Προς το περιεχόμενο

Macbook a1181 White

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως δεν εχεις Alexzzz την κλασικη σχεση Love or hate? σχεση με τα μηλα.. εισαι ακομη στο ? :P

Γενικα 250Ε ειναι ονειρικη τιμη, βεβαια το ασπρο 13αρι ειναι αρκετα βαρυ, αλλα με μια τσαντα πλατης εισαι κομπλε, οπως και με ενα μεγαλυτερο σκληρο (περα απ τις μνημες) να του χεις πανω και τα 2 λειτουργικα και να κανεις γενικα ολες τις..βρωμοδουλειες που μπορει να συναντησεις.

(επειδη ειναι ασπρο και λερωνει, να το καθαριζεις, ε?:P)

(α, κ μην ξεχασεις να περασεις το bootcamp update 2.1 που χει ακομη πιο καινουργιους drivers)

και 2 τελευεταια:

-Αν βιαζεσαι πιο πολυ βαλε τους ανανεωμενους drivers του Snow leopard που υποστηριζουν HFS+ Support σε Windows

-Αν ειναι να βαλεις τα 7ρια θελει μια ταρζανια με το iso να το ξανακαψεις με το Imgburn με αλλο udf profile αν θυμαμαι καλα (ετσι μονο λειτουργησε στον δικο μου)

σου εστειλα π.μ. με links εαν ενδιαφερεσαι να κανεις τα 2 παραπανω..

ελπιζω να βοηθησα:-)

Δημοσ.
Αλήθεια σε απασχολεί αυτό;;;;;;

Τέλος αυτό το MacBook θα ήρθε λογικά με leopard , οπότε γιατί να το αγοράζεις;;;

Y.Γ.: Το Leopard απεχει μολις 2 κλικ και 2 ωρες απο εσενα αν ψαξεις στο θειο...

με είχε πιάσει ο ρομαντισμός μου χτες βράδυ αλλά μετά το ξανασκέφτηκα... :P

(επίσης δεν έχει os x πάνω... με xp βρέθηκε)

Macριά από μας χαχαχα!

Εγώ έβαλα 4 γίγα Kingston στα 667. Μια χαρά!

Ε... με αυτά τα λεφτά ας είναι και λίγο πιο κοντά

Έχω να σχολιάσω το εξής....

ΧΑ!!!

Κρυφόποστα... μόνο ζέπελιν να μου τα κάνεις :P

και είχα μια ελπίδα ότι δεν θα το δεις το τόπικ.

Παντως δεν εχεις Alexzzz την κλασικη σχεση Love or hate? σχεση με τα μηλα.. εισαι ακομη στο ? :P

Γενικα 250Ε ειναι ονειρικη τιμη, βεβαια το ασπρο 13αρι ειναι αρκετα βαρυ, αλλα με μια τσαντα πλατης εισαι κομπλε, οπως και με ενα μεγαλυτερο σκληρο (περα απ τις μνημες) να του χεις πανω και τα 2 λειτουργικα και να κανεις γενικα ολες τις..βρωμοδουλειες που μπορει να συναντησεις.

(επειδη ειναι ασπρο και λερωνει, να το καθαριζεις, ε?:P)

(α, κ μην ξεχασεις να περασεις το bootcamp update 2.1 που χει ακομη πιο καινουργιους drivers)

και 2 τελευεταια:

-Αν βιαζεσαι πιο πολυ βαλε τους ανανεωμενους drivers του Snow leopard που υποστηριζουν HFS+ Support σε Windows

-Αν ειναι να βαλεις τα 7ρια θελει μια ταρζανια με το iso να το ξανακαψεις με το Imgburn με αλλο udf profile αν θυμαμαι καλα (ετσι μονο λειτουργησε στον δικο μου)

σου εστειλα π.μ. με links εαν ενδιαφερεσαι να κανεις τα 2 παραπανω..

ελπιζω να βοηθησα:-)

Σε ευχαριστώ πολύ για τα λινκ... με γλυτώνεις από ψάξιμο :-)

Δημοσ.
με είχε πιάσει ο ρομαντισμός μου χτες βράδυ αλλά μετά το ξανασκέφτηκα... :P

(επίσης δεν έχει os x πάνω... με xp βρέθηκε)

Ναι, αλλα ειχε αγοραστει με leopard ,οποτε η αδεια για το leopard ειναι πληρωμενη..:-)

Δημοσ.
Ναι, αλλα ειχε αγοραστει με leopard ,οποτε η αδεια για το leopard ειναι πληρωμενη..:-)

ναι, αυτό είναι κάτι που ήθελα να το ρωτήσω κιόλας... cd-dvd-χαρτιά δεν θα βρούμε... xp Περασμένα έχει... υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω πάλι το serial/την άδεια/να μην είμαι παράνομος;

Δημοσ.

Φανταζομαι η αδεια θα ηταν με τα χαρτια-dvd...

Αλλα και που τα εχεις χασει δεν εγινε τιποτα, αφου αυτης της γενιας τα λαπτοπ ερχοταν απο μονα τους με το leopard υποχρεωτικα, οχι με tiger .

Οποτε οχι, δεν εισαι παρανομος.

Δημοσ.

Και πάλι ευχαριστώ... το βράδυ μετά την δουλειά και μετά από μερικές μάχες στο fifa θα το πάρω...

Δημοσ.
ναι, αυτό είναι κάτι που ήθελα να το ρωτήσω κιόλας... cd-dvd-χαρτιά δεν θα βρούμε... xp Περασμένα έχει... υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω πάλι το serial/την άδεια/να μην είμαι παράνομος;

Το DVD του Mac OS X δεν έχει serial number. :-)

Δημοσ.
Το DVD του Mac OS X δεν έχει serial number. :-)

ναι, χρειάστηκε 10 pm να μου στείλει ο haha για να τον πιστέψω... :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα βάλω φωτό... να αποκαλύψω 2 !@$@!)(!@ βιδες που δεν φαίνονται και κόντεψα να κάνω το macbook φρίσμπυ.

Όλα αυτά βέβαια στην αλλαγή του drive. Τώρα προσπαθώ να περάσω το mac os αλλά μου βγάζει "dirty disc" όπως το xbox... να βρω άλλο dual layer δισκάκι για να το γράψω εκεί ή και αυτό μάταιο θα είναι;

Δημοσ.

Μπορεί να είναι θέμα εγγραφής. Το ότι κάνει boot σωστά δεν σημαίνει ότι όλοι οι sectors είναι εντάξει. Μπορεί κάποιο αρχείο που θέλει να είναι απροσπέλαστο.

Alexzzz, όταν είναι να το πουλήσεις πες μου. :P:p:p

Δημοσ.
Alexzzz, όταν είναι να το πουλήσεις πες μου. :P:p:p

είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων :P

θα κλέψω ένα dual layer άλλης μάρκας από τον Νικόλα σε λίγο και θα ξανά δοκιμάσω... τα verbatim του 360 δεν κάνουν δουλειά

Δημοσ.

αστον ρε ανθρωπε να.. καρπησει με τα μηλα (επιτελους..)

σοβαρα, αν δεν, ξερεις το username μου (-->p.m.)

Magic ISO δοκιμασες??

δοκιμασε τα TDK,Tayo Yuden.. εαν ειναι δυνατο! (ειδικα για τα 2α)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...