Προς το περιεχόμενο

Transcend 1TB External HDD

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελευταια σκεφτομαι να αγορασω τον παρακατω εξωτερικο σκληρο δισκο:

>http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1190342&page=2&Manufacturer=Transcend&category=69980759&catalog=20

απο οτι βλεπετε κ εσεις εχει χωριτηκοτητα 1GB,eSata αλλα κ cooling fan κ αυτα στην τιμη των 145 ευρω.

τον εχει κανεις για να μου πει την γνωμη του??? κυριως θα ηθελα να μαθω ποσο ενοχλητικος ειναι ο θορυβος που κανει το ανεμιστηρακι.

• Super Moderators
Δημοσ.

8αρι είναι λογικά θα κάνει θόρυβο αν σκεφτείς ότι θα το έχεις πάνω στο γραφείο και όχι κάτω/μακρυά στο πάτωμα...

ακριβός πάντως, με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις εσωτερικό 1.5ΤΒ και κουτάκι που τον κάνει εξωτερικό :-)

btw μην ξαναβάλεις έτσι link, "κουράζεσαι" και εσύ και εμείς :P

(υπάρχει και section για μονάδες αποθήκευσης ακα δίσκους :o )

Δημοσ.
8αρι είναι λογικά θα κάνει θόρυβο αν σκεφτείς ότι θα το έχεις πάνω στο γραφείο και όχι κάτω/μακρυά στο πάτωμα...

ακριβός πάντως, με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις εσωτερικό 1.5ΤΒ και κουτάκι που τον κάνει εξωτερικό :-)

btw μην ξαναβάλεις έτσι link, "κουράζεσαι" και εσύ και εμείς :P

(υπάρχει και section για μονάδες αποθήκευσης ακα δίσκους :o )

λογικαο οντως θα κανει θορυβο αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι η Transcend θα το εχει σκεφτει αυτο κ για αυτο θα εχει ρυθμισει το fan σε λιγες στροφες. για αυτο ρωταω μηπως καποιος εχει τον συγκεκριμενο σκληρο για να μου πει εντυπωσεις κ σχετικα με τον θορυβο του fan.

αυτην την στιγμη εχω ενα σκληρο WD 500GB external κ ζεστενεται πολυ ρε γμτ κ για αυτο θα προτιμουσα αυτο το case.

Υ.Γ. σχετικα με το link κ το section εχεις δικιο:-)

ευχαριστω για την απαντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...