Προς το περιεχόμενο

Netbook ή Notebook μέχρι 500 ευρώ

Deos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Η αδερφή μου θέλει να πάρει ένα Netbook ή ένα Notebook (15αρι) για surfαρισμα στο inet - ανάγνωση email, αντε και κανά Word.

Μιας και απο τότε που πήρα το MacBook μου σταμάτησα να ασχολούμαι με το άθλημα θέλω τι γνώμη σας, για το τι μπορεί να πάρει με αυτά τα χρήματα είτε σε Netbook είτε σε Notebook.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Ωχ θεε μου...:-( Λοιπον. η διαφορα των netbook απο τα notebook ειναι στο μεγεθος. τι σημαινει αυτο; οτι ενα λαπτοπ με 15" οθονη δεν μπορει να ειναι netbook γιατι δεν ειναι τοσο μικρο οσο τα netbook. Αρα το netbook ή notebook δεν υσχηει γιατι με 15" οθονη υπαρχουν μονο notebooks. και επισης δεν μας λες budget. πες μας τα χρηματα που μπορεις να δωσεις και βλεπουμε. Παντος για τις λειτουργιες που λες και ενα με 500 ευρω μια χαρα θα ειναι.

Δημοσ.

Ξέρω ποια είναι η διαφορά Netbook και Notebook.

Απλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει η αδερφή μου αν θέλει κάτι μικρό και ελαφρύ (Netbook δηλαδή) ή κάτι πιο μεγάλο αλλα και πιο δυσχρηστο (Notebook δηλαδή).

Γι αυτό και ζήτασα να μου προτείνετε και απο τις δυο κατηγορίες.

Δεν έβαλα περιορισμό ιντσών στα Netbook. Το 15 αναφερόταν στα Notebook.

Budget αναφέρω στον τίτλο... :P

Εως 500 ευρώ...

Δημοσ.
Ξέρω ποια είναι η διαφορά Netbook και Notebook.

Απλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει η αδερφή μου αν θέλει κάτι μικρό και ελαφρύ (Netbook δηλαδή) ή κάτι πιο μεγάλο αλλα και πιο δυσχρηστο (Notebook δηλαδή).

Γι αυτό και ζήτασα να μου προτείνετε και απο τις δυο κατηγορίες.

Δεν έβαλα περιορισμό ιντσών στα Netbook. Το 15 αναφερόταν στα Notebook.

Budget αναφέρω στον τίτλο... :P

Εως 500 ευρώ...

lenovo r61 αν και δεν ειναι οτι πιο ομορφο για κοπελα

αν θελει μπιμπελο να το παιρνει μαζι οπου παει,και παρει νετμπουκ ας παρει κατι σε

asus 1000h-acer d150x

Δημοσ.
lenovo r61 αν και δεν ειναι οτι πιο ομορφο για κοπελα

αν θελει μπιμπελο να το παιρνει μαζι οπου παει,και παρει νετμπουκ ας παρει κατι σε

asus 1000h-acer d150x

σωστος,απλα ας δει και το lenovo s10e το οποιο με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο εδω και 4 μηνες,ειναι και πιο "μαζεμενο"απο το asus
  • Super Moderators
Δημοσ.
μονο ως μοστρα

γιατί μόνο ως μόστρα? χαλαρά καλύτερο από οποιοδήποτε netbook της αγοράς...

Δημοσ.
γιατί μόνο ως μόστρα? χαλαρά καλύτερο από οποιοδήποτε netbook της αγοράς...

o cpu σε σχεση με τους ατομ 1.6 - 1.66 τι λεει;

Δημοσ.

ναι αλλα αν ειναι να παει στις 13,3 τοτε παει και στις 15 και με αυτα τα λ7 παιρνει χαλαρα καλυτερο μηχανημα

τεσπα γνωμη μου ειναι οτι ολα αυτα τα υπερφορητα πολλοι λιγοι τα χρειαζονται πραγματικα και λογω trend κανουν κακες αγορες

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς καλύτερος και ας είναι λιγότερα mhz

από την στιγμή που το topic είναι netbook ή notebook τότε προφανώς τον ενδιαφέρουν οι λίγες ίντσες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...