Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Πριν απο 3 περίπου μήνες το xbox360 μου παρουσίασε βλάβη (red ring of death 3 κοκκινα λαμπάκια).Έστειλα λοιπόν τη κονσόλα για επισκευή σε κάποια εταιρεία στην αθήνα.Μετά την επισκευή η κονσόλα λειτουργούσε κανονικά μέχρι και προχτές το βράδυ όπου και ξαναπαρουσίασε το ίδιο πρόβλημα.Θέλω λοιπόν να τη ξαναστείλω για επισκευή.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξης.Κάποιος γνωστός μου που η κονσόλα του παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα μου πρότεινε το λεγόμενο whisper max

(ψύκτρα) το οποίο αν και κάνει πολύ θόρυβο ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για να ξαναπαρουσιαστεί η ίδια βλάβη.Εσείς τι λέτε;Υπάρχει κάποιος απ το forum που να έχει κάνει στο 360 κάτι τέτοιο.Ποια είναι η άποψη σας ή τέλος πάντων τί προτείνετε για αντιμετώπιση του red ring of death;

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Πριν απο 3 περίπου μήνες το xbox360 μου παρουσίασε βλάβη (red ring of death 3 κοκκινα λαμπάκια).

Όλα τα xbox έχουν αυτό το πρόβλημα.Όταν παίζεις πολύ ώρα και η κονσόλα θερμανθεί αρκετά,τότε ανάβουν αυτά τα τρία κόκκινα λαμπάκια και ύστερα το xbox κλείνει.

Δημοσ.
Όλα τα xbox έχουν αυτό το πρόβλημα.Όταν παίζεις πολύ ώρα και η κονσόλα θερμανθεί αρκετά,τότε ανάβουν αυτά τα τρία κόκκινα λαμπάκια και ύστερα το xbox κλείνει.

Από ότι έχω καταλάβει δεν είναι αυτό... Απλά στα πιο παλιά XBOX 360 θερμαίνονταν πολύ και έφευγε ο επεξεργαστής ή η GPU από την θέση της. Τώρα πια το έχουν αντιμετωπίσει κατά πολύ βάζοντας μικρότερα τσιπάκια. Όμως φίλε δεν ξέρω να σου πω τι να κάνεις για να μην το ξαναβγάλει:-( Σόρυ

Δημοσ.

Γιατί δεν το έστειλες εξ'αρχής στην Microsoft να στο φτιάξει; Είναι προβλεπόμενο το πρόβλημα και η Microsoft το επιδιορθώνει ή σου αλλάζει την κονσόλα χωρίς περαιτέρω έξοδα. Επίσης, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα(99%) να σου έστελναν από τις καινούριες κονσόλες, οι οποίες δεν παρουσιάζουν το εν λόγω πρόβλημα.

Όσο για τα ανεμιστηράκια, από φίλους που τα έχουν δοκιμάσει και από αναφορές στο ίντερνετ, όχι άπλα δεν βοηθάνε, αλλά χειροτερεύουν την κατάσταση.

Δημοσ.

1.Πουλάς την κονσόλα για ανταλλακτικά

2.Κρατάς τα χρήματα που θα έδινες για την επισκευή

3.Δίνεις 140 ευρώ, ένα σ/κ -20% στα carre four για καινούρια κονσόλα

4.Profit.

Οτιδήποτε άλλο κάνεις θα είναι τζάμπα λεφτά μιας και πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανιστεί και πάλι το rrod. Μία λύση που έχει αναφερθεί κατα καιρούς είναι το reballing αλλα είναι τζάμπα κόπος μιας και το κόστος της καινούριας κονσόλας είναι λίγο μεγαλύτερο απο τη διαδικασία αυτή. Οι καλοθελητές που τα επισκευάζουν δεν έχουν το μαγικό άγγιγμα.. Απλά κάνουν αλχημείες στην κονσόλα. Πράγμα που δεν το θέλεις.

Καινούρια άνευ συζήτησης.

Επίσης δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ να χάσεις αν δοκιμάσεις να την στείλεις για επισκευή στην m$. Αν δεν έχει προφανή σημάδια ανοίγματος... Ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.
Τηλ. της MS: 0080044128732

Πάρε και πες τους ότι σου παρουσίασε RROD.

αν έχεις εγγύηση....!!!

Δημοσ.

Και εκτός εγγύησης να είναι η κονσόλα(3 χρόνια είναι η εγγύηση για το RROD), αν σου βγάλει το εν λόγω πρόβλημα, στο φτιάχνουν γιατί είναι κατασκευαστικό λάθος. Άλλωστε δεν έχει να χάσει κάτι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας!! ειχα εναπαρόμοιο πρόβλημα με την κονσόλα μου 3 δαχτυλήδια κοκκινα. Έκανα 3 βασικες κινήσεις. 1η έλυσα όλη την κονσόλα έβγαλα ψύχτρες απο το mobo. καθάρησα την CPU kai thn GPU να φύγουν τα υπολήματα απο την παλιά παστα. Πέρασα καινούργια αγώγιμη πάστα (κατα προτίμηση sarcoon). εδεσα ψήχτρες ξανα όπως ήταν. 2ον αποσύνδεσα τους ανεμηστήρες και αναψα την κονσόλα. την άφησα να υπερθερμανθή αρκετά και μετά την έκλεισα. την άφησα να κρυώσει περίπου στα 15 με 20 λεπτά την σύνδεσα στην tv την ενεργοποίησα και αναψαν ξανα πράσινα τα λαμπάκια. Το έχωφτιάξει περίπου εδω και 4 μήνες. του εχω πιει το αίμα στην κυριολεξία και δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτος πρόβλημα.

Δημοσ.
Καλημέρα σας!! ειχα εναπαρόμοιο πρόβλημα με την κονσόλα μου 3 δαχτυλήδια κοκκινα. Έκανα 3 βασικες κινήσεις. 1η έλυσα όλη την κονσόλα έβγαλα ψύχτρες απο το mobo. καθάρησα την CPU kai thn GPU να φύγουν τα υπολήματα απο την παλιά παστα. Πέρασα καινούργια αγώγιμη πάστα (κατα προτίμηση sarcoon). εδεσα ψήχτρες ξανα όπως ήταν. 2ον αποσύνδεσα τους ανεμηστήρες και αναψα την κονσόλα. την άφησα να υπερθερμανθή αρκετά και μετά την έκλεισα. την άφησα να κρυώσει περίπου στα 15 με 20 λεπτά την σύνδεσα στην tv την ενεργοποίησα και αναψαν ξανα πράσινα τα λαμπάκια. Το έχωφτιάξει περίπου εδω και 4 μήνες. του εχω πιει το αίμα στην κυριολεξία και δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτος πρόβλημα.

εγω παντος που ειχα το ιδιο προβλημα εκανα αυτο που εκανες κι εσυ + οτι εκανα και το κολπακι με τα κερματα αν το εχετε ακουστα και δουλευει μια χαρα τορα το ΧΒΟΧ κ μετα απο ατελειοτες ωρες παιξιματος...

Υπαρχουν ολοκληρα guides και videakia στο youtube για να το κανεις βημα-βημα..

Ολα αυτα βεβαια αν εισαι εκτος εγγυησης η εχεις "πειραξει" :P τη κονσολα...

Εγω το δοκιμασα κι αυτο, δουλεψε, οσο κρατησει ετσι κι αλλιως ειναι παλιο το ΧΒΟΧ οταν χαλασει εντελως θα φαει πεταμα κ θα παρω καινουριο... ;)

Εδω το core το εχουν 80λιρες.. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...