Lamiwtis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Στο laptop της σειράς hp pavilion dv7 , με κάρτα ήχου intel STAC 92XX (έτσι την αναγνωρίζει το ubuntu 9.04) , δεν έχω από την αρχή καθόλου ήχου και πουθενά . Επίσης έκανα clean install . Δοκίμασα διάφορες προτάσεις από το νετ , αλλά μέχρι στιγμής ατύχησα . Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μια ειναι η λυση! http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2797668&postcount=3 Σε περιπτωση που κανω λαθος για το pulseaudio, πως σου την αναγνωριζει το lspci? >lspci | grep Audio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamiwtis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε μολισ τελιώσει η εξεταστική θα δοκιμάσω μερικά live cd , knoppix + sabayon , να δω αν θα έχω ήχο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ας το παρουμε απο πιο μακρια τοτε... Ποια καρτα ηχου εχει ακριβως? >lspci | grep Audio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamiwtis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ας το παρουμε απο πιο μακρια τοτε... Ποια καρτα ηχου εχει ακριβως? >lspci | grep Audio 00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller (rev 03) Ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια σου jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_pro_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 1) Πήγαινε στο System - Preferences - Sound και δοκίμασε τις διάφορες επιλογές για Audio Playback. 2) Τρέξε το gnome-volume-control ( γραφοντάς το σαν εντολή στο Terminal ) και α) Δές άν είναι κάτι σε mute ή κατεβασμένο β) Πάτα στο Preferences και κάνε check σε όλες τις επιλογές (εάν είναι υπερβολικά πολλές διάλεξε όποιες θεωρείς σχετικές) Πλέον στο παράθυρο του gnome-volume-control έχεις περισσότερες επιλογές να αλλάκσεις. Δοκίμασε να ανοίξεις ή να κλείσεις όσες επιλογές σου βγάζει στην καρτέλα "Switches" (εάν αυτή εμφανίζεται) και παίξε γενικά με όσες επιλογές σου φαίνονται είτε σχετικές είτε "χαμηλωμένες" χωρίς λόγο. 3) Δοκίμασε την εντολή: sudo alsa force-reload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Αυτη εχω και γω, και υποστηριζεται κανονικοτατα απο τον πυρηνα απο περυσι τουλαχιστον. Το module για να δουλεψει σου το φορτωνει κανονικα? >sudo rmmod snd-hda-intel sudo modprobe snd-hda-intel Επισης, πες μου και το codec που εχει πανω >cat /proc/asound/card0/codec#* | grep Codec καθως και τι αλλο εκανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.