Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη της 8800gtx

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν! Ανοίγω crysis! Παίζω σε 1280χ1024 με full screen vsync και anti-aliasing quality x2(δοκίμασα και χ4/χ8/χ16). Επίσης όλα τα γραφικά enthusiast χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε κολλήματα ούτε τίποτα! Θερμοκρασίες ήταν καλές, με λίγα λόγια φυσιολογικές, δηλαδή max 76C η 8800gtx στο 60% ο φαν και ο ι7 γύρω στους 40C με εργοστασιακή ψύχτρα την οποία θα αλλάξω αύριο μεθαύριο... α και η m/b 60C χωρίς κολλήματα χωρίς τίποτα...

Μήπως μπορεί και κανείς άλλος κάνα προγραμματάκι να τεστάρουμε το pc να ανεβάσω results;;;

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και πάλι ρε φίλε απίθανο μου φαίνεται.Εγώ με 4850(που είναι πάνω κάτω ίδια με την δικιά) σου σε 1440χ900,medium settings και καθόλου ΑΑ έβγαζα σιγά σιγά ~50 fps με το ζόρι...

Βέβαια το πως καταλαβαίνει κανείς την ποιότητα ενός παιχνιδιού,το πόσο κολλάει η όχι,διαφέρει από μάτι σε μάτι για αυτό περίπου πόσα fps βγάζεις για να καταλάβουμε περίπου??

• Super Moderators
Δημοσ.

ah 1280x1024 :o

με DX10 ή DX9?

ανοίγεις κονσόλα μέσα στο game (με το ~ ) και γράφεις rv_displayinfo 1 , έτσι θα μπορείς να βλέπεις fps...min max & avg

d3m0n το Crysis είναι "σχεδιασμένο" έτσι που ακόμα και με 20 fps avg δεν φαίνεται να κολάει...για αυτό ξεγελιούνται αρκετοί

Δημοσ.
Και πάλι ρε φίλε απίθανο μου φαίνεται.Εγώ με 4850(που είναι πάνω κάτω ίδια με την δικιά) σου σε 1440χ900,medium settings και καθόλου ΑΑ έβγαζα σιγά σιγά ~50 fps με το ζόρι...

Βέβαια το πως καταλαβαίνει κανείς την ποιότητα ενός παιχνιδιού,το πόσο κολλάει η όχι,διαφέρει από μάτι σε μάτι για αυτό περίπου πόσα fps βγάζεις για να καταλάβουμε περίπου??

Δεν έχω λόγο να πω ψέματα, ούτε να υπερηφανεφτώ! Κουνάω εκεί πέρα ποντίκια πάω σκοτώνω τίποτα δεν έχω καθόλου μα καθόλου κόλλημα τώρα ντάξει θα κάνω και αυτό με τα φπσ να δούμε...πάντως παίζω πολύ ωραία το παιχνίδι μου έτσι...

Δημοσ.
d3m0n το Crysis είναι "σχεδιασμένο" έτσι που ακόμα και με 20 fps avg δεν φαίνεται να κολάει...για αυτό ξεγελιούνται αρκετοί

Προσωπικά κατέβασα τα settings γιατί >30fps το μου έσπαγε τα νεύρα από τα "κολλήματα" και το έκλεινα...

Με ενοχλούσε πολύ αυτό το πράγμα,και το θεωρούσα unplayable σε αυτά τα settings...

Από εκεί και πέρα είναι στο μάτι του καθενός όπως είπα και πριν...

Δημοσ.
ah 1280x1024 :o

με DX10 ή DX9?

ανοίγεις κονσόλα μέσα στο game (με το ~ ) και γράφεις rv_displayinfo 1 , έτσι θα μπορείς να βλέπεις fps...min max & avg

Dx 9..

Ευχαριστώ για τα φπς :)

Δημοσ.
είναι και πιο ελαφρύ σε DX9 κλασικά, πόσα fps έδειξε?

Εν'ώρα παιχνιδιού έπαιζα απο 22 μεχρι και 42 φπσ, αυτές τις τιμές κοιμενόταν τα φπσ...τα μόνο που έχω κάνει είναι όλα στο φουλ μέσω του παιχνιδιού από Nvidia settings δεν έχω πειράξει κάτι...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:04 ----------

Εν'ώρα παιχνιδιού έπαιζα απο 22 μεχρι και 42 φπσ, αυτές τις τιμές κοιμενόταν τα φπσ...τα μόνο που έχω κάνει είναι όλα στο φουλ μέσω του παιχνιδιού από Nvidia settings δεν έχω πειράξει κάτι...

+χώρις κανένα κόλλημα...μόνο η 8800γτχ άγγιξε τους 80C, ντάξει κλασσικά...

• Super Moderators
Δημοσ.
από Nvidia settings δεν έχω πειράξει κάτι...

άρα δεν είσαι ακριβώς full quality :-(

παίζει και να μην έχει καθόλου AA αν είναι από default off στα Nvidia Settings...

πάντως τα 22fps είναι λίγα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...