Septum Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 παιδακια κανω ενα χρονο γυμναστικη..και κατι αλλο να διαγραψει καποιος το τονομα πανραφ γιατι μου θυμιζει κατι και τα χω παρει και να μεινει αυτο που γραφω τωρα:devil: Απο το name σου και απο αυτα που λες για τρελο και ερμαφροδιτο σε κανω... πιστευω σε λιγοτερο απο μηνα θα τα εχει παρατησει :D κατα την γνωμη μου δεν ειναι καθολου σεξυ το να ειναι μια γυναικα αρκετα γραμμομένη. + θα συνιστουσα να μην παιρνει χαπια οτιδηποτε και αν ειναι αυτα. Για μια γυναικα καταλληλη γυμναστικη ειναι λιγοι κοιλιακοι, σφυξιμο γλουτων, και κανα χαλατο jogging ετσι για να ειμαστε σε φορμα και στα καταλληλα κιλα. τα 70 για γυναικα 1.74 ειναι καπως πολλα. Φυσιολογικα κιλα θα ηταν 64-66. Τα βαρη και το μονοζυγο ειναι περιττα. τζαμπα κουραση και τραυματισμος σωματος . Δε ζητησε να γινει sexy, θελει κατι συγκεκριμενο Οσο για το μονοζυγο ειναι η καλυτερη γυμναστικη
panospeggy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ρε πατε καλα εσεις εεε?εγω ειμαι κοπελα και επειδη αγαπω πολυ τον φιλο μου εβαλα και τ δικο τυο ονομα..αντε εε βεβεια αμα δειτε κοπελα γυμνασμενη με μπρατσα που θελει να κανει πολλα κουφαινεστε..οχι θα κατσω να μαι σαν την κλασικ γυναικα κοτα με τη κυτταριτιδα ουστ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:48 ---------- κοπέλα και κανει ασκήσεις πυραμίδας???? wh00000t???κοπέλα και κανει ασκησεις πίεσης στήθους στο πάγκο???? (και όχι πεκ ντεκ???) κοπέλα και πήρε σάκο του μπόξ? οκ φιλε μας επεισες! μαλλον ναι πρεπει να ξεκινησεις γυμναστηριο αν θες να ανεβασεις κιλα! και για διατροφη κυριως σου συνιστώ να παιρνεις πρωτεινη μετα απο καθε φορα που γυμνάζεσαι για να μπορεσεις να ανεβασεις κιλά! ελπιζω να μπορεσεις να ανεβασεις κιλα... εεεεε η κοπελα σου εννοω βεβαιως βεβαιως! καλα εχετε πλακα εδω!τοοοοοσο πολυ κουφο σας φαινεται και σπανιο να κανω τετεοια γυμναστικη εεεε?ο πανος ρωτησε για μενα εκεινος δεν εχει πιασει πτε μπαρα μηπως να γραφτουμε στο ρεκορ γκινες?!!
Septum Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ρε πατε καλα εσεις εεε?εγω ειμαι κοπελα και επειδη αγαπω πολυ τον φιλο μου εβαλα και τ δικο τυο ονομα..αντε εε βεβεια αμα δειτε κοπελα γυμνασμενη με μπρατσα που θελει να κανει πολλα κουφαινεστε..οχι θα κατσω να μαι σαν την κλασικ γυναικα κοτα με τη κυτταριτιδα ουστ τρελη sorry....
panospeggy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 κοψε τα πολλα λογακια γιατι δεν με ξερεις αντεε.κομπλεξικοι λοιπον ειστε εσεις που θελετε την γυναικα χοντρη αγυμναστη φοβιτσιαρα κοτα τελος.ΖΗΛΕΥΕΤΕ.
Septum Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 κοψε τα πολλα λογακια γιατι δεν με ξερεις αντεε.κομπλεξικοι λοιπον ειστε εσεις που θελετε την γυναικα χοντρη αγυμναστη φοβιτσιαρα κοτα τελος.ΖΗΛΕΥΕΤΕ. Πρωτον να ζηλεψω τι.... Δευτερον διαβασε και δες ποσες συμβουλες εδωσα παραπανω
dr.nos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μια είναι η καλύτερη γυμναστική. Το βόλλεϋ δωματίου ή αλλιώς άλμα εις βάθος. Επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι η καλή και αποδοτική άθληση με ένα από τα παραπάνω αθλήματα κάθε μέρα ισοδυναμεί με αρκετές ώρες στο γυμναστήριο.Τώρα αν θες να γίνεις τούμπανο υπάρχει λύση.Όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλή. Υ.Γ.:πλάκα κάνω,μην με φάτε και προ πάντων όταν γίνεις τούμπανο μην φάω κανά ξύλο.Ωστόσο η μελέτη ισχύει.
Fidelio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Τα θυληκά γενικότερα δύσκολα πέρνουν όγκο καθότι δεν διαθέτουν το αντίστοιχο ορμονικό προφιλ. Οπότε ο μύθος οτι τα βάρη κάνουν άσχημες τις γυναίκες καλά κρατεί. Καταπληκτικούς κώλους ναι , άσχημα κορμιά γεμάτα μύς όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.