κάθε οθόνη να περιέχει διαφορετικό Desktop (όχι επανάληψη του desktop στις 2 οθόνες); Η διανομή που χρησιμοποιώ είναι LinuxMint-7 σε KDE περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinball_elf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 http://wiki.linuxquestions.org/wiki/Using_multiple_monitors_with_XFree86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Επειδη τα πραγματα εχουν εξεληχθει κατα πολυ απο την εποχη του xorg 6.8 που αναφερει το αρθρο (ειμαστε πλεον στην εκδοση 7.4) θα αναφερω απλα τις λυσεις απο την πιο δυσκολη στην πιο ευκολη. Χρειαζεσαι φυσικα 2 οθονες και μια καρτα γραφικων με 2 εξοδους, αλλιως 2 καρτες γραφικων με μια εξοδο η καθε μια. 1) Με σωστο φτιαξιμο του xorg.conf, μπορεις να ορισειςτο desktop σου να επεκτεινεται σε 2 οθονες. Η λυση αυτη ειναι ανεξαρτητη διανομης, driver και desktop enviroment και εδω εμπλεκεται και το xinerama. 2) Απο το nvidia-settings ή το catalyst cotrol center, εφοσον εχεις nvidia και ati και τον αναλογο driver κλειστου κωδικα. 3) Τo kde4 εχει στις ρυθμισεις της οθονης κατι αναλογο με αυτο που λες. Το πως θα γινει το φροντιζει το plasma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giso Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Σε μερικές μέρες που θα έχω και τη 2η οθόνη θα επανέλθω με περιγραφή του εγχειρήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Έχω αυτή τη μητρική: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522654 με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών: Integrated NVIDIA GeForce 8 Series GPU, η οποία διαθέτει 1 DVI & 1 HDMI εξόδους. Εικόνα έχω μόνο στο monitor που είναι συνδεδεμένο στην DVI έξοδο και στον X Server Display Configuration του NVIDIA X Server Settings ανιχνεύεται ένα μόνο display device. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί και η 2η έξοδος της κάρτας γραφικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.