Narayan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Εχω δοκιμασει 27 φορες και ακομη τιποτα τι γινεται; Δοκίμασες το Easy Installer που δίνω παραπάνω; Κάνε backup τα δεδομένα της κάρτας και ρίξε ένα format μήπως στρώσει...
nikomania-- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Επίσης δοκίμασε και: 1) άλλη κάρτα μνήμης 2) να βγάλεις την μπαταρία ενώ το psp είναι ανοιχτό και ξανακάνε τη διαδικασία...
stanitsas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ...είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και ενδιαφέρομαι να αγοράσω το PSP 3004. Θα ήθελα τη γνώμη σας στα εξής: 1ον : Να προχωρήσω στην αγορά της κονσόλας (σκέφτομαι σε Μπλε ή Κόκκινο χρώμα) ή μήπως μου προτείνετε να περιμένω το ΝΕΟ PSP Go το οποίο θα κυκλοφορήσει όπως έχουν ανακοινώσει αρχές Οκτωβρίου? 2ον : Επειδή τα χρώματα αυτά είναι σχετικά καινούργια σε κυκλοφορία, ενδέχεται να έχουν έκδοση firmware νεότερη απο την 5.03 η οποία απαιτείται προκειμένου να γίνει το hack στην κονσόλα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων........!!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Για το πως θα καταλαβεις τι firmware εχει το psp απο το κουτι δες εδω (εκει που λεει 3000/brite) μήπως μου προτείνετε να περιμένω το ΝΕΟ PSP Go το οποίο θα κυκλοφορήσειόπως έχουν ανακοινώσει αρχές Οκτωβρίου? Δεν θα σου το προτεινα γιατι δεν εχει βγει ακομα hack. 2ον : Επειδή τα χρώματα αυτά είναι σχετικά καινούργια σε κυκλοφορία, ενδέχεται ναέχουν έκδοση firmware νεότερη απο την 5.03 η οποία απαιτείται προκειμένου να γίνει το hack στην κονσόλα? Το κοκκινο μαλον δεν θα εχει προβλημα γιατι ειναι παλοτερο. Το μπλε ομος επιδη ειναι καινουριο ενδεχετε να εχει 5.50(η 5.51). Καλα ειναι να δεις το γραμα που εχει πανω το κουτι και απο το link που σου εδωσα να καταλαβεις τι firmware θα εχει.
npapas1977 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Εχω δοκιμασει οσα προτεινετε αλλα τιποτα ¨βραχος" δε λεει να χακαριστει.
ghostgr_a_n Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Εχω δοκιμασει οσα προτεινετε αλλα τιποτα ¨βραχος" δε λεει να χακαριστει. Τι ενοεις δεν λεει να χακαρει? Δοκιμασες καμια 20αρια φορες? Διαβασες καλα τον οδηγο? Ακολουθησες ενα-ενα τα βηματα? Εψαξες λιγο μονος σου? Για να μην σχολιασω οτι δεν λες λεπτομεριες. Δηλαδη τι δεν δουλευει? Δεν μπενει το chickHEN? Δεν μπενει το cfwEnabler? Και υστερα μας λενε επιθετικους και κακους προς τους νεους χρηστες.......
npapas1977 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 20 μονο;Πανω απο 30 μεχρι που βαρεθηκα.Εκανα οτι ακριβως λεει ο οδηγος και δεν κανει επανεκινηση.Τι λεπτομερειες να σου πω δεν υπαρχει κατι να κρυψω.Απλα δεν κανει επανεκινηση μονο κλεινει και δεν γινεται ουτε με το δευτερο τροπο που περιγραφετε. Τι σου φταινε οι "νεοι χρηστες"...
ghostgr_a_n Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δηλαδη θεορησες μη σημαντικη λεπτομερια να πεις οτι δεν κανει restart? Τελος παντον. Σιγουρα εχεις 5.03?
Dimitris1948 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Εχω δοκιμασει οσα προτεινετε αλλα τιποτα ¨βραχος" δε λεει να χακαριστει. ρε είδες ατυχία, η ελαττωματικές κονσόλες πέφτουν πάντε σε άσχετους, ατυχία μεγάλη...
ghostgr_a_n Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 ρε είδες ατυχία, η ελαττωματικές κονσόλες πέφτουν πάντε σε άσχετους, ατυχία μεγάλη... wtf? Τι ενοεις ελατοματικες κονσολες?
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 wtf?Τι ενοεις ελατοματικες κονσολες? pfff τι να εννοώ ρε, ειρωνικά το λέω, έλεος
npapas1977 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δηλαδη θεορησες μη σημαντικη λεπτομερια να πεις οτι δεν κανει restart?Τελος παντον. Σιγουρα εχεις 5.03? Ναι αυτη εχω.Το ξαναεκανα καμια 15αρια φορες αλλα τιποτα απλα κλεινει.Εκανα format την καρτα και δοκιμασα απο την αρχη.
Dimitris1948 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ναι αυτη εχω.Το ξαναεκανα καμια 15αρια φορες αλλα τιποτα απλα κλεινει.Εκανα format την καρτα και δοκιμασα απο την αρχη. η μπαταρία είναι 80%+?? βάζεις σωστά τα αρχεία?? έκανες format και reset default setting?? είσαι σίγουρος ότι έχεις το 5.03??
gherudos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ναι αυτη εχω.Το ξαναεκανα καμια 15αρια φορες αλλα τιποτα απλα κλεινει.Εκανα format την καρτα και δοκιμασα απο την αρχη. Βγάλε την μπαταρία και χρησιμοποίησε μόνο το φορτιστή και να δείς που θα πετύχει με την πρώτη.
npapas1977 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Βγάλε την μπαταρία και χρησιμοποίησε μόνο το φορτιστή και να δείς που θα πετύχει με την πρώτη. Οκ θα δοκιμασω αυριο που γυριζω σπιτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.