pdiomidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Λοιπόν έχουμε και λέμε... Έχω μια καρτούλα 8800gtx της nVidia η οποία έχει πάρα πολύ καλές αποδόσεις! Βέβαια ως γνωστόν πιάνει τρελές θερμοκρασίες(πχ από 60-79 C). Όμως και με αυτές τις θερμοκρασίες δεν έχω κανένα κόλλημα η πρόβλημα γιατί και ουτοσιάλος αυτές οι κάρτες αντέχουν να δουλεύουν σε αυτές τις θερμοκρασίες... Παρ'όλα αυτά λέω να κουμπώσω κατι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650502 για να μειώσω την θερμοκρασία αλλά και για ωραίο modding του μηχανήματός μου... τι λέτε;;είναι συμβατό;;τι άλλο θα χρειαστώ;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μούφα μου φαίνεται ότι είναι, χίλιες φορές να πάρεις μια καλή αερόψυξη που θα σου βγει και λίγο πιο φτηνά... πάντως δεν χρειάζεται, οι θερμοκρασίες είναι ok...επίσης αργά ή γρήγορα θα αλλάξεις κάρτα και δεν θα φεύγει εύκολα μεταχειρισμένη λόγω της aftermarket ψύκτρας
pdiomidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μούφα μου φαίνεται ότι είναι, χίλιες φορές να πάρεις μια καλή αερόψυξη που θα σου βγει και λίγο πιο φτηνά... πάντως δεν χρειάζεται, οι θερμοκρασίες είναι ok...επίσης αργά ή γρήγορα θα αλλάξεις κάρτα και δεν θα φεύγει εύκολα μεταχειρισμένη λόγω της aftermarket ψύκτρας Κάρτα δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω καθώ με καλύπτει αφάνταστα, παίζω άνετα ότι game θέλω σε full γραφικά(crysis και έτσι) χωρίς κολλήματα και ιστορίες...όλοι ξέρουν πόσο δυνατή κάρτα είναι...
linky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Από ότι βλέπω το μηχάνημα σου είναι όσο να πεις καινούργιο, αυτό σημαίνει ότι κοιτάς να ανανεώνεις το pc σου συχνά. εκτός και αν κάνω λάθος. 80C καλά είναι οταν μιλάμε για 100% load. Τα έτοιμα κιτ σαν και αυτό που προτείνεις συνήθως δεν κάνουν την αναμενώμενη δουλειά. Βέβαια τα λεφτά δεν είναι και τόσο πολλά που να πεις ότι είνια απγορευτικό να δοκιμάσεις έστω την παραπάνω λύση. Αν η κάρτα δεν ήταν καινούργια όπως λες, θα κοιτούσα να την έδινα και να συπλήρωνα λεφτά για μια πιο σύγχρονη. Η λύση της ΤΤ αξίζει, αν θες να πειραματιστείς, από το να έφτιαχνες μια καινούργια υδρόψυξη, όμως εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα(π.χ να κολλάει από θερμοκρασίες) θα μάζευα τα λεφτά αυτά για να πάρω μια καλύτερη κάρτα! Δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι παραπαάνω από ότι έχει η συσκευασία.
pdiomidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Από ότι βλέπω το μηχάνημα σου είναι όσο να πεις καινούργιο, αυτό σημαίνει ότι κοιτάς να ανανεώνεις το pc σου συχνά. εκτός και αν κάνω λάθος. 80C καλά είναι οταν μιλάμε για 100% load. Τα έτοιμα κιτ σαν και αυτό που προτείνεις συνήθως δεν κάνουν την αναμενώμενη δουλειά. Βέβαια τα λεφτά δεν είναι και τόσο πολλά που να πεις ότι είνια απγορευτικό να δοκιμάσεις έστω την παραπάνω λύση. Αν η κάρτα δεν ήταν καινούργια όπως λες, θα κοιτούσα να την έδινα και να συπλήρωνα λεφτά για μια πιο σύγχρονη. Η λύση της ΤΤ αξίζει, αν θες να πειράματιστείς, από το να έφτιαχνες μια καινούργια υδρόψυξη, όμως εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα(π.χ να κολλάει από θερμοκρασίες) θα μάζευα τα λεφτά αυτά για να πάρω μια καλύτερη κάρτα!Δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι παραπαάνω από ότι έχει η συσκευασία. Ναι όντως το μηχάνημα είναι καινούργιο καμιά βδομάδα...συνεχώς είμαι με την τεχνολογία μπορώ να πω...τώρα προχώρησα λίγο από εκεί που ήμουν με amd x2 4200+..Και από κάρτα είχα μια 8800gt και πήρα μια 8800gtx από έναν φίλο καμία σχέση στην απόδοση μιλάμε για ωμή δύναμη!!! <=== Όσο για το συστηματάκι, ναι μωρε φθηνό είναι και ντάξει κάτι θα κάνει.. είναι και καλή φάση...Και τον επεχεργαστή έτσι τον έχω με μία ψύξη της coolit υδρόψυξη κλειστού κυκλόματος... Βέβαια να μου πεις καλύτερα αερόψυξη αλλά και εγώ μικρό παιδί είμαι να μι κάνω την κα__α μου;; Αλλά δουλεύω πολύ καλά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 παίζω άνετα ότι game θέλω σε full γραφικά(crysis και έτσι) χωρίς κολλήματα και ιστορίες ούτε με την GTX285 δεν παίζεις Crysis στο full χωρίς κολλήματα και ιστορίες όλοι ξέρουν πόσο δυνατή κάρτα είναι... σαν μια Radeon 4850 είναι πάνω κάτω... πάντως εγώ δεν προτείνω την συγκεκριμένη "υδρόψυξη"...
gilardino Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 φιλε η συγκεκριμενη υδροψυξη δεν κανει για την καρτα σου...εχει πολυ μικρο μπλοκ...δοκιμασμενο αυτο που σου λεω...
pdiomidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ούτε με την GTX285 δεν παίζεις Crysis στο full χωρίς κολλήματα και ιστορίες σαν μια Radeon 4850 είναι πάνω κάτω... πάντως εγώ δεν προτείνω την συγκεκριμένη "υδρόψυξη"... Με κοροιδεύεις;;;παίζω crysis warhead full όλα τα γραφικά χωρίς κολλήματα χωρίς τίποτα...άνετα τελείως μόνο θερμοκρασίες ανεβάζει ως συνήθως...στους 75C Έλεγα αυτό το κιτ γιατί είναι και οικονομικό δεν χάνω και πολλά...τι λέτε καμιά άλλη γνώμη;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 όχι δεν σε κοροιδεύω, με enthusiast ρυθμίσεις και full AntiAliasing/Anisotropic δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλάει μην ψάχνεις για άλλη γνώμη, η ThermalFAKE δεν αξίζει...
pdiomidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 φιλε η συγκεκριμενη υδροψυξη δεν κανει για την καρτα σου...εχει πολυ μικρο μπλοκ...δοκιμασμενο αυτο που σου λεω... Όταν λες δοκιμασμένο τι έγινε;; πάλι μεγάλες θερμοκρασίες;;; Ή δεν είναι συμβατή;;;;
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Για βάλε και AA x4 και μετά τα λέμε πόσο ωραία θα παίζεις. Edit:Η μάλλον βάλε χ8 να γελάσουμε...
pdiomidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 όχι δεν σε κοροιδεύω, με enthusiast ρυθμίσεις και full AntiAliasing/Anisotropic δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλάει μην ψάχνεις για άλλη γνώμη, η ThermalFAKE δεν αξίζει... Μόλις πάω σπίτι θα τα κάνω αυτά και θα σου πω! Πάντως ότι έβρησκα στο full τα έβαζα τι να πώ θα σου πω
gilardino Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μεγαλυτερες θερμοκρασιες απ οτι ειχα πριν...θα κλαις τα λεφτα σου ετσι και την αγορασεις...στο λεω επειδη το χω δοκιμασει..αν παλι σ αρεσε τοσο παω πασο...
d3m0n Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μόνο και μόνο από το όνομα (thermaltake) καταλαβαίνεις τι είναι...
pdiomidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μεγαλυτερες θερμοκρασιες απ οτι ειχαν πριν...θα κλαις τα λεφτα σου ετσι και την αγορασεις...στο λεω επειδη το χω δοκιμασει..αν παλι σ αρεσε τοσο παω πασο... Η αλήθεια είναι οτι το επέλεξα και επειδή είναι ωραίο αλλά τέλος πάντων...Αλλά αν είναι έτσι να μην το βάλω δεν λέει... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:37 ---------- Μόνο και μόνο από το όνομα (thermaltake) καταλαβαίνεις τι είναι... χαχαχαχαχαχα λες ε;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.