Προς το περιεχόμενο

κλείνει ο υπολογιστής

Dimitrisglyfada

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας, έχω ένα προβληματάκι με τον υπολογιστή, εκεί που κάνω την δουλειά μου κανονικά ξαφνικά κλείνει μόνος του. υποψιάζομαι οτι κάτι γίνεται με το ρεύμα. αμέσωσ οταν μου συνέβη αυτό το πήγα σε ένα μαγαζί που έχει τεχνική υποστήριξη για υπολογιστές και δεν του βρήκανε κατι ύποπτο, ούτε φταίει το τροφοδοτικό όπως υποψιάστικα εγω... παιδιά ξέρει κανένας τι μπορεί να φταίει ; παλιότερα μου είχε ξανασυμβεί αυτό και έφταιγε το πληκτρολόγιο, και καλα είχε κολλήσει το κουμπί με το σπιτάκι και γι αυτό εκλεινε, οχι τελείως ομως διότι το ανεμιστιράκι γυρνούσε και ας μου έκλεινε η οθόνη, τώρα όμως στην περίπτωση που αναφέρω το ανεμιστιράκι σταματάει. παρακαλώ αν κανεις φανταζεται ή ξέρει τι φταίει να με ενημερώσει. ευχαριστώ εκ των προτέρων :-)

Δημοσ.

Αν θες να είσαι σίγουρος δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό το σύστημα σου.Μετά κοίταξε τις ram και βλέπουμε....

Δημοσ.

Μήπως στο κάνει τις ζεστές ώρες της ημέρας;

Αν ναι, έχει πρόβλημα με υπερθέρμανση του επεξεργαστή κατά πάσα πιθανότητα. Αν τον έχεις χωμένο σε σημείο που δεν αερίζεται καλά ώστε να φεύγει ο ζεστός αέρας από πίσω, βάλε τον πάνω στο γραφείο για δοκιμή.

Δημοσ.

Eλεγξε τη θερμοκρασια του επεξεργαστη.

Bαλε ενα προγραμμα να παρακολουθεις τη θερμοκρασια του cpu (Π.χ το core temp ) και παραλληλα τρεξε και το prime 95 για να στρεσαρει τον επεξεργαστη

Aστο καμποση ωρα και ελεγξε μεχρι ποσο φτανει η θερμοκρασια του cpu και δες αν Θα σβησει παλι και πες μας

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που λένε οι φίλοι παραπάνω και επειδή στο μαγαζί δε βρήκανε τίποτα, το μυαλό μου πάει στο καλώδιο που έχει το τροφοδοτικό για να το βάζεις στην πρίζα. Επίσης αν μπορείς δούλεψε τη μητρική έξω από το κουτί μήπως βραχυκυκλώνει. Δεν ξέρω τι έλεγχο κάνανε, αλλά κάνε και εσύ έναν στις μνήμες :)

Δημοσ.

τελικα ειχε προβλημα το τροφοδοτικο και το αντικατεστισα με αλλο και τωρα ειναι μια χαρα ο υπολογιστης. απλα μου κανει εντυπωση που οταν το ειχα παει πριν 2 βδομαδες στην τεχνικιη υποστηριξη γνωστου μαγαζιου στην ελλαδα με υπολογιστες δεν βρηκανε τιποτα που να φταιει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...