Jason 93 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Χρησιμοποιω την επαναφορα συστηματος αρκετα συχνα και την βρισκω αρκετα χρησιμη. Εχω ομως προβλημα χωρου και δεν μου αρεσει το να γεμιζει ο σκλυρος απο τα αρχεια της επαναφορας. Ξερει κανενας που αποθηκευεται η επαναφορα συστηματος και αν μπορω απο εκει να διαγραψω π.χ. την επαναφορα που διμιουργηθηκε χτες και να αφησω μονο την προχθεσινη και αν θα εχω προβλημα σε περιπτωση που το κανω;
Dimitris1948 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 εχω λιγα gb ελευθερα στον σκλυρο μου. δεν είμαι σίγουρος να μπορείς να κανεις αυτό που θες, αλλα έτσι και αλλιώς το το recovery νομίζω δεν είναι και στο hard drive, ας με διόρθωση κάποιος αν κάνω λάθος
ahristos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Γιατί δε ρυθμίζεις χειροκίνητα το πόσο χώρο θα τρώει η επαναφορά; Ο φάκελος που ψάχνεις πάντως είναι ο System Volume Information
alex89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Πάνε στον Υπολογιστή μου, δεξί κλικ, εκκαθάριση δίσκου, περισσότερες επιλογές, εκεί που λέει Επαναφορά συστήματος και σκιώδη αντίγραφα πάτα Εκκαθάριση και αν θυμάμαι θα σε ρωτήσει αν θες να κρατήσεις το τελευταίο σημείο επαναφοράς. Αν θες κάνε και αυτό που λέει και ο φίλος παραπάνω.
kritikos81 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 με την επαναφορα συστηματος υπαρχει περιπτωση να βρω και καποια αρχεια τα οποια εχς κανει DELETE?????
Tmark Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Kritikos81 αυτό το κάνει το backup από τα system tools.
>kronos< Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δεξί κλικ Υπολογιστής μου/Επαναφορά συστήματος/απενεργοποίηση επαναφοράς συστήματος. Με αυτό τον τρόπο δε θα σου γεμίζει ο δίσκος αλλά για καλό και κακό κάνε ένα back up με acronis ( http://www.acronis.com/ ) σε ένα dvd/εξωτερικό δίσκο και είσαι ok.
100 010 00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Στο system volume information, απλα δε μπορεις να μπεις, uncheck το system restore απο τα properties και παλι check μετα και θα σου τα αδειασει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.