eSATA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 όχι idle ρε σε full load:-)...έχω τεστάρει μια ώρα με prime 95 και είχε φτάσει 70...δε το άφησα παραπάνω γιατί στο κέντρο που μένω έχει και πολύ ζέστη και δε παλεύεται απο θερμοκρασίες...μέχρι στιγμής πάντως όλα δουλεύουν κανονικά και τα παιχνίδια..τώρα αν θα παραμείνει σταθερό βλέπουμε...πάντως περισσότερο ρεύμα δε δίνω στη cpu γιατί στο τέλος βλέπω να καρβουνιάζει δε μασανε και πολυ στο ρευμα οι 65nm αλλα ειναι και ψυχολογικο.. ασε το prime καμια 10αρια ωρες, και κανα βραδακι κανε και ενα boot-memtest..και αν τα περασεις μεινε οπως εισαι.. μη σε ανησυχουν οι 67 βαθμοι ειναι νορμαλ.
outlaw star Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 δε μασανε και πολυ στο ρευμα οι 65nm αλλα ειναι και ψυχολογικο.. ασε το prime καμια 10αρια ωρες, και κανα βραδακι κανε και ενα boot-memtest..και αν τα περασεις μεινε οπως εισαι.. μη σε ανησυχουν οι 67 βαθμοι ειναι νορμαλ. ναι το ξέρω ότι απο ρεύμα δεν έχω πρόβλημα μέχρι 1,6v...το θέμα είναι οι θερμοκρασίες...και ως γνωστό όσο ανεβαίνει η τάση ανεβαίνουν και οι θερμοκρασίες...όσο για τις μνήμες είναι ok έχω τεστάρει με memtest
caution Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ...πάντως με αυτή την μητρική και καμιά true/hammer λογικά θα δεις και 4GHz λίγο κάτω από τα 1,5 vcore
outlaw star Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ...πάντως με αυτή την μητρική και καμιά true/hammer λογικά θα δεις και 4GHz λίγο κάτω από τα 1,5 vcore ναι είμαι σίγουρος αλλά τώρα δε σκάω 60 ευρά με τίποτα...και που πήρα έναν silenx ixtrema με 19 ευρώ και έβαλα πάνω στη ninja πολύ μου είναι!
outlaw star Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ΟΚ πάσο, για το potential το είπα... ναι το ξέρω no problem και ευχαριστώ για τις συμβουλές!πάντως αργότερα μπορεί να παίξει μια true 120 (μου φαίνεται ότι πρέπει να πιάνει και αρκετά λιγότερο χώρο σε σχέση με τη κουμούτσα που έχω τώρα πάνω) σε συνδιασμό με άλλον ένα ίδιο ανεμιστήρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.