alexzzz Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 με burnaware free το έγραψα... θα δοκιμάσω και magic iso..
alexzzz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Σήμερα κατάφερα να λύσω το θέμα. Βέβαια δεν προσπαθούσα και πολύ όλο αυτό το καιρό... δεν θα σκοτωθούμε και για τα mac Έγραψα το iso με imgburn και σε άλλο recorder... so simple. Ώρα να βάλω τα 4gb ram (και να βρω που θα το αφήσω... )
alexzzz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Το macbook που τελικά το χάρισα στην μάνα μου σήμερα κόλλησε κάποια στιγμή (νέκρωσαν τα πάντα) και το έκλεισα. Τώρα όταν το πατάω να ανοίξει ακούγεται ο ήχος που κάνει όταν ξεκινάει αλλά δεν προχωράει πέραν αυτού; Σκέφτομαι να βάλω το dvd μέσα και να δοκιμάσω αλλά έχετε καμία πρώτη ιδέα τι μπορεί να είναι; Δίσκος; Ούτε το λογότυπο της apple δεν εμφανίζει.
darklordvader77 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 κολλάει στην γκρί οθόνη πριν εμφανισει το λογότυπο δηλ.? μμ τρεξε το Hardware Test για αρχη, κ μετα βλεπεις..
alexzzz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Είναι εύκολο να μου πεις πως; (έχω και high score στον πυρετό σήμερα... )
Whiteyez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Βάζεις το dvd του λειτουργικού και στην εκκίνηση πατάς το D πριν εμφανιστεί η γκρί οθόνη.
alexzzz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ Whiteyez αλλά ούτε αυτό μπορώ να κάνω... το πατάω πριν ή όταν ανοίγει ή μετά πάντα το ίδιο... τώρα ακούγεται και ένα "μπιμπ" διακεκομμένο αλλά συνέχεια... καμιά ιδέα; edit: είχαμε εξέλιξη... μετά από μερικά λεπτά και ενώ αγκομαχούσε πέταξε έξω το dvd ξανά edit: πλέον με το που ανοίγει εμφανίζει τον γκρι φάκελο να αναβοσβήνει...
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τελικά... ήταν δίσκος! Σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο είπα να δοκιμάσω να βάλω καινούριο δίσκο. Είχα έναν 20άρη από το xbox και πράγματι δούλεψε αμέσως. Η μάνα έχει και πάλι το macbook της.
gtroza Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ήταν όμως "νόμιμα" όλα αυτά ; ιδού η απορία ! τι λέει η apple σχετικά ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen: .
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Νόμιμο; μισό να δω τι σημαίνει αυτή η λέξη στην wikipedia. Ειρωνεία πάντως να μπει δίσκος από Microsoft xbox 360 σε Macbook... άσχετα αν ήταν και οι 2 seagate
mp3nick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος στο MacBook και μ έπεσε τυχαία τα ίδιο μοντέλο MacBook a1181 13.3inch !! θα ήθελα ν μ προτείνετε έναν σκληρό (αν γίνετε να πάρει SSD) γιατί αυτό έχει 60giga από τα μανά του και να μ πείτε αν μπορεί να πάρει 4 giga ram γιατί αυτό το site(http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/stats/macbook_2.0_white.html) λέει μέχρι 2 max ! ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα