Προς το περιεχόμενο

Macbook a1181 White

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπεσε στα χέρια του άλλου υπέρμαχου της apple pantnick ένα macbook a1181 white το οποίο και πωλείται για 250€...

όπως ειρωνικά προείπα ο υπέρμαχος της apple δεν το θέλει και είπα να το πάρω εγώ για να αναθερμάνω την σχέση μου αλλά και γιατί μου φαίνονται καλά τα λεφτά για 13άρι λαπτοπ.

Έχει κάποια σημάδια εξωτερικά και επίσης δεν δουλεύειτο drive του. Ρωτάω λοιπόν... :

1. είναι καλά τα λεφτά; συνυπολογίστε ότι θα φύγει και κάνα 50άρι ακόμα για το νέο drive (στο περίπου γιατί δεν το πολύ έψαξα)

2. έχει 1gb ram... μπορώ να βάλω παραπάνω και ποσο;

3. τι drive βάζουμε; superdrive ή combo;

4. mac os δεν έχει πάνω... σκέφτηκα να βολευτώ με θείο μέχρι να βγουν τα snow και να αγοράσω εκείνα... σκέφτηκα καλά; θα σηκώνει snow;

Edit

από αυτά που είδα τώρα το a1181 δεν πρέπει να βοηθάει και πολύ... είναι λοιπόν αυτό (το πρώτο)

με αυτά που βλέπω απαντάω μόνος μου στο 2 εν μέρη καθώς γράφει ότι σηκώνει μέχρι 4gb... ποιες ram όμως; μπορείτε να προτείνετε;

επίσης το 3 απαντήθηκε με το SuperDrive...

ακόμα κρίνοντας από εδώ βλέπω ότι σηκώνει snow leopard πλην του OpenCL, σωστά;

Άρα μένει μόνο η ερώτηση για το αν αξίζει η αγορά του σε αυτά τα λεφτά... δεν σβήνω τις ερωτήσεις για το καλό της συζήτησης και για το αν μου διέφυγε κάτι.

Επεξ/σία από alexzzz
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλάκα μας κάνεις, Laptop με 250ευρώ... 2Ghz cpu και να σηκώνει OsX

Η τιμή είναι μια χαρά.

To DVD του δέν είναι Dual Layer αλλά who cares. Αυτό ειναι ? -> http://img58.imageshack.us/i/dsc00595.jpg/

Αν και για να αναθερμάνεις την σχέση σου , εσύ θές Το iMac 24inch 3Ghz με τον 1Terra και να σου το δίνουνε 400ευρώ

με δώρο το Macbook Air, αλλα και πάλι δεν σε βέπω :P

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Moderators
Δημοσ.
(πες απλά καλή... θα δει το πόστ σου τώρα και θα καυχιέται ότι με έκανε μάγκα...)

Προφανως σ εκανε ΜΑΓΚΑ!..δεν σ αρεσει το ενα,δεν σ αρεσει τ αλλο,ολο με apple μου ασχολησε!:lol:

Δημοσ.
Προφανως σ εκανε ΜΑΓΚΑ!..δεν σ αρεσει το ενα,δεν σ αρεσει τ αλλο,ολο με apple μου ασχολησε!:lol:

άσχημα παιδικά χρόνια... τι να πεις; :P

για τις άλλες μου ερωτοαπαντήσεις κάνα σχόλιο;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:05 ----------

Πλάκα μας κάνεις, Laptop με 250ευρώ... 2Ghz cpu και να σηκώνει OsX

Η τιμή είναι μια χαρά.

To DVD του δέν είναι Dual Layer αλλά who cares. Αυτό ειναι ? -> http://img58.imageshack.us/i/dsc00595.jpg/

Αν και για να αναθερμάνεις την σχέση σου , εσύ θές Το iMac 24inch 3Ghz με τον 1Terra και να σου το δίνουνε 400ευρώ :)

χα... τώρα είδα τα εντιτ σου... (καλά το διόρθωσες :P )

όντως για να αναθερμάνω αυτό θα ήταν το ιδανικό :-D

ναι αυτό στην φωτό είναι... όταν λες ότι δεν είναι dual layer; σκέφτηκα να πάρω αυτό μιας και δεν δουλεύει το δικό του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσιμπα το με κλειστα ματια!

Mε ενα 40ευρω παει στα 4GB, του βαζεις ενα superdrive με κανα 50 ευρω και του περνας και απο το θειο το leopard...

Υ.Γ.: Mου αρεσε το ανεκδοτο που ειπες οτι ΕΣΥ θα αγορασεις το snow!

Επεξ/σία από haHa
  • Moderators
Δημοσ.

για τις άλλες μου ερωτοαπαντήσεις κάνα σχόλιο;

Iδεα δεν εχω,η μονη μου επαφη με την apple,περα του iphone,ειναι μεσω vm και κατι mac που υπηρχαν στο εργαστηριο υπολογιστων του απθ.

Γι αυτο λοιπον και σχολιαζω εσενα:lol:

(..ω,ναι ειμαι αχρηστος στο topic αλλα couldnt help it!:o)

Δημοσ.
ναι αυτό στην φωτό είναι... όταν λες ότι δεν είναι dual layer; σκέφτηκα να πάρω αυτό μιας και δεν δουλεύει το δικό του

Δεν γράφει 8ρια DVD, μονο τα 4,7gb

Δημοσ.
Τσιμπα το με κλειστα ματια!

χα! εσένα έψαχνα... για ram βασικά... βάζω όποιες να'ναι;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:13 ----------

Δεν γράφει 8ρια DVD, μονο τα 4,7gb

αν και λέει "4X Speed +R (DL) Dual layer Writing " δεν με ενδιαφέρει κιόλας να σου πω την αλήθεια... απλά μιας και θέλει αλλαγή είπαν πάρω αυτό αν το σηκώνει

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ...

Τώρα μένει ένα θέμα μόνο... αν αγοράσω τώρα το mac os θα έχω τζάμπα αναβάθμιση σε snow leopard;

Δημοσ.

βαλε οποιες σχεδον να ναι, που να τρεχουν στα 667MHz.. :-)

κατα προτιμηση crucial/samsung που φοριουνται πολυ κ θεωρουνται καλες στα μηλα.. καλα, οχι οτι θα χεις προβλημα με kingston/ocz..

edit: με προλαβε ο Mr. faster than a speeding keyboard, haHa

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα μένει ένα θέμα μόνο... αν αγοράσω τώρα το mac os θα έχω τζάμπα αναβάθμιση σε snow leopard;

Αλήθεια σε απασχολεί αυτό;;;;;;

Τέλος αυτό το MacBook θα ήρθε λογικά με leopard , οπότε γιατί να το αγοράζεις;;;

Y.Γ.: Το Leopard απεχει μολις 2 κλικ και 2 ωρες απο εσενα αν ψαξεις στο θειο...

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...