batma11 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 καλησπέρα σας σε όλους σας είδα στο http://www.emarket.gr/item.php?mode=1&id=17009308 Αποκόμματα από περιοδικά για την Angelina Jolie Θέλω να ρωτήσω το emarket αγοράζεις σαν το ebay περίπου γιατί μου αρέσει πολύ η Angelina Jolie εσάς ?
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 εμενα μ'αρεσει ο status αλλα μην του το πεις και το παρει πανω του
markosf1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 xxaxax .. πρωτότυπες αγορές ! αυτά έχουν συναισθηματική αξία .. μόνο 11 τα πουλάνε ! χτύπα το .. αμα σου αρέσει ! εγώ θέλω από playboy
dermitzos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Εγώ είχα αγοράσει από το emarket.gr. Δεν βρήκα κανένα πρόβλημα, αλλά πιστεύω πως είναι θέμα του πωλητή και όχι του emarket. Επίσης να βλέπεις και την αξιολόγηση του πωλητή και αν είναι πιστοποιημένος ή όπως αλλιώς λέγεται...
NOMIKOS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά όπως είπε και ο φιλος ποιο πάνω να βλέπεις την αξιολογηση πάντα αυτού που πουλάει.
batma11 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ μολις γυρίσω από διακοπές θα το πάρω γεια σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.