question mark Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Καλή εβδομάδα. Ψάχνω να αγοράσω ένα laptop. Μάλλον αυτό θα πάρω. Η απορία μου όμως είναι η εξής: Στην κάρτα γραφικών λέει ATI Mobility Radeon HD 4530 με αποκλειστική μνήμη 512 MB και συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών μέχρι 1790MB. Η κάρτα είναι ανεξάρτητη ή είναι ενσωματωμένη στη μητρική και παίρνει μνήμη απ την ram; Ελπίζω να είναι κατανοητή η ερώτησή μου.
jtsc21 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Καλή εβδομάδα. Ψάχνω να αγοράσω ένα laptop. Μάλλον αυτό θα πάρω. Η απορία μου όμως είναι η εξής: Στην κάρτα γραφικών λέει ATI Mobility Radeon HD 4530 με αποκλειστική μνήμη 512 MB και συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών μέχρι 1790MB. Η κάρτα είναι ανεξάρτητη ή είναι ενσωματωμένη στη μητρική και παίρνει μνήμη απ την ram;Ελπίζω να είναι κατανοητή η ερώτησή μου. εννοει οτι η καρτα εχει απο μονη της 512ΜΒ.Οταν ομως αυξηθουν οι απαιτησεις γραφικων(πχ βαλεις κανα παιχνιδακι να παιξεις) τοτε χρησιμοποιει την μνημη ραμ του συστηματος για να μπορεσει να ανταπεξελθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.