Deos24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Καλημέρα, Η αδερφή μου θέλει να πάρει ένα Netbook ή ένα Notebook (15αρι) για surfαρισμα στο inet - ανάγνωση email, αντε και κανά Word. Μιας και απο τότε που πήρα το MacBook μου σταμάτησα να ασχολούμαι με το άθλημα θέλω τι γνώμη σας, για το τι μπορεί να πάρει με αυτά τα χρήματα είτε σε Netbook είτε σε Notebook. Ευχαριστώ πολύ!
Jason 93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ωχ θεε μου... Λοιπον. η διαφορα των netbook απο τα notebook ειναι στο μεγεθος. τι σημαινει αυτο; οτι ενα λαπτοπ με 15" οθονη δεν μπορει να ειναι netbook γιατι δεν ειναι τοσο μικρο οσο τα netbook. Αρα το netbook ή notebook δεν υσχηει γιατι με 15" οθονη υπαρχουν μονο notebooks. και επισης δεν μας λες budget. πες μας τα χρηματα που μπορεις να δωσεις και βλεπουμε. Παντος για τις λειτουργιες που λες και ενα με 500 ευρω μια χαρα θα ειναι.
Deos24 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ξέρω ποια είναι η διαφορά Netbook και Notebook. Απλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει η αδερφή μου αν θέλει κάτι μικρό και ελαφρύ (Netbook δηλαδή) ή κάτι πιο μεγάλο αλλα και πιο δυσχρηστο (Notebook δηλαδή). Γι αυτό και ζήτασα να μου προτείνετε και απο τις δυο κατηγορίες. Δεν έβαλα περιορισμό ιντσών στα Netbook. Το 15 αναφερόταν στα Notebook. Budget αναφέρω στον τίτλο... Εως 500 ευρώ...
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ξέρω ποια είναι η διαφορά Netbook και Notebook.Απλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει η αδερφή μου αν θέλει κάτι μικρό και ελαφρύ (Netbook δηλαδή) ή κάτι πιο μεγάλο αλλα και πιο δυσχρηστο (Notebook δηλαδή). Γι αυτό και ζήτασα να μου προτείνετε και απο τις δυο κατηγορίες. Δεν έβαλα περιορισμό ιντσών στα Netbook. Το 15 αναφερόταν στα Notebook. Budget αναφέρω στον τίτλο... Εως 500 ευρώ... lenovo r61 αν και δεν ειναι οτι πιο ομορφο για κοπελα αν θελει μπιμπελο να το παιρνει μαζι οπου παει,και παρει νετμπουκ ας παρει κατι σε asus 1000h-acer d150x
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906691 αν μπορείς 81 euro παραπάνω, αυτό κωλολέει...
lagoudakis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 lenovo r61 αν και δεν ειναι οτι πιο ομορφο για κοπελααν θελει μπιμπελο να το παιρνει μαζι οπου παει,και παρει νετμπουκ ας παρει κατι σε asus 1000h-acer d150x σωστος,απλα ας δει και το lenovo s10e το οποιο με εχει αφησει πολυ ευχαριστημενο εδω και 4 μηνες,ειναι και πιο "μαζεμενο"απο το asus
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906691 αν μπορείς 81 euro παραπάνω, αυτό κωλολέει... μονο ως μοστρα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μονο ως μοστρα γιατί μόνο ως μόστρα? χαλαρά καλύτερο από οποιοδήποτε netbook της αγοράς...
basilis5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 γιατί μόνο ως μόστρα? χαλαρά καλύτερο από οποιοδήποτε netbook της αγοράς... o cpu σε σχεση με τους ατομ 1.6 - 1.66 τι λεει;
million_voices Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ναι αλλα αν ειναι να παει στις 13,3 τοτε παει και στις 15 και με αυτα τα λ7 παιρνει χαλαρα καλυτερο μηχανημα τεσπα γνωμη μου ειναι οτι ολα αυτα τα υπερφορητα πολλοι λιγοι τα χρειαζονται πραγματικα και λογω trend κανουν κακες αγορες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 προφανώς καλύτερος και ας είναι λιγότερα mhz από την στιγμή που το topic είναι netbook ή notebook τότε προφανώς τον ενδιαφέρουν οι λίγες ίντσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.