katsikoula Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τελευταια σκεφτομαι να αγορασω τον παρακατω εξωτερικο σκληρο δισκο: >http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1190342&page=2&Manufacturer=Transcend&category=69980759&catalog=20 απο οτι βλεπετε κ εσεις εχει χωριτηκοτητα 1GB,eSata αλλα κ cooling fan κ αυτα στην τιμη των 145 ευρω. τον εχει κανεις για να μου πει την γνωμη του??? κυριως θα ηθελα να μαθω ποσο ενοχλητικος ειναι ο θορυβος που κανει το ανεμιστηρακι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 8αρι είναι λογικά θα κάνει θόρυβο αν σκεφτείς ότι θα το έχεις πάνω στο γραφείο και όχι κάτω/μακρυά στο πάτωμα... ακριβός πάντως, με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις εσωτερικό 1.5ΤΒ και κουτάκι που τον κάνει εξωτερικό btw μην ξαναβάλεις έτσι link, "κουράζεσαι" και εσύ και εμείς (υπάρχει και section για μονάδες αποθήκευσης ακα δίσκους )
katsikoula Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 8αρι είναι λογικά θα κάνει θόρυβο αν σκεφτείς ότι θα το έχεις πάνω στο γραφείο και όχι κάτω/μακρυά στο πάτωμα... ακριβός πάντως, με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις εσωτερικό 1.5ΤΒ και κουτάκι που τον κάνει εξωτερικό btw μην ξαναβάλεις έτσι link, "κουράζεσαι" και εσύ και εμείς (υπάρχει και section για μονάδες αποθήκευσης ακα δίσκους ) λογικαο οντως θα κανει θορυβο αλλα απο την αλλη σκεφτομαι οτι η Transcend θα το εχει σκεφτει αυτο κ για αυτο θα εχει ρυθμισει το fan σε λιγες στροφες. για αυτο ρωταω μηπως καποιος εχει τον συγκεκριμενο σκληρο για να μου πει εντυπωσεις κ σχετικα με τον θορυβο του fan. αυτην την στιγμη εχω ενα σκληρο WD 500GB external κ ζεστενεται πολυ ρε γμτ κ για αυτο θα προτιμουσα αυτο το case. Υ.Γ. σχετικα με το link κ το section εχεις δικιο ευχαριστω για την απαντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.