Alchimistis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Έχω αναλάβει την συντήρηση ενός e-shop με μουσικά όργανα, και θα πρέπει κάθε μήνα να φωτογραφίζω και να ανεβάζω 12 ξεχωριστά όργανα κάθε μήνα. Το πακέτο σε όλη την υπόθεση είναι η επεξεργασία των φωτογραφιών στο photoshop που μου τρώει περισσότερο χρόνο. Κατά τα άλλα να τσεκάρω για παραγγελίες σχεδόν καθημερινά , και να κατεβάζω κάποιο όργανο που έχει πουληθεί. Δεν έχω ιδέα από πόσο πληρώνεται μια τέτοια δουλειά και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι φίλος που ούτε εκείνος ξέρει. Αν υπάρχει κάποιος κομπιουτεράς που ασχολείται ας με κατατοπίσει στα περί αμοιβής.
Dj Jacob Z Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Έχω αναλάβει την συντήρηση ενός e-shop με μουσικά όργανα, και θα πρέπει κάθε μήνα να φωτογραφίζω και να ανεβάζω 12 ξεχωριστά όργανα κάθε μήνα. Το πακέτο σε όλη την υπόθεση είναι η επεξεργασία των φωτογραφιών στο photoshop που μου τρώει περισσότερο χρόνο. Κατά τα άλλα να τσεκάρω για παραγγελίες σχεδόν καθημερινά , και να κατεβάζω κάποιο όργανο που έχει πουληθεί. Δεν έχω ιδέα από πόσο πληρώνεται μια τέτοια δουλειά και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού είναι φίλος που ούτε εκείνος ξέρει. Αν υπάρχει κάποιος κομπιουτεράς που ασχολείται ας με κατατοπίσει στα περί αμοιβής. Πιθανόν να κάνω και'γω μια παρόμοια <<δουλειά>>.Όποιος ξέρει ας μας πει γιατί με ενδιαφέρει και εμένα !
Blondeamon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Yπολόγισε πόσες ώρες θα σου τρώει αυτη η δουλειά και πόσο θέλεις να χρεώσεις την ώρα. Φαντάζομαι για 10 ευρώ την ώρα θα ήτανε μια καλή αμοιβή και μέσο ορο 15 ωρες τη βδομάδα. Y.Γ Απλά λέω την άποψη μου, δεν έχω σχετική εμπειρία οπότε περίμενε κάποιον επαγγελματία.
the_eye Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τιμολογήσεις 1 δουλεία. Θα σου δώσω 2 για να επιλέξεις. 1. Πόσο χρόνο σου τρώει και πόσο κοστίζει ο χρόνος σου. Οπότε τιμή = ώρες * κόστος 2. Πόση τεχνογνωσία απαιτήτε δηλαδή e-shop, photoshop, κτλ και πόση είναι η ποσότητα (12 φωτογραφίες) Σας μονάδες μπορείς να βάλεις πχ 10 ευρώ την ώρα και 1 ευρώ την φωτογραφία σαν πολύ φιλική τιμή.
Alchimistis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ΟΙ φωτογραφίες ειναι 3-4 για κάθε όργανο και στο τέλος οι 3-4 γίνονται καμια 10αρια επεξεργασμένες σκέφτηκα να το κάνω την χρέωση με το κομμάτι, κάπου στα 15 ευρω το όργανο; Ειναι οκ η τιμή;
alexandr0s Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εγώ θα πήγαινα σε ένα flat rate το μήνα. Υπολόγισε πόσες ώρες θα σε παίρνουν όλα μαζί το μήνα κατά μέσο όρο, πόσα θα έβγαζες αν έκανες άλλη δουλειά και κοστολόγησε πχ 200 ευρώ/μήνα
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μήπως λέω μήπως θα μπορούσες να αυτοματοποιήσεις κάποιο κομμάτι στη διαδικασία;
thanocaster Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Εγώ θα πήγαινα σε ένα flat rate το μήνα. Υπολόγισε πόσες ώρες θα σε παίρνουν όλα μαζί το μήνα κατά μέσο όρο, πόσα θα έβγαζες αν έκανες άλλη δουλειά και κοστολόγησε πχ 200 ευρώ/μήνα Αυτό είναι το πιο τίμιο, κατά τη γνώμη μου, και για τις δυο πλευρές. Διότι ακόμα και τον μήνα που δεν θα έχει δουλειά θα πληρωθείς, και από την άλλη, τον μήνα που θα πέσουν όλα μαζεμένα δεν θα ξηλωθεί κανά πεντοχίλιαρο μαζεμένο ο άλλος. Επίσης, είναι πιο εύκολο να το κουμαντάρεις οικονομικά (άλλο να ξέρεις ότι στο επόμενο τρίμηνο θα έχεις να λαμβάνεις ένα συγκεκριμένο ποσό, και άλλο να μην ξέρεις αν θα πάρεις κάτι τον επόμενο χρόνο). Βάλτα λοιπόν κάτω και πες: Αν πχ είχα να επεξεργαστώ - περάσω 10 φωτογραφίες, πόσο χρόνο θα μου έπαιρνε; Πόσο σημαντική (=€) είναι η ώρα μου; Πολλαπλασιάζεις, βάζεις ένα 10% ασφαλείας προς τα πάνω και πας την προσφορά στον πελάτη. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του πελάτη να αξιολογήσει την προσφορά σου. Σε καμία περίπτωση μην δώσεις υπερβολικά χαμηλό νούμερο, είτε από φόβο, είτε επειδή όπως αναφέρεις είναι φίλος. Ποτέ να μην υποτιμάς την δουλειά σου. Ελπίζω να σε βοήθησα!
labista Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 σε όλα αυτά να προσθπέσω ότι καλό θα ήταν να ορίσεις πόσα όργανα θα ανεβάζεις το μήνα για τα λεφτά - όχι ακριβώς αλλά στο περίπου γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να πάρεις πχ. 200 ευρώ το μήνα, και μετά από 4 μήνες που θα αυξηθούν οι δουλειές του να περνάς 40 όργανα και όχι 5 όπως τώρα. Τότε τι θα κάνεις; Οπότε μηνιαίο μεν αλλά και job description δε γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους/συνεργάτες κλπ
michael92 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Πάντα χρέωση με την ώρα 8-20 ευρώ την ώρα ανάλογα με την εμπειρία σου. Υπολόγισε Μ.Ο ωρών τον μήνα και βγάλε μηνιαίο ποσό. 200 ευρώ τον μήνα δεν ενδείκνειται εκτός αν δουλεύει 5 ώρες την βδομάδα και έχει άλλες 3 τέτοιες δουλιές. Εγώ σε μια δουλειά που έχω 16-17 ώρες τη βδομάδα παίρνω από εκεί 160-170 ευρώ την βδομάδα. Με τα πρόσθετα πάω στα 200-250 ευρώ την βδομάδα χωρίς να με κατατάσω στους έμπειρους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.