Προς το περιεχόμενο

Κατι καηκέ..?

whitestripes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Κατι έπαιξε και to pc δεν ανοίγει

Φαίνεται να παίρνει ρεύμα, τα ανεμιστηράκια παίζουν, κάνει το γνωστό μπιπ η μητρική , αλλά η οθόνη τπτ....

Στη κάρτα γραφικών πήγε το μυαλό μου πρωτα αλλα ειπά να ρωτησω και την γνώμη σας να σιγουρευτω

Έχετε καμμιά ιδέα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έτσι απλά όπως ακούγεται, στην κάρτα γραφικών θα πήγαινε και εμένα το μυαλό.

Η μητρική κάνει το κανονικό μπίπ ή κάποιον συνδυασμό;

Θα έλεγα για αρχή να ξεκουμπώσεις την κάρτα και να την ξαναβάλεις... Μου έχει τύχει τέτοιο πρόβλημα με στατικό...

Δημοσ.

Η μητρική κάνει το μπιμπ που έκανε και όταν έπαιζε

Δοκίμασα και να ξαναβάλω την κάρτα γραφικών και το clear cmos αλλά χωρίς αποτέλεσμα..

Δημοσ.

Από την εμπειρία μου, αυτού του είδους τα προβλήματα είναι πολύ άτιμα.

Μπορεί να είναι ένα πλήθος πραγμάτων...

Το καλύτερο είναι να πάρεις τα εύκολα κομμάτια, κάρτα, μνήμες, και να τα δοκιμάσεις σε ένα σύστημα φίλου.

Δημοσ.

Μπορει να εινα ραμ,αμα εχεις δυο η περισοτερες,βαλε μια και δες,ξανα κανε και με τις αλλες το ιδιο και πες μας,αν εχεις μονο μια,βρες απο ενα φιλο καποια αλλη και δοκιμασε την,αν υστερα απο αυτο δεις οτι δεν ειναι οι ραμ το προβλημα τοτε μαλλον μητρικη.....

Δημοσ.

βαψτο μπλε και φουνταρε το στην κοντινοτερη παραλια....με την ενσωματομενη γραφικων το κανει αυτο?

Δημοσ.
βαψτο μπλε και φουνταρε το στην κοντινοτερη παραλια....με την ενσωματομενη γραφικων το κανει αυτο?

:-D

Όχι

Η μητρική ειναι αυτη που έχεις στην υπογραφή σου....;)

Gigabyte EP31-DS3L

Η γραφικών μια GeForce 8500 GT της gigabyte

Δημοσ.

α οποτε δεν εχει...βγαλτα ολα απο πανω και αναψε το να δεις αν κανει ολα τα μπιπ μπιπ...μετα 3αναβαλτα και δοκιμασε..

• Moderators
Δημοσ.

Α καλα G31 νομιζα οτι ελεγε, οχι P31...

Τοτες πρεπει να τη δοκιμασει σε αλλο pc ή αλλη καρτα στο δικο του.

Δημοσ.
Μπορει να εινα ραμ,αμα εχεις δυο η περισοτερες,βαλε μια και δες,ξανα κανε και με τις αλλες το ιδιο και πες μας,αν εχεις μονο μια,βρες απο ενα φιλο καποια αλλη και δοκιμασε την,αν υστερα απο αυτο δεις οτι δεν ειναι οι ραμ το προβλημα τοτε μαλλον μητρικη.....

Φιλε απλα respect

Αυτο ηταν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...