Eluminator_91 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Λοιπον προσφατα απεκτησα το συγκεκριμενο παιχνιδι για pc. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν παω να παιξω απαιτηται δημιουργια προφιλ χρηστη οπως στα περισσοτερα games. Ομως στο συγκεκριμενο παιχνιδι οταν βγω και μετα παω να ξαναπαιξω δια μαγειας το προφιλ που ειχα δημιουργησει εξαφανιζεται με αποτελεσμα καθε φορα που παω να παιξω να πρεπει να δημιουργω νεο πορφιλ πραγμα που κατανταει εκνευριστικο.. Εψαξα στο google αλλα τιποτα...γι'αυτο οποιαδηποτε βοηθεια σας ειναι ευπροσδεκτη!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:21 ---------- Μα κανεις δν το ξερει αυτο το παιχνιδι??.. εχω ψαξει ολο το google αλλα τιποτα..εβαλα και το τελευταιο patch και παλι τιποτα..
fearwhatnow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Προσπαθησε να βρεις που δημιουργει το προφιλ.Δεν εχω το Vol.1 αλλα το Vol.2 με το γερμανικο μετρο και λειτουργει κανονικα.
Eluminator_91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Προσπαθησε να βρεις που δημιουργει το προφιλ.Δεν εχω το Vol.1 αλλα το Vol.2 με το γερμανικο μετρο και λειτουργει κανονικα. Οκ, ευχαριστω για την απαντηση φιλε..παω να το ψαξω..παντως ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι και με φοβερα γραφικα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.