steant Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Κατι επαθε το pc ενος φιλου μου και δεν ανοιγει, ειναι τελειως νεκρο. Τωρα τις τελευταιες ημερες εβρεχε και ειχε και κεραυνους και λεω μηπως καηκε τπτ. Σε αυτη τη περιπτωση που λετε να βρισκετε το προβλημα; Στο τροφοδοτικο;
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μαλλον εχει καψει τροφοδοτικο...δοκιμασε αν βαλεις καπιο αλλο εαν ξερεις...επισης υπαρχει και περιπτοση απλα να βραχικυκλωνει κατι και ετσι να μην αναβει καθολου...
steant Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μπορει καποιος που ξερει να μου πει τροπο να το κανω μια δοκιμη με ενα πολυμετρο; Αν δεν ειναι τροφοδοτικο τι αλλο ειναι πιθανο;
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 δοκιμασε να βγαλεις ολα τα ρευματα απο μεσα και να βραχυκυκλωσεις το πρασινο με το γκρι καλωδιακι απο το 20πινο να δεις αν θα αναψει...
steant Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 To πρασινο με το γκρι ή το πρασινο με το μαυρο (Γιατι εχω αλου εχω ακουσει πρασινο-μαυρο); Μαυρα εχει πολλα καλωδια..
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 το μαυρο ειναι η γειωση....εγω τοσα χρονια δοκιμων αυτα βραχυκυκλωνω και αναβουν....
steant Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δε μου λες και κατι αλλο φιλε μου. Στο 20πινο εχω μετρησει γυρο στα 6 μαυρα, σε οποιο και να το βαλω το ιδιο ειναι??
panos2171 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Πριν το κάνεις αυτό για βγάλε και ξαναβάλει τις RAM.
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μπορει να εχει χαλασει και το ον μπουτον (ριμα οχι αστεια)
alex89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μπορει καποιος που ξερει να μου πει τροπο να το κανω μια δοκιμη με ενα πολυμετρο; Αν δεν ειναι τροφοδοτικο τι αλλο ειναι πιθανο; Μου έχει τύχει πολλές φορές, κάρτα σε pci θύρα (μόντεμ, κάρτα τηλεόρασης, ήχου κλπ) να βραχυκυκλώνει τη μητρική και να μην ανοίγει. Μόλις τις έβγαλα τις κάρτες ή την κάρτα από την pci θύρα το pc άνοιξε. Επίσης, έλεγξε το καλώδιο που παίρνει ρεύμα το τροφοδοτικό μήπως έχει πρόβλημα (βάλε ένα άλλο που είσαι σίγουρος πως δουλεύει γιατί και από καλώδιο την έχω πατήσει) και όπως είπε και ο φίλος μήπως τα pins για να ανοίγει το pc έχουν πάθει τίποτα.
steant Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αν το προβλημα ειναι στη μητρικη υπαρχει καποιος τροπος να το καταλαβουμε;
nick#18 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 αν εχει προβλημα η μητρικη θα αναβει το pc και δεν θα κανει κιχ....μονο τα ανεμησιρακια θα δουλευουν...το τροφοδοτικο τελικα δουλευει? αν ναι δοκιμασε να βγαλεις γραφικων, μνημες, σκληρους κλπ να δεις αν θα ανοιξει γιατι ισως βραχυκυκλωνει κατι...
alex89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Αν το προβλημα ειναι στη μητρικη υπαρχει καποιος τροπος να το καταλαβουμε; Συνήθως όταν η μητρική έχει πρόβλημα, αν βγάλεις τις μνήμες δεν κάνει το χαρακτηριστικό μπιπ. Επίσης κοίταξε προσεκτικά αν είναι κανένας πυκνωτης της φουσκωμένος, αν έχει ανοίξει. Δες και στις κολλήσεις, αν καμία είναι μαυρισμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.