Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη της 8800gtx

pdiomidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807937

δεν είμαι 100% σίγουρος αν μπαίνει αυτή στην 8800GTX αλλά χαλαρά είναι καλύτερη...

Σ'ευχαριστώ για την πρόταση σου...

Δεν καίγομαι δηλάδη δεν έχω και πρόβλημα αλλά μόνο για το ότι είναι υδρόψυξη και έτσι θα άλλαζα..(και έχει μπόμπα ψύχτρα η 8800gtx!!!):-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:45 ----------

Για βάλε και AA x4 και μετά τα λέμε πόσο ωραία θα παίζεις.

Edit:Η μάλλον βάλε χ8 να γελάσουμε...

Σήμερα έπαιζα με χ20 τέλεια.. Αλλά τί είναι αυτή η ρύθμιση;;;

Δημοσ.

Αλλα και παλι δε χρειαζεται κατα την αποψη μου να τη βαλεις .

Οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα.

Εγω με τη 4870 χωρις να βαλω καποιο παιχνιδι πιανω 75-77 βαθμους ( με το fan στο 30% )

Οι δικες σου ειναι κανονικες

Δημοσ.

βασικα σαν συστημα ειναι για τα μπαζα...εχει ρυθμιση για τις στροφες του ανεμιστηρα που και καλα εχει low και high αλλα κανει τρελο θορυβο...και το κυριοτερο ειναι οτι το μπλοκ που εχει ΔΕΝ ταιριαζει στην καρτα σου,επομενως μετα πρεπει ν αγορασεις αλλο μπλοκ...θα σου βγει γυρω στο 100αρικο ολο το σκηνικο...πιο ακριβα απ την ιδια την καρτα δηλαδη...απλα δεν αξιζει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Σήμερα έπαιζα με χ20 τέλεια.. Αλλά τί είναι αυτή η ρύθμιση;;;

πρώτον πάει μέχρι 16x, δεύτερον πρέπει να το έχεις ενεργοποιημένο από το Nvidia Control Panel και αυτό που κάνει είναι να μειώνει τις πριονισμένες άκρες και έτσι αλλά ρίχνει επιδόσεις :-)

Δημοσ.
πρώτον πάει μέχρι 16x, δεύτερον πρέπει να το έχεις ενεργοποιημένο από το Nvidia Control Panel και αυτό που κάνει είναι να μειώνει τις πριονισμένες άκρες και έτσι αλλά ρίχνει επιδόσεις :-)

Κάτι έβαλα χ20 σήμερα αλλά δεν ξέρω θα σου πώ όταν πάω σπίτι!ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.
Σήμερα έπαιζα με χ20 τέλεια..

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν υπάρχει ρύθμιση ΑΑ χ20!:P

Σε χ8 δεν την βγάζει καθαρή ούτε GTX285!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Αλλα και παλι δε χρειαζεται κατα την αποψη μου να τη βαλεις .

Οι θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα.

Εγω με τη 4870 χωρις να βαλω καποιο παιχνιδι πιανω 75-77 βαθμους ( με το fan στο 30% )

Οι δικες σου ειναι κανονικες

Ναι οι θερμοκρασίες νορμαλ είναι...εγώ είμαι στο 60% το φαν..

Δημοσ.
Ναι οι θερμοκρασίες νορμαλ είναι...εγώ είμαι στο 60% το φαν..

Αληθεια ???

Εγω δοκιμασα μια φορα πανω απο 30 % και αρχισα να ακουω καποια βουιτα απ'το fan

Δεν την παλευω και πολυ με τον ηχο και ετσι το κατεβασα παλι στο 30% οπου δεν ακουγεται σχεδον καθολου.

Μονο οταν παιζω κανα παιχνιδι κανει λιγο παραπανω θορυβο γιατι ζοριζεται

Δημοσ.
Λοιπόν έχουμε και λέμε...

Έχω μια καρτούλα 8800gtx της nVidia η οποία έχει πάρα πολύ καλές αποδόσεις! Βέβαια ως γνωστόν πιάνει τρελές θερμοκρασίες(πχ από 60-79 C). Όμως και με αυτές τις θερμοκρασίες δεν έχω κανένα κόλλημα η πρόβλημα γιατί και ουτοσιάλος αυτές οι κάρτες αντέχουν να δουλεύουν σε αυτές τις θερμοκρασίες...

Παρ'όλα αυτά λέω να κουμπώσω κατι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650502 για να μειώσω την θερμοκρασία αλλά και για ωραίο modding του μηχανήματός μου... τι λέτε;;είναι συμβατό;;τι άλλο θα χρειαστώ;;;

δηλαδη ποσα λεφτα θες να διαθεσεις για αυτη την καρτα;..πανω απο 100ε;

αν ειναι ετσι πουλα τη και παρε μια 4870..

Δημοσ.
Αληθεια ???

Εγω δοκιμασα μια φορα πανω απο 30 % και αρχισα να ακουω καποια βουιτα απ'το fan

Δεν την παλευω και πολυ με τον ηχο και ετσι το κατεβασα παλι στο 30% οπου δεν ακουγεται σχεδον καθολου.

Μονο οταν παιζω κανα παιχνιδι κανει λιγο παραπανω θορυβο γιατι ζοριζεται

Είμαι στο 60% το φαν και δουλεύει αθόρυβα! Οι θερμοκρασίες νορμαλ για την 8800γτχ...Στο 100% φαν έχω λίγο θόρυβο...Στα παιχνίδια εμένα απλόσ ανεβαίνει η θερμοκρασία...κλασσικά πράγματα..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:57 ----------

δηλαδη ποσα λεφτα θες να διαθεσεις για αυτη την καρτα;..πανω απο 100ε;

αν ειναι ετσι πουλα τη και παρε μια 4870..

Κοίτα και που έχει αυτές τις θερμοκρασίες δουλεύει άψογα! Έτσι κι'αλλιώς σε αυτές τις θερμοκρασίες δουλεύουν αυτές οι κάρτες..Δεν θα πήγαινα σε κάτι πολύ extreme απλά έλεγα γι'αυτό το κιτ που ειναι και οικονομικό και ευχρηστο, αλλά αφου λέτε πως δεν ειναι καλό..

Δημοσ.

Καλά οι 8800 είναι γενικά ζεστές κάρτες εγώ ξέμεινα από κάρτα και είμαι με μία δανεική 8800gt και βαράει για πλάκα σε idle 70άρια,την στιγμή που με 4850 ήμουν idle ~46c...

Δημοσ.
Καλά οι 8800 είναι γενικά ζεστές κάρτες εγώ ξέμεινα από κάρτα και είμαι με μία δανεική 8800gt και βαράει για πλάκα σε idle 70άρια,την στιγμή που με 4850 ήμουν idle ~46c...

Ναι όντως πολύ ζεστές...Αλλά παρ' όλα αυτά η απόδοση δεν επηρεάζεται από τις θερμοκρασίες που πιάνουν, μιας και η 8800γτχ είναι φτιαγμένη να πιάνει άνετα 100+++C

Παιδιά εμένα πάντως αυτή η κάρτα είναι η καλύτερη και ακριβώτερη που είχα πάνω σε μηχάνημα...για μένα είναι ωμή δύναμη :lol: δεν αμφισβητώ και αυτές τις ATI που μου προτήνετε ίσως όταν βάλω μια να αλλάξω γνώμη...

Δημοσ.

Είναι φτιαγμένες να αντέχουν μέχρι 100+++ αλλά τα φυσιολογικά επίπεδα είναι 85-90...

Δημοσ.
Είναι φτιαγμένες να αντέχουν μέχρι 100+++ αλλά τα φυσιολογικά επίπεδα είναι 85-90...

Ναι σωστά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...