Tzimmys Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ...for windows. Από αυτά που διαβάζω τελευταία, μάλλον είναι το καλύτερο gamepad για win. Στο Πλαίσιο τον έχει 50 ευρώ. Τον βρίσκω στο ebay κοντά στα 30 με τα μεταφορικά. Ο ίδιος δεν είναι? Έχετε καμιά καλύτερη πρόταση?
nikos21aek Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ναι το e-shop τον έχει 40€ και κάτι ψιλιάζομαι ότι και ο κανονικός του Xbox που κάνει 27€ παίζει σε pc αν περάσεις το προγραμματάκι που θα κατεβάσεις από την Microsoft.Παίζει η διαφορά στην τιμή να είναι το CD με το πρόγραμμα...Αλλά κόμπο δεν το δένω..ο klainmeingr μου το είχε πει σε ένα thread που είχα ανοίξει για να ρωτήσω.. Τώρα ο καλύτερος δεν ξέρω αν είναι..εμένα με βόλεψε περισσότερο από τον Logitech που είχα..αλλά για παιχνίδια sport(pro,nba,rally) ίσως και να ήταν καλύτερος εκείνος που είχε το σταυρό στον αντίχειρα μπροστά αντί για αναλογικό.Σίγουρα πάντως από θέμα συμβατότητας είναι πολύ καλύτερος. Παίζει παντού..ακόμα και στο Crysis που ο logitech δεν φαινόταν καν και είναι ήδη ρυθμισμένος σωστά σε όλα τα παιχνίδια..δεν χαλάς ούτε 5 λεπτά για να φτιάξεις κουμπιά..
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ο Logitech είναι καλύτερος από το Mammooth του XBOX. Aς όψεται η κλάσική λογική με τις συμβατότητες και τα χαζά κολπάκια. Πάρε της Microsoft για να μην ψάχνεσαι
ksaplostra Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ...for windows. Από αυτά που διαβάζω τελευταία, μάλλον είναι το καλύτερο gamepad για win. Στο Πλαίσιο τον έχει 50 ευρώ. Τον βρίσκω στο ebay κοντά στα 30 με τα μεταφορικά. Ο ίδιος δεν είναι? Έχετε καμιά καλύτερη πρόταση? Φίλε φοβάμαι πως την εκατσες τη βάρκα... Κ εγώ απο το ebay αγόρασα ενα χειριστήριο αλλα νομίζω δεν εχει τον πομποδέκτη που απαιτητέ για το pc(δεν εχει ερθει ακομα).οπότε εγω για καλό και για κακό αγόρασα κι ενα πομποδέκτη για να ειμαι σιγουρος(αν εχει τον πουλάω).
Tzimmys Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ...ψιλιάζομαι ότι και ο κανονικός του Xbox που κάνει 27€ παίζει σε pc αν περάσεις το προγραμματάκι που θα κατεβάσεις από την Microsoft.Παίζει η διαφορά στην τιμή να είναι το CD με το πρόγραμμα... Αυτό μπορεί να το εξακριβώσει κάποιος? Το xbox με το pc έχουν τον ίδιο τρόπο σύνδεσης? USB ας πούμε? Σίγουρα πάντως από θέμα συμβατότητας είναι πολύ καλύτερος. Αυτό θέλουμε. Φίλε φοβάμαι πως την εκατσες τη βάρκα... Κ εγώ απο το ebay αγόρασα ενα χειριστήριο αλλα νομίζω δεν εχει τον πομποδέκτη που απαιτητέ για το pc(δεν εχει ερθει ακομα).οπότε εγω για καλό και για κακό αγόρασα κι ενα πομποδέκτη για να ειμαι σιγουρος(αν εχει τον πουλάω). Καταρχήν φίλε δεν το αγόρασα ακόμα, αλλά πολύ καλά κάνεις και το λες, γιατί τώρα που το βλέπω καλύτερα μάλλον έχεις δίκιο και δεν έχει τον receiver. Ευχαριστώ για τη πληροφορία.
dkmaster Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αν πάρεις αυτό με τα 26 από το e-shop θα χρειαστείς και αυτό http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/ το οποίο νομίζω το είχα πάρει από τα multirama στα 17 ευρώ οπότε θα σου βγεί το ίδιο σε τιμή.
nikos21aek Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Ο Logitech είναι καλύτερος από το Mammooth του XBOX. Aς όψεται η κλάσική λογική με τις συμβατότητες και τα χαζά κολπάκια. Πάρε της Microsoft για να μην ψάχνεσαι Καλά το ότι το χειριστήριο του ΧΒΟΧ δεν είναι όσο Μαμούθ νομίζεις...το ξέρεις ε;Σε σύγκριση με τον Logitech είναι απλά ελάχιστα μεγαλύτερος και πολύ πιο λεπτοκομμένος.(Τους είχα και τους δύο μέχρι να πουλήσω τον Logitech και τους έχω βάλει και δίπλα δίπλα)Σε γενικές γραμμές δηλαδή μπορώ να πω ότι είναι περίπου ίδιος στο μέγεθος.Λίγο πιο μικρός φαίνεται στο μάτι ο Logitech και λίγο πιο μικρός φαίνεται στο χέρι ο Microsoft λόγω κοψίματος. Λογικά έχεις μείνει στον πρώτο μοχλό του πρώτου XBOX poy όντως ήταν Μαμούθ! Τι χαζή λογική ρε man οι συμβατότητες;Για να παίξω τα παιχνίδια τον παίρνω το μοχλό όχι για να παιδεύομαι πως θα τον κάνω να τον δεί το κάθε παιχνίδι και πως θα ρυθμίσω τα κουμπιά.Στο 2κ9 για να ρυθμίσω τον Logitech παιδευμόμουν και εγώ δεν ξέρω πόσο και ton MS απλά πάτησα το κουμπί του να ανάψει και δουλεύαν όλα 10. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 08:09 ---------- Αυτό μπορεί να το εξακριβώσει κάποιος? Το xbox με το pc έχουν τον ίδιο τρόπο σύνδεσης? USB ας πούμε?Καταρχήν φίλε δεν το αγόρασα ακόμα, αλλά πολύ καλά κάνεις και το λες, γιατί τώρα που το βλέπω καλύτερα μάλλον έχεις δίκιο και δεν έχει τον receiver. Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Λογικά και στο ebay τον κανονικό θα πουλάνε που έχει 27€ στο πλαίσιο...Εγώ τον for Windows(40€)πήρα και αυτό τον receiver που λέει ο από πάνω τον είχε..Αν είναι αυτή η διαφορά και όχι το cd που υπέθετα εγώ τότε εννοείται ότι δεν αξίζει να πάρεις τον 360 των 27€... Πάντως τόσα άτομα με Xbox...ένας να το επιβεβαιώσει σίγουρα..τελικό επιβεβαιωμένο...ΑΚΟΜΗ..
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Στο τελευταίο φυλλάδιο του πλαισίου είδα οτι έχει το ασύρματο 32 ευρώ (30 το ενσύρματο). Ψάξε βρές το receiver απο καμιά αγγελία (όλο και κάποιος το έχει και κάθεται(εγώ καλή ώρα - άσχετα αμα το κρατάω μήπως και...)) σε καλή τιμή και είσαι οκ
agelosLX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Παιδιά το χειριστήριο του 360 το απλό δεν θα δουλέψει σε pc δηλαδή???? Πρέπει να πάρω αυτό που έχει το πλαίσιο που λέει ότι είναι για windows που κάνει 35 ευρώ????
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Παιδιά το χειριστήριο του 360 το απλό δεν θα δουλέψει σε pc δηλαδή???? Πρέπει να πάρω αυτό που έχει το πλαίσιο που λέει ότι είναι για windows που κάνει 35 ευρώ???? Όταν λες απλό, εννοείς με καλώδιο?
agelosLX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Το απλό είναι αυτό : http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00035 To άλλο που λέω και είναι και πιό ακριβό είναι αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=803588&HYJOYSTICKPLATFORMA=PC&Manufacturer=Microsoft&category=69977356&catalog=12
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Το απλό είναι αυτό : http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00035 To άλλο που λέω και είναι και πιό ακριβό είναι αυτό εδώ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=803588&HYJOYSTICKPLATFORMA=PC&Manufacturer=Microsoft&category=69977356&catalog=12 Το wired δεν είναι συμβατό με PC.
agelosLX Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Επομένως πρέπει να αγοράσω το δεύτερο σωστά??? Αυτό που λέει για Windows με τα 35 ευρώ γιατί από ότι βλέπω και αυτό wired είναι..
pban Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Το wired δεν είναι συμβατό με PC. Οχι ειναι μια χαρα συμβατο, το εχω ποσους μηνες. Οριστε και οι drivers
pappous_soulis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Παιδιά το χειριστήριο του 360 το απλό δεν θα δουλέψει σε pc δηλαδή???? Πρέπει να πάρω αυτό που έχει το πλαίσιο που λέει ότι είναι για windows που κάνει 35 ευρώ???? Γίνεται. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231760
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.