elven Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα, η κοπέλα μου έχει διαθέσει σχεδόν όλο της τον προϋπολογισμό για αγορά κάποιων οργάνων γυμναστικής, συγκεκριμένα έχει αγοράσει: Ένα πολυόργανο γυμναστικης το Alpine G-4 Ένα κωπηλατικό Ενα πάγκο γυμναστικής με ορθοστάτες Μια μπάρα βιδωτή 1.80cm (9kg) μαζί με: 4 10κιλους δίσκους, 4 5κιλους, 4 2.5κιλους και 4 1.25 κιλά Ένα σάκο του μποξ 'Ενα φθηνό ηλεκτρικό διάδρομο και ένα ποδήλατο μαγνητικής αντίστασης Και ένα μονόζυγο για πόρτα. Αλητράκια 5 kg το καθένα Δεν είναι το κλασικό στυλ γυναίκας που θέλει να αδυνατίσει και να κάνει 5-10 κιλά αλλά θέλει να φθάσει ψηλά. Το πρόβλημα είναι στον πάγκο και συγκκεριμένα στις ξαπλωτές πιέσεις στήθους κάνει 10 σετάκια στα 32 κιλά, 8 σετάκια στα 37 κιλά και 6 στα 40 κιλά. Ξεκίνησε από 15 κιλά και σιγά σιγά αύξανε. Αλλά είναι καιρό τώρα που δεν μπορεί να ανέβει παραπάνω. Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσει και μήπως πρέπει τελικά να γραφτεί σε γυμναστήριο? Η κοπέλα είναι 1.74 ύψος και 70 κιλά. Ήδη έχει ανεβάσει απότομα κιλά,επειδή απο τα 10 πας στα 25 σε μια βδομάδα δεν σημαίνει ότι την άλλη εβδομάδα θα ανέβεις πάλι 15 κιλά και θα φτάσεις τα 40.
panraf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τι στόχους έχει και τι θέλει να επιτύχει με τη γυμναστική δεν κατάλαβα. "Θέλει να φτάσει ψηλά" λές. Δηλαδή μποντιμπλίντιγκ; Να κατεβαίνει και να σφίγγεται σε αγώνες κι έτσι; Θηλυκό μπιλντέρι; Όχι μποντιμπίλντινγ εντάξει όχι κι έτσι, απλώς θέλει να έχει αρκετή μυική δύναμη. Έχει κάνει όγκο στο μπράτσο αλλά όχι τόσο πολύ γράμμωση ίως γιατί βάζει αρκετά κιλά. Τώρα για την διατροφή δεν έχει και την πολυτέλεια καθημερινά να τρώει όλα όσα πρέπει γι' αυτό και σκεφτήκαμε την φυσική πρωτείνη εγκεκριμένη από εοφ. Αλλά και πάλι έχω τις αμφιβολίες μου. Όσον αφορά το μονύζυγο με το ζόρι βγαίνει 1 επανάληψη από οτι μου είπε καθώς ξεκίνησε μόλις χθες να το κάνει.
freedubus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ε σιγά σιγά, τι διάολο; Δε γίνεται από τη 1 μέρα στην άλλη με μηδενική υποδομή, θέλει χρόνο, υπομονή κι επιμονή. Να κάνει ολοκληρωμένα σετ με 8-12 επαναλήψεις και σε κιλά που μπορεί να βγάζει άνετα τόσες επαναλήψεις, όχι τα μάξιμουμ κιλά που μπορεί να σηκώσει και 1-2 επαναλήψεις με το ζόρι κι αυτές μισές. Γαμάει το σώμα της έτσι, αρθρώσεις, μέση κλπ.
xania4ever Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ε σιγά σιγά, τι διάολο; Δε γίνεται από τη 1 μέρα στην άλλη με μηδενική υποδομή, θέλει χρόνο, υπομονή κι επιμονή. Να κάνει ολοκληρωμένα σετ με 8-12 επαναλήψεις και σε κιλά που μπορεί να βγάζει άνετα τόσες επαναλήψεις, όχι τα μάξιμουμ κιλά που μπορεί να σηκώσει και 1-2 επαναλήψεις με το ζόρι κι αυτές μισές. Γαμάει το σώμα της έτσι, αρθρώσεις, μέση κλπ. Φίλε για όγκο δεν κάνεις κιλά που βγάζεις άνετα.Πχ ίσιο πάγκο θα κάνει 5 επαναλήψεις με κιλά που στην πέμπτη να έχει φτάσει σε failure σχεδόν και μετά με βοήθεια άλλες 2..
Septum Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Φίλε για όγκο δεν κάνεις κιλά που βγάζεις άνετα.Πχ ίσιο πάγκο θα κάνει 5 επαναλήψεις με κιλά που στην πέμπτη να έχει φτάσει σε failure σχεδόν και μετά με βοήθεια άλλες 2.. Ακριβώς... Όσον αφορά το μονύζυγο με το ζόρι βγαίνει 1 επανάληψη από οτι μου είπε καθώς ξεκίνησε μόλις χθες να το κάνει. Μην απογοητευεται το μονοζυγο στην αρχη ειναι παντα πολυ δυσκολο...Σε 1-2 βδομαδες θα παιζει 8αρες
freedubus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Φίλε για όγκο δεν κάνεις κιλά που βγάζεις άνετα.Πχ ίσιο πάγκο θα κάνει 5 επαναλήψεις με κιλά που στην πέμπτη να έχει φτάσει σε failure σχεδόν και μετά με βοήθεια άλλες 2.. Αφού λέει έχει κολλήσει στα κιλά. Με στάσιμα κιλά δεν κάνει όγκο. Γι αυτό είπα να ρίξει λίγο τα κιλά και να αυξήσει τις επαναλήψεις, για να ισιώσει λίγο.
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα, η κοπέλα μου έχει διαθέσει σχεδόν όλο της τον προϋπολογισμό για αγορά κάποιων οργάνων γυμναστικής, συγκεκριμένα έχει αγοράσει: Ένα σάκο του μποξ ξερει τι κανει με τον σακο; ή
panraf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 καλησπερα ειμαι η αρραβωνιαστικα του πανουμπηκα με το ονομα του..ξερω τι κανω με το σακο καλα γκρρρρ.ειμαι 1.74 και 73 κιλα παλια ημουν 58...θελω να φτασω να σηκωνω απλα τα κιλα μου τα τωρινα..οχι να κατεβω σε αγωνες και ετσι...θελω να ναι σουπερ δυνατη...να δερνω κοσμο και οχι μονο..εχω αρκετο ογκο τωρα πια αλλα θελω γραμμωση πιο πολυ..διατροφη δεν κανω συγκεκριμενη..τρωω αρκετα συχνα και μικρα γεματα με αρκετες πρωτεινες πιο πολυ..δεν μπαινω συχνα εδω οποτε αν απαντησει καποιος θα ναι ο πανος.
Septum Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 καλησπερα ειμαι η αρραβωνιαστικα του πανουμπηκα με το ονομα του..ξερω τι κανω με το σακο καλα γκρρρρ.ειμαι 1.74 και 73 κιλα παλια ημουν 58...θελω να φτασω να σηκωνω απλα τα κιλα μου τα τωρινα..οχι να κατεβω σε αγωνες και ετσι...θελω να ναι σουπερ δυνατη...να δερνω κοσμο και οχι μονο..εχω αρκετο ογκο τωρα πια αλλα θελω γραμμωση πιο πολυ..διατροφη δεν κανω συγκεκριμενη..τρωω αρκετα συχνα και μικρα γεματα με αρκετες πρωτεινες πιο πολυ..δεν μπαινω συχνα εδω οποτε αν απαντησει καποιος θα ναι ο πανος. Μπορεις να δερνεις κοσμο και χωρις να εισαι γυμνασμενη/δυνατη αν αυτο ειναι το ζητουμενο...Για γραμμωση πολλες επαναληψεις λιγα κιλα πχ4σετ των 15-20 επαναληψεων...
Evgenios1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 @real panraf Α ρε καημενε τι εχεις να παθεις.... χουμορ κανω μη παρεξηγηθεις
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Τράβα ένα kickbox και κάνε έντονα την γυμναστική εκεί πέρα, ζήτα να το πας αγωνιστικά. Μετά από χιλιάδες κοιλιακούς , άπειρο τρέξιμο ( κάνε και μόνη σου), χτυπήματα στο σώμα, κιλά και απόλα, θα πλακώνεις όποιον θες, θα σηκώνεις τα κιλά σου ( θα είσαι λεπτή) , θα είσαι και μια χαρα κούκλα , απλώς στεγνή και γραμμωμένη. Edit : Α θες σπίτι? Κοιλιακοί , μονόζυγο, τρέξιμο, και βάρη με υπομονή και προσοχή
chris2060 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 πιστευω σε λιγοτερο απο μηνα θα τα εχει παρατησει :D κατα την γνωμη μου δεν ειναι καθολου σεξυ το να ειναι μια γυναικα αρκετα γραμμομένη. + θα συνιστουσα να μην παιρνει χαπια οτιδηποτε και αν ειναι αυτα. Για μια γυναικα καταλληλη γυμναστικη ειναι λιγοι κοιλιακοι, σφυξιμο γλουτων, και κανα χαλατο jogging ετσι για να ειμαστε σε φορμα και στα καταλληλα κιλα. τα 70 για γυναικα 1.74 ειναι καπως πολλα. Φυσιολογικα κιλα θα ηταν 64-66. Τα βαρη και το μονοζυγο ειναι περιττα. τζαμπα κουραση και τραυματισμος σωματος .
panospeggy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 παιδακια κανω ενα χρονο γυμναστικη..και κατι αλλο να διαγραψει καποιος το τονομα πανραφ γιατι μου θυμιζει κατι και τα χω παρει και να μεινει αυτο που γραφω τωρα:devil:
kebinB Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 καλησπερα ειμαι η αρραβωνιαστικα του πανουμπηκα με το ονομα του..ξερω τι κανω με το σακο καλα γκρρρρ.ειμαι 1.74 και 73 κιλα παλια ημουν 58...θελω να φτασω να σηκωνω απλα τα κιλα μου τα τωρινα..οχι να κατεβω σε αγωνες και ετσι...θελω να ναι σουπερ δυνατη...να δερνω κοσμο και οχι μονο..εχω αρκετο ογκο τωρα πια αλλα θελω γραμμωση πιο πολυ..διατροφη δεν κανω συγκεκριμενη..τρωω αρκετα συχνα και μικρα γεματα με αρκετες πρωτεινες πιο πολυ..δεν μπαινω συχνα εδω οποτε αν απαντησει καποιος θα ναι ο πανος. δεν στέκεις καλά μου φένεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.