Προς το περιεχόμενο

Και η Sony στα netbook! Vaio W (μια απο τα ιδια...)

furious99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καιρος ηταν να μπει και αυτη στο παιχνιδι,λογικο μια και πουλανε σαν ζεστα κουλουρια:-)

Δημοσ.

Γενικα εχω παρατηρησει οτι η sony εχει τα προιοντα της παντα πιο ακριβα απ'τον υπολοιπο ανταγωνισμο χωρις να εχω καταλαβει τον λογο..:rolleyes:..κατι αντιστοιχο περιμενα κι εγω στα netbooks της..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχεις καταλάβει το λόγο? γράφει Sony δεν χρειάζεται άλλος :P

Δημοσ.
Γενικα εχω παρατηρησει οτι η sony εχει τα προιοντα της παντα πιο ακριβα απ'τον υπολοιπο ανταγωνισμο χωρις να εχω καταλαβει τον λογο..:rolleyes:..κατι αντιστοιχο περιμενα κι εγω στα netbooks της..

Για τον ίδιο λόγο που η bmw 316 κοστίζει τα διπλάσια από το opel insignia.

Δημοσ.

και καλα ποσοι θα βρεθουν να δωσουν 200ευρω παραπανω για κατι που θα το βρουν αλλου,μονο για να γραφει σονυ;απο εδω μεσα δεν νομιζω κανενας,απο αλλου ισως

Δημοσ.
και καλα ποσοι θα βρεθουν να δωσουν 200ευρω παραπανω για κατι που θα το βρουν αλλου,μονο για να γραφει σονυ;απο εδω μεσα δεν νομιζω κανενας,απο αλλου ισως

Πάρα πολλοί.

Γυναικείος πληθυσμός>αντρικός πληθυσμός :P

Δημοσ.
Για τον ίδιο λόγο που η bmw 316 κοστίζει τα διπλάσια από το opel insignia.

Αυτο ειναι ακομα πιο τραγικο απ'αυτο που συμβαινει με τη sony.

Δημοσ.
Πάρα πολλοί.

Γυναικείος πληθυσμός>αντρικός πληθυσμός :P

εκτος αν εχει καμμια ποιοτητα τρελη που προσωπικα δεν το νομιζω,σε αυτη την κατηγορια ολα ειναι η μια η αλλη κατα 90%,απλα το σημαντικο ειναι με τι μπαταρια το παιρνεις,η αντιπροσωπεια ποσο καλη ειναι,και κατα δευτερο λογο η μνημη,αν και μια στα 2 κανει 20 ευρω
Δημοσ.

Εγω παντως δν προκειται να εδινα δεκαρα παραπανω για να παρω ενα νετβοοκ με ''ονομα'' sony και μια τεραστια επιγραφη ''vaio''..προτιμω τα asus και συγκεκριμενα το eeepc 1000hd με 6 cell battery..:-)

Tα specs του sony μηπως τα εχουμε??

Tο βρηκα και σε ελληνικο blog:

http://laptopblog.gr/laptop-news/sony-vaio-w-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-sony-netbook

Δημοσ.
εκτος αν εχει καμμια ποιοτητα τρελη που προσωπικα δεν το νομιζω,σε αυτη την κατηγορια ολα ειναι η μια η αλλη κατα 90%,απλα το σημαντικο ειναι με τι μπαταρια το παιρνεις,η αντιπροσωπεια ποσο καλη ειναι,και κατα δευτερο λογο η μνημη,αν και μια στα 2 κανει 20 ευρω

Ε, καλά, προφανώς. Απλά στην κατηγορία που περιέγραψα δεν μετράνε μια όλα αυτά. Σημασία έχει ότι..... είναι πολύ γλυκούλι :mrgreen:

Δημοσ.

Ορίστε,και κάποιος που μας καταλαβαίνει κι εμάς τις γυναίκες!Αφού είναι γλυκούλι...:lol:

Πέρα από την πλάκα,αν είναι ακριβό όπως και το P series ,είπαμε,δεν θα ξεπαραδιαστούμε κιόλας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...