irahara Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Για μια ακόμη φορά το λέω επειδή π.χ ράγισε η οθόνη (εννοείται μιλάμε από υπαιτιότητα του κατόχου αλλιώς πραγματικό ελάττωμα και εντός εγγύησης) δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν να αντικαταστήσουν π.χ την cpu και αυτό γιατί το ράγισμα δεν σημαίνει ότι κατέστρεψε την cpu.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Όλα ειναι θέμα Marketing. Αυτη την στιγμή το eshop με αυτό που κάνει παρακάμπτει την πολιτική εγγυήσεων όλων των κατασκευαστών. Μυρίζει πολύ η κατάσταση. Και απαντάω στον φίλο Alex89 Eγω πιστευω οτι δεν εχει έρθει σε συνεννόηση με καμια από τις αναγραφόμενες εταιρείες. Αν ειχε ερθει σε συνεννοηση θα έγραφε 2 χρονια εγγυηση αμεσης αντικαταστασης από τον κατασκευαστή και οχι από το ιδιο το κατάστημα. Ολη αυτη η ενημέρωση ειναι θεμα marketing . Το πλαισιο ειναι πιο σοβαρη εταιρεια και δεν νομιζω να πράξει κάτι ανάλογο για να ανέβει το κυρος του και οι πωλήσεις του. Εδω ειμαστε και πιστευω οτι το eshop παει για κλείσιμο σιγά σιγά με αυτο που κανει.Για διαφόρους λογους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 είτε έχει έρθει σε συνενόηση είτε όχι δεν μας απασχολεί, το θέμα είναι να κάνει αυτό που υπόσχεται και από την στιγμή που το διαφημίζει η λογική λέει ότι θα το κάνει... δεν υπάρχει λόγος να φάει τόσο χοντρή ήττα από παραπλανητική διαφήμιση...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Για μια ακόμη φορά το λέω επειδή π.χ ράγισε η οθόνη (εννοείται μιλάμε από υπαιτιότητα του κατόχου αλλιώς πραγματικό ελάττωμα και εντός εγγύησης) δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν να αντικαταστήσουν π.χ την cpu και αυτό γιατί το ράγισμα δεν σημαίνει ότι κατέστρεψε την cpu. Μπορεις να αποδειξεις οτι δεν ευθυνεται? Γιατι π.χ. και 1 χιλιοστο να εχει κουνηθει καποιο μεταλλο που στηριζει μια ψυκτρα ή η ψυκτρα η ιδια, μια χαρα μπορει να ευθυνεται...
alex89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Όλα ειναι θέμα Marketing. Αυτη την στιγμή το eshop με αυτό που κάνει παρακάμπτει την πολιτική εγγυήσεων όλων των κατασκευαστών. Μυρίζει πολύ η κατάσταση.Και απαντάω στον φίλο Alex89 Eγω πιστευω οτι δεν εχει έρθει σε συνεννόηση με καμια από τις αναγραφόμενες εταιρείες. Αν ειχε ερθει σε συνεννοηση θα έγραφε 2 χρονια εγγυηση αμεσης αντικαταστασης από τον κατασκευαστή και οχι από το ιδιο το κατάστημα. Ολη αυτη η ενημέρωση ειναι θεμα marketing . Το πλαισιο ειναι πιο σοβαρη εταιρεια και δεν νομιζω να πράξει κάτι ανάλογο για να ανέβει το κυρος του και οι πωλήσεις του. Εδω ειμαστε και πιστευω οτι το eshop παει για κλείσιμο σιγά σιγά με αυτο που κανει.Για διαφόρους λογους. Μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λες. Αν το εφαρμόσει θα είναι μεγάλη αβάντα για το e-shop και μεγάλη εξυπηρέτηση για τους πελάτες του. Το Πλαίσιο κινείται σε διαφορετική φιλοσοφία και νομίζω πως προτιμάται από πελάτες που θέλουν να δούνε το προϊόν από κοντά, που δεν έχουν πολλές γνώσεις και θέλουν να ενημερωθούν από τον πωλητή του καταστήματος. Το Πλαίσιο χάνει στο ότι δεν έχει καταστήματα σε πολλούς νομούς σε αντίθεση με το Multirama και το E-Shop. Εγώ στην πόλη μου, δεν έχω Πλαίσιο. Για να πάρω κάτι από το Πλαίσιο χωρίς να πληρώσω μεταφορικά , θα πρέπει η αγορά μου να υπερβαίνει τα 45euro. Το e-shop τα φέρνει δωρεάν. Στο τεχνικό σκέλος έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Πλαίσιο. Κινείται όμως σε άλλη φιλοσοφία, σε συντηρητική θα έλεγα. Από Θεσσαλονίκη και μετά μου φαίνεται μόνον ένα μαγαζί έχει στην Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, δε θυμάμαι.
phph Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λες. Αν το εφαρμόσει θα είναι μεγάλη αβάντα για το e-shop και μεγάλη εξυπηρέτηση για τους πελάτες του. Το Πλαίσιο κινείται σε διαφορετική φιλοσοφία και νομίζω πως προτιμάται από πελάτες που θέλουν να δούνε το προϊόν από κοντά, που δεν έχουν πολλές γνώσεις και θέλουν να ενημερωθούν από τον πωλητή του καταστήματος. Το Πλαίσιο χάνει στο ότι δεν έχει καταστήματα σε πολλούς νομούς σε αντίθεση με το Multirama και το E-Shop. Εγώ στην πόλη μου, δεν έχω Πλαίσιο. Για να πάρω κάτι από το Πλαίσιο χωρίς να πληρώσω μεταφορικά , θα πρέπει η αγορά μου να υπερβαίνει τα 45euro. Το e-shop τα φέρνει δωρεάν. Στο τεχνικό σκέλος έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Πλαίσιο. Κινείται όμως σε άλλη φιλοσοφία, σε συντηρητική θα έλεγα. Από Θεσσαλονίκη και μετά μου φαίνεται μόνον ένα μαγαζί έχει στην Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, δε θυμάμαι. Κομοτηνή - Αλεξανδρούπολη; Μπαααα, που τέτοια τύχη. Με έκανες και το έψαξα όμως. Μόνο Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης έχει. Από Θεσσαλονίκη και πέρα δεν έχει τίποτα (εκτός κι αν μιλάμε για Βουλγαρία!!! βέβαια). Έτσι λένε οι ίδιοι εδώ.
alex89 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Κάνανε Βουλγαρία και από Θεσσαλονίκη και μετά μας έχουν στο γράψιμο; Τι να πω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.