Προς το περιεχόμενο

Γυμναστική στο σπίτι για κοπέλα

panraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, η κοπέλα μου έχει διαθέσει σχεδόν όλο της τον προϋπολογισμό για αγορά κάποιων οργάνων γυμναστικής, συγκεκριμένα έχει αγοράσει:

Ένα πολυόργανο γυμναστικης το Alpine G-4

Ένα κωπηλατικό

Ενα πάγκο γυμναστικής με ορθοστάτες

Μια μπάρα βιδωτή 1.80cm (9kg) μαζί με: 4 10κιλους δίσκους, 4 5κιλους, 4 2.5κιλους και 4 1.25 κιλά

Ένα σάκο του μποξ

'Ενα φθηνό ηλεκτρικό διάδρομο και ένα ποδήλατο μαγνητικής αντίστασης

Και ένα μονόζυγο για πόρτα.

Αλητράκια 5 kg το καθένα

Δεν είναι το κλασικό στυλ γυναίκας που θέλει να αδυνατίσει και να κάνει 5-10 κιλά αλλά θέλει να φθάσει ψηλά. Το πρόβλημα είναι στον πάγκο και συγκκεριμένα στις ξαπλωτές πιέσεις στήθους κάνει 10 σετάκια στα 32 κιλά, 8 σετάκια στα 37 κιλά και 6 στα 40 κιλά. Ξεκίνησε από 15 κιλά και σιγά σιγά αύξανε. Αλλά είναι καιρό τώρα που δεν μπορεί να ανέβει παραπάνω. Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσει και μήπως πρέπει τελικά να γραφτεί σε γυμναστήριο? Η κοπέλα είναι 1.74 ύψος και 70 κιλά.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για την διατροφη καλυτερα να απευθυνθειτε σε καποιο διατροφολογο,μονο ενας ειδικος 8α ξερει να της πει!

Δημοσ.
για την διατροφη καλυτερα να απευθυνθειτε σε καποιο διατροφολογο,μονο ενας ειδικος 8α ξερει να της πει!

ΟΚ ναί αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι γιατί εδώ και 1 μήνα περίπου έχει "κολλήσει" στα ίδια κιλά και δεν μπορεί να ανέβει περισσότερο. Μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά. Δυστυχώς γυμναστής να την επιβλέπει δεν υπάρχει οπότε...

Δημοσ.
Καλησπέρα, η κοπέλα μου έχει διαθέσει σχεδόν όλο της τον προϋπολογισμό για αγορά κάποιων οργάνων γυμναστικής, συγκεκριμένα έχει αγοράσει:

Ένα πολυόργανο γυμναστικης το Alpine G-4

Ένα κωπηλατικό

Ενα πάγκο γυμναστικής με ορθοστάτες

Μια μπάρα βιδωτή 1.80cm (9kg) μαζί με: 4 10κιλους δίσκους, 4 5κιλους, 4 2.5κιλους και 4 1.25 κιλά

Ένα σάκο του μποξ

'Ενα φθηνό ηλεκτρικό διάδρομο και ένα ποδήλατο μαγνητικής αντίστασης

Και ένα μονόζυγο για πόρτα.

Αλητράκια 5 kg το καθένα

Δεν είναι το κλασικό στυλ γυναίκας που θέλει να αδυνατίσει και να κάνει 5-10 κιλά αλλά θέλει να φθάσει ψηλά. Το πρόβλημα είναι στον πάγκο και συγκκεριμένα στις ξαπλωτές πιέσεις στήθους κάνει 10 σετάκια στα 32 κιλά, 8 σετάκια στα 37 κιλά και 6 στα 40 κιλά. Ξεκίνησε από 15 κιλά και σιγά σιγά αύξανε. Αλλά είναι καιρό τώρα που δεν μπορεί να ανέβει παραπάνω. Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσει και μήπως πρέπει τελικά να γραφτεί σε γυμναστήριο? Η κοπέλα είναι 1.74 ύψος και 70 κιλά.

κοπέλα και κανει ασκήσεις πυραμίδας???? wh00000t???

κοπέλα και κανει ασκησεις πίεσης στήθους στο πάγκο???? (και όχι πεκ ντεκ???)

κοπέλα και πήρε σάκο του μπόξ?

οκ φιλε μας επεισες!

μαλλον ναι πρεπει να ξεκινησεις γυμναστηριο αν θες να ανεβασεις κιλα!

και για διατροφη κυριως σου συνιστώ να παιρνεις πρωτεινη μετα απο καθε φορα που γυμνάζεσαι για να μπορεσεις να ανεβασεις κιλά!

ελπιζω να μπορεσεις να ανεβασεις κιλα... εεεεε η κοπελα σου εννοω βεβαιως βεβαιως!

Δημοσ.
κοπέλα και κανει ασκήσεις πυραμίδας???? wh00000t???

κοπέλα και κανει ασκησεις πίεσης στήθους στο πάγκο???? (και όχι πεκ ντεκ???)

κοπέλα και πήρε σάκο του μπόξ?

οκ φιλε μας επεισες!

μαλλον ναι πρεπει να ξεκινησεις γυμναστηριο αν θες να ανεβασεις κιλα!

και για διατροφη κυριως σου συνιστώ να παιρνεις πρωτεινη μετα απο καθε φορα που γυμνάζεσαι για να μπορεσεις να ανεβασεις κιλά!

Φίλε μου δεν κάνω εγώ γυμναστική όσο κι αν ακούγεται παράξενο.

Όλα αυτά τα όργανα τα χρησιμοποιεί η κοπέλα μου. Ξέρω άτομα που έχουν μπάρα στο σπίτι και αυξάνουν κιλά χωρίς να πάνε γυμναστήριο απαραίτητα. Το θέμα είναι μήπως δεν εκτελεί σωστά τις ασκήσεις για να "κολλήσει" σε αυτά τα κιλά.

Δημοσ.
Φίλε μου δεν κάνω εγώ γυμναστική όσο κι αν ακούγεται παράξενο.

Όλα αυτά τα όργανα τα χρησιμοποιεί η κοπέλα μου. Ξέρω άτομα που έχουν μπάρα στο σπίτι και αυξάνουν κιλά χωρίς να πάνε γυμναστήριο απαραίτητα. Το θέμα είναι μήπως δεν εκτελεί σωστά τις ασκήσεις για να "κολλήσει" σε αυτά τα κιλά.

σου απαντησα παραπανω 2 τροπους να ανεβασεις κιλα... εεεε η κοπελα σου να ανεβασει κιλα

και δεν λεγονται 10 σετακια των 37 κιλων...

λεγεται σετ των 10 επαναληψεων στα 37 κιλά... ετσι να πεις στην κοπελα σου

Δημοσ.
σου απαντησα παραπανω 2 τροπους να ανεβασεις κιλα... εεεε η κοπελα σου να ανεβασει κιλα

Κατάλαβα δηλαδή πρέπει να καταφύγει σε "τεχνητούς" τρόπους

Δεν είναι λίγο επικύνδινα αυτά? Έχεις τίποτα να προτείνεις που να είναι για κοπέλες σε πρωτεϊνη?

Δημοσ.
Κατάλαβα δηλαδή πρέπει να καταφύγει σε "τεχνητούς" τρόπους

Δεν είναι λίγο επικύνδινα αυτά? Έχεις τίποτα να προτείνεις που να είναι για κοπέλες σε πρωτεϊνη?

δεν ειναι αναγκη να καταφυγεις σε σκευασματα πρωτεινης κ ουτε εκει εγω αναφερθηκα

αλλα σε τροφες πλουσιες σε πρωτεινες μετα απο την γυμναστικη (κοτοπουλο, γαλοπουλα, γαλα, ψάρι, αυγό)

Δημοσ.

γυμναστικη χωρις επιβλεψη ειναι ο,τι χειροτερο.

με τοσα χρηματα εκανε μια ετησια συνδρομη σε καποιο γυμναστηριο και ειχε και επιβλεψη και διαιτολογο και προπαντος σωστο αποτελεσμα.

αν τωρα εχει κολησει γιατι π.χ. κανει λαθος τις ασκησεις δεν το ξερει κανενας!

Δημοσ.
γυμναστικη χωρις επιβλεψη ειναι ο,τι χειροτερο.

με τοσα χρηματα εκανε μια ετησια συνδρομη σε καποιο γυμναστηριο και ειχε και επιβλεψη και διαιτολογο και προπαντος σωστο αποτελεσμα.

αν τωρα εχει κολησει γιατι π.χ. κανει λαθος τις ασκησεις δεν το ξερει κανενας!

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υπάρχει περίπτωση, το σώμα να έχει φθάσει στα όρια του, και απλά να μην πάει παραπάνω;

Δημοσ.
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υπάρχει περίπτωση, το σώμα να έχει φθάσει στα όρια του, και απλά να μην πάει παραπάνω;

Χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας...αλλά τα όρια του σώματος (στην συγκεκριμένη περίπτωση) δεν έχουν να κάνουν και με την μυική μάζα?

Θέλω να πω δηλαδή οτι αυξάνοντας την μυική μάζα θα αυξηθούν και τα "όρια" του σώματος...

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας...αλλά τα όρια του σώματος (στην συγκεκριμένη περίπτωση) δεν έχουν να κάνουν και με την μυική μάζα?

Θέλω να πω δηλαδή οτι αυξάνοντας την μυική μάζα θα αυξηθούν και τα "όρια" του σώματος...

Το θέμα είνα πως αυξάνεις μυική μάζα :-)

Δημοσ.
Το θέμα είνα πως αυξάνεις μυική μάζα :-)

υδατανθρακες πριν απο ασκηση, πρωτεινη μετα απο ασκηση

λιγη αεροβια ασκηση, καθολου λιπαρα

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο και πόση ώρα ζέσταμα(ποδήλατο-διάδρομο) κάνει ?

Γιατί αν κάνει πάνω από 20 λεπτά νομίζω θα χάνει κιλά αντι να παίρνει.

Η κάνω λάθος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...