Προς το περιεχόμενο

ΒρωμοAvira, μπλόκαρε το msn

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βρωμο Avira....... Βρωμο Panda........

Κάτι μου βρωμάει εδώ!!:-P

Χρόνιος χρήστης avira κ εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το firewall σου το χεις τσεκάρει ότι αφήνει το μσν να περνάει??

Αυτό τον Windows είχα...

Ντάξει ρε παιδιά, πέρα απ'την πλάκα. Δεν έχω τίποτα με τα συγκεκριμένα antivirus και ξέρω ότι είναι πιθανό να γίνει κάτι τέτοιο... Ντάξει, αφού το διόρθωσα, όλα ΟΚ !

Δημοσ.

Παιδιά εγώ δουλεύω Avira 5 χρόνια τώρα και δεν είχα σχεδόν ποτέ πρόβλημα. Το έχω σε όλους τους μονοπύρηνους υπολογιστές που χρησιμοποιώ γιατί είναι ποιο ελαφρύ από άλλα και βρίσκει μιλάμε τα πάντα! Το πρόβλημα με το msn κάτι άλλο θα το δημιούργησε. Επίσης συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι η Επαναφορά που έκανες αντί για απεγκατάσταση ήταν λάθος κίνηση και θα σου συνιστούσα να κοιτάξεις στις διεργασίες αν υπάρχει το avgnt.exe και το avguard.exe . Αν υπάρχει σημαίνει ότι τρέχει στο παρασκήνιο ακόμα.

Δημοσ.
χαχα..

Εγώ ξέρω, ότι έπαθα την ίδια ζημιά που είχα πάθει πριν 5 χρόνια και με το βρωμοPanda ! Είναι πλέον και τα 2 black listed για μένα...!

Τι κρίμα που δεν σε έχουν ακόμη προσλάβει στο AV-Comparatives γιά να τους βοηθήσεις να αξιολογήσουν σωστά τα διάφορα antivirus!

To avira δεν θα σου μπλοκάρει το msn.

Κάποιο firewall θα σού το έχει κάνει.Αφού λες ότι και μετά την απεγκατάσταση είχες πρόβλημα (έκανες απεγκατάσταση τελικά ή μόνο επαναφορά?Μας έχεις μπερδέψει). Πώς γίνεται κανένας από δώ με avira να μην έχει πρόβλημα και να έχεις εσύ?

Δημοσ.

κανενα προβλημα με avira σε κατεβαστιρι και 1 pc ακομα και επισης ως χρονια χρηστης panda δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα...

Δημοσ.
Τι κρίμα που δεν σε έχουν ακόμη προσλάβει στο AV-Comparatives γιά να τους βοηθήσεις να αξιολογήσουν σωστά τα διάφορα antivirus!

To avira δεν θα σου μπλοκάρει το msn.

Κάποιο firewall θα σού το έχει κάνει.Αφού λες ότι και μετά την απεγκατάσταση είχες πρόβλημα (έκανες απεγκατάσταση τελικά ή μόνο επαναφορά?Μας έχεις μπερδέψει). Πώς γίνεται κανένας από δώ με avira να μην έχει πρόβλημα και να έχεις εσύ?

Δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό ύφος σου...

Τέλος πάντων, να τα ξαναπώ:

1)Έβγαλα το avast (που είχα πριν)

2)Έβαλα το Avira (την τελευταία FREE έκδοση απ'την ιστοσελίδα τους)

3)Δεν μπορούσα να μπω msn (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ FIREWALL εκτός απ'των Windows)

4)Απεγκατέστησα το Avira (δεν έλεγξα όμως αν υπήρχαν "υπολείμματα" στον Task Manager - Δεν το σκέφτηκα, σταυρώστε με)

5)Και πάλι δεν μπορούσα να μπω msn

6)Έκανα επαναφορά Συστήματος

7)Μπήκα κανονικά msn

8)Ξανα-έβαλα το Avast

9)Άνοιξα το τόπικ για να ενημερώσω τους insomniacs !

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό ύφος σου...

Τέλος πάντων, να τα ξαναπώ:

1)Έβγαλα το avast (που είχα πριν)

2)Έβαλα το Avira (την τελευταία FREE έκδοση απ'την ιστοσελίδα τους)

3)Δεν μπορούσα να μπω msn (ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟ FIREWALL εκτός απ'των Windows)

4)Απεγκατέστησα το Avira (δεν έλεγξα όμως αν υπήρχαν "υπολείμματα" στον Task Manager - Δεν το σκέφτηκα, σταυρώστε με)

5)Και πάλι δεν μπορούσα να μπω msn

6)Έκανα επαναφορά Συστήματος

7)Μπήκα κανονικά msn

8)Ξανα-έβαλα το Avast

9)Άνοιξα το τόπικ για να ενημερώσω τους insomniacs !

Ναί αλήθεια είναι ότι μίλησα ειρωνικά.Και αυτό γιατί κάτι δεν κάνεις καλά.Αφού βγάζεις με μιάς άχρηστα δύο γνωστά antivirus.Δεν σού φαίνεται παράξενο?

Εγώ στη θέση σου θα προβληματιζόμουν.Κανείς δεν λέει ότι βάζει στη μαύρη λίστα avira και panda.Δεν είμαστε ειδικοί.Χρήστες είμαστε και μπορεί να μην ξέρουμε όλες τις ρυθμίσεις πώς γίνονται.

Δημοσ.

Φίλε έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Είναι λογικό να θες να αλλάξεις λογισμικό. Απλώς όμως από πείρα έχω δει ότι ενώ απεγκαθιστάς κάποιο antivirus ή internet security suite (ακόμα χειρότερα) στην ουσία πάντα κάτι δεν πάει καλά και σωστή απεγκατάσταση δε γίνεται ποτέ. Πάντα με εκνεύριζε αυτό το φαινόμενο γιατί ενώ ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο όπως εσύ πάντα κατέληγα στο format. Γι' αυτό πάντα από τότε επιλέγω τι θέλω να βάλω από την αρχή και αυτό δε φεύγει ποτέ! Πάντως κάποτε που έκανα πειράματα είχα βάλει μαζί avast και avira αλλά με κούραζαν τα false alarms. Άλλο πρόβλημα δε θυμάμαι να είχα. Βέβαια αυτό πολύ παλιά (3-4 χρόνια δε θυμάμαι).

Δημοσ.
Ναί αλήθεια είναι ότι μίλησα ειρωνικά.Και αυτό γιατί κάτι δεν κάνεις καλά.Αφού βγάζεις με μιάς άχρηστα δύο γνωστά antivirus.Δεν σού φαίνεται παράξενο?

Εγώ στη θέση σου θα προβληματιζόμουν.Κανείς δεν λέει ότι βάζει στη μαύρη λίστα avira και panda.Δεν είμαστε ειδικοί.Χρήστες είμαστε και μπορεί να μην ξέρουμε όλες τις ρυθμίσεις πώς γίνονται.

Προφανώς κάτι δεν έκανα καλά. Ντάξει, είναι προφανές ότι υπερέβαλα όταν μιλούσα άσχημα για antivirus και επίσης εννοείται πως δεν έχω κάτι με αυτά και τις εταιρίες που τα παράγουν..! ;) :-D :-)

Δημοσ.

βασικα οταν απεγκαθισουμε ενα antivirus/firewall καλο ειναι να μην το κανουμε απο τον πινακα ελεγχου αλλα να χρησιμοποιουμε καποια ειδικη εφαρμογη οπως για παραδειγμα το revo uninstaller που ειναι free και καθαριζει και τα υπολοιματα.βεβαια σε μερικα antivirus, ο κατασκεβαστης εχει στη σελιδα του δωρεαν μια ειδικη εφαρμογη απεγκαταστασης.καλο ειναι να τσεκαρουμε και αυτο

Δημοσ.
βασικα οταν απεγκαθισουμε ενα antivirus/firewall καλο ειναι να μην το κανουμε απο τον πινακα ελεγχου αλλα να χρησιμοποιουμε καποια ειδικη εφαρμογη οπως για παραδειγμα το revo uninstaller που ειναι free και καθαριζει και τα υπολοιματα.βεβαια σε μερικα antivirus, ο κατασκεβαστης εχει στη σελιδα του δωρεαν μια ειδικη εφαρμογη απεγκαταστασης.καλο ειναι να τσεκαρουμε και αυτο

Θα το έχω υπ'όψιν μου !! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...