skanjos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 ήξερα για το xbox οτι έχει διάφορα όμορφα skins να αγοράσεις και τώρα που θα αγοράσω ένα σκεφτόμουν να πάρω και ενα .απότι έψαξα το μεγαλύτερο σίτε για skins είναι το decalgirl αλλα είναι στην αμερική ,το καλό στέλνουν ευρώπη αλλα το κόστος θα είναι τσουχτερό. έψαξα ακόμα λίγο για ευρώπη και βρήκα ενα οτινάνε σίτε http://www.skinsforconsoles.co.uk/ ξέρει κανείς αν στέλνει ελλάδα γιατι δεν γράφει τπτ στο shipping ,έχει αγοράσει κανείς σκιν?έχετε ακούσει τπτ για αυξηση θερμοκρασίας και πιθανότερο rrod? η πλάκα είναι οτι έχει και Ps3 skins δεν ήξερα οτι βγαίναν ,τώρα σκέφτομαι να τα παραγγείλω πακέτο,έχει πολύ ωραία χρώματα. αυτά σκέφτομαι :
ghostgr_a_n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δεν ξερω για το site που λες αλλα να ξερεις οτι αν αλλαξεις το κουτι του 360 προσεξε πως θα βγαλεις το αυτοκολητο για να μην ακυροσεις την εγγυηση.Και αν παθει κατι και το στειλεις στην MS βαλε το παλιο κουτι. Με το ps3 δεν ξερω τι παιζει
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Άλλο το skin και άλλο το case. Σε αυτό που αναφέρει ο φίλος παραπάνω απλά βάζεις κάποια αυτοκόλλητα πάνω στο case
ghostgr_a_n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Άλλο το skin και άλλο το case. Σε αυτό που αναφέρει ο φίλος παραπάνω απλά βάζεις κάποια αυτοκόλλητα πάνω στο case Απο τις εικονες υπεθεσα οτι αλλαζει ολο το case. Συγνωμη
neovdr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Να προτιμάς site που δείχνουν φωτό πραγματικής κονσόλας με το αυτοκόλλητο γιατί αυτές που έδειξες είναι φωτό στις οποίες έχει προστεθεί ψηφιακά το σχέδιο. Εγώ έχω τέτοιο κάλυμμα για το χ360 και μπορώ να σου πώ ότι αξίζει τα λεφτά του αν πάρεις κάτι καλό (αν θες στείλε pm να σου πώ από που πήρα το δικό μου να το κοιτάξεις). Τώρα για το PS3. Υπάρχουν καλύμματα για PS3 σίγουρα έτσι και αλλιώς βυνίλιο είναι το οποίο εκτυπώνεται με ότι σχέδιο θες. Όμως έχει ένα πρόβλημα. Εκεί που είναι το πορτάκι για τις θύρες memory card στο PS3 θα δυσκολευτείς πολύ να το κολλήσεις και δεν θα φαίνεται καλά. Αυτά από μένα
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Σιγά. Δίκιο έχεις για το case πάντως.. θέλει προσοχή αν κάνει κανείς την αλλαγή Σχετικά με τα σχέδια... Το ps3 μου φαίνεται εξωφρενικά καγκούρικο... Το 360 μου άρεσε
Narayan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 ήξερα για το xbox οτι έχει διάφορα όμορφα skins να αγοράσεις και τώρα που θα αγοράσω ένα σκεφτόμουν να πάρω και ενα .απότι έψαξα το μεγαλύτερο σίτε για skins είναι το decalgirl αλλα είναι στην αμερική ,το καλό στέλνουν ευρώπη αλλα το κόστος θα είναι τσουχτερό. έψαξα ακόμα λίγο για ευρώπη και βρήκα ενα οτινάνε σίτε http://www.skinsforconsoles.co.uk/ ξέρει κανείς αν στέλνει ελλάδα γιατι δεν γράφει τπτ στο shipping ,έχει αγοράσει κανείς σκιν?έχετε ακούσει τπτ για αυξηση θερμοκρασίας και πιθανότερο rrod? η πλάκα είναι οτι έχει και Ps3 skins δεν ήξερα οτι βγαίναν ,τώρα σκέφτομαι να τα παραγγείλω πακέτο,έχει πολύ ωραία χρώματα. αυτά σκέφτομαι : Από το site: Please note at this time weDO NOT ship orders outside of the UK at present.
alexzzz Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως που δέχτηκα δώρο ένα faceplate (ή όπως λέγετε τεσπά) για το xbox το έβαλα για κάνα μήνα και το έβγαλα... σαν το άσπρο δεν έχει
ghostgr_a_n Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Εγώ πάντως που δέχτηκα δώρο ένα faceplate (ή όπως λέγετε τεσπά) για το xbox το έβαλα για κάνα μήνα και το έβγαλα... σαν το άσπρο δεν έχει Ναι δεν λεει να αλλαξεις μονο το faceplate. Αν δεν αλλαξεις ολο το case δεν φαινετε ωρεο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.