Προς το περιεχόμενο

ΒρωμοAvira, μπλόκαρε το msn

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα...

ορμώμενος από το θέμα με τα αντιvirus, είπα κι εγώ να δοκιμάσω το Αvira, το εγκαθιστώ, όλα καλά, όλα ωραία, πάω να μπω msn, τίποτα. Σφάλμα 8000401a...

Το καλό μας το Αvira το μπλόκαρε!!! Γι'αυτό λοιπόν προσοχή!

2 επαναφορές συστήματος και μετά πάλι στο λατρεμενο Avast και όλα καλά πλέον..

Δημοσ.

φίλε ποιο msn χρησιμοποιείς και τι λειτουργικό....:shifty:

Σε xp, vista και 7 δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα από το συμπαθέστατο avira:rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ πάντως που το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό, μια χαρά μπαίνω στο msn.

Γιατί δεν κοίταξες λίγο τις ρυθμίσεις πρωτού το πετάξεις; Επίσης γιατί έκανες επαναφορά συστήματος ; Δεν γινόταν απεγκατάσταση ;

Δημοσ.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θεικός τίτλος!!!!!!

Έχω λιώσει στο γέλιο!

Πάντως κάτι άλλο πρέπει να φταίει ή μάλλον και κάτι άλλο πρέπει να φταίει γιατί αν ήταν τα πράγματα όπως τα λες, δεν νομίζω να χρησιμοποιούσαμε και πολλοί avira. Αυτό όμως δεν ισχύει.

Δημοσ.

Εννοείται πως έψαξα τις ρυθμίσεις και δεν έβγαλα άκρη, δεν βρήκα που είναι τα προγράμματα που blockαρε !!

Και το πρόβλημα συνεχίστηκε μετά την απεγκατάσταση...

Τρέχω ΧP Home Edition SP3

Δημοσ.
Καλημέρα...

ορμώμενος από το θέμα με τα αντιvirus, είπα κι εγώ να δοκιμάσω το Αvira, το εγκαθιστώ, όλα καλά, όλα ωραία, πάω να μπω msn, τίποτα. Σφάλμα 8000401a...

Το καλό μας το Αvira το μπλόκαρε!!! Γι'αυτό λοιπόν προσοχή!

2 επαναφορές συστήματος και μετά πάλι στο λατρεμενο Avast και όλα καλά πλέον..

εγω με avira δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα με οτιδιποτε και τοχω δοκιμασει και σε xp(παλιο μηχανημα) και σε vista. οποτε πρεπει να μας πεις τα εξης

1. τι λειτουργικο χρησιμοποιεις?

2. ποια εκδοση του avira εβαλες?

3. ποια εκδοση του msn εχεις?

//btw ο τιτλος οντως τα σπαει:-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κανένα πρόβλημα με ολες τις εκδόσεις του msn με το avira premium. Κοίταξες μήπως το msn σου είναι μολυσμένο από κανένα trojan?

Δημοσ.

we_will_rise, πολλές φορές το process msnmsgr.exe δεν κλείνει και προκαλεί αυτό το error. Δοκίμασε να το κλείσεις χειροκίνητα με alt+ctrl+del από τα processes του task manager (μπορεί να είναι ανοιχτό 2 φορές).

Δεν φταίει το antivir...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πλέον το σίχαμα στο netbook μου και δεν μπορώ να δοκιμάσω την λύση του Physics_rulez, αν όμως έχει δίκιο τότε ΟΚ !

@jtsc21:

1)Windows XP Home Premium

2)Tην τελευταία Free έκδοση

3)Toν wlm9

Δημοσ.

Nα καταθέσω και εγώ ότι ουδεμία ενόχληση είχα ποτέ από το λατρεμένο μας Αβίρα!!!

Όχι τίποτα αλλο, αλλα να μην σπιλώνεται και το όνομα του αγαπημένου μας αντιϊκού άδικα!!!

Δημοσ.

ΒΡΩΜΟAVIRA ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

ενας απ τους προγραμματιστες του ηταν φιλος του father μου εε λιγα τα λογια σου :P :p

xaxaxaxaxaxxxa

Δημοσ.
ΒΡΩΜΟAVIRA ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

ενας απ τους προγραμματιστες του ηταν φιλος του father μου εε λιγα τα λογια σου :P :p

xaxaxaxaxaxxxa

χαχα..

Εγώ ξέρω, ότι έπαθα την ίδια ζημιά που είχα πάθει πριν 5 χρόνια και με το βρωμοPanda ! Είναι πλέον και τα 2 black listed για μένα...!

Δημοσ.

Κάνεις εγκατάσταση antivirus πάνω σε στημένο λειτουργικό που είχε ήδη άλλο antivirus και περίμενες να είναι όλα ok? Και μη μου πεις έκανες απεγκατάσταση. Εμένα η πείρα με έχει διδάξει να μην παίζω με τα antivirus. Πάντως αν έβαζες το antivirus αμέσως μετά από format και εγκαθιστούσες όλα τα υπόλοιπα μετά, είμαι σίγουρος πω δε θα είχες πρόβλημα.

Δημοσ.
Κάνεις εγκατάσταση antivirus πάνω σε στημένο λειτουργικό που είχε ήδη άλλο antivirus και περίμενες να είναι όλα ok? Και μη μου πεις έκανες απεγκατάσταση. Εμένα η πείρα με έχει διδάξει να μην παίζω με τα antivirus. Πάντως αν έβαζες το antivirus αμέσως μετά από format και εγκαθιστούσες όλα τα υπόλοιπα μετά, είμαι σίγουρος πω δε θα είχες πρόβλημα.

Εννοείται ότι το εγκατέστησα χωρίς να έχω άλλο anti-virus πάνω (δεν είμαι πρωτάρης με η/υ)... Το θεωρείς λογικό δηλαδή, να εγκαθιστάς ένα anti-virus πάνω σε "στημένο" υπολογιστή και να μπλοκάρει κανα δυο εφαρμογές... Αν ναι, τότε οκ. Εγώ έχω την απαίτηση να μπορώ να αλλάζω λογισμικό ανα πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να κάνω format !

Δημοσ.

Βρωμο Avira....... Βρωμο Panda........

Κάτι μου βρωμάει εδώ!!:-P

Χρόνιος χρήστης avira κ εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το firewall σου το χεις τσεκάρει ότι αφήνει το μσν να περνάει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...