santas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 καλησπερα σας,πριν μερικες μερες δεν ανοιγε ο υπολογιστης μου και ετσι τον πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι ευθυνοταν η m/b που ειχα.και ετσι την αλλαξα με μια ASUS P5Q η οποια απ οτι μου ειπαν ειναι συμβατη με οτι ειχα απανω στον υπολογιστη μου.τις τελευταιες μερες ομως εχω το εξης προβλημα.αφηνω τον υπολογιστη ανοιχτο και μετα απο 1-2 ωρες χωρις να τον αγγιξω εχει "παγωσει" και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα.ωστοσο παραμενει ανοιχτος αλλα δεν βλεπω τον επεξεργαστη να δουλευει.καποια γνωμη καποιος για το τι μπορει να συμβαινει?
dimi5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 καλησπερα σας,πριν μερικες μερες δεν ανοιγε ο υπολογιστης μου και ετσι τον πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι ευθυνοταν η m/b που ειχα.και ετσι την αλλαξα με μια ASUS P5Q η οποια απ οτι μου ειπαν ειναι συμβατη με οτι ειχα απανω στον υπολογιστη μου.τις τελευταιες μερες ομως εχω το εξης προβλημα.αφηνω τον υπολογιστη ανοιχτο και μετα απο 1-2 ωρες χωρις να τον αγγιξω εχει "παγωσει" και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα.ωστοσο παραμενει ανοιχτος αλλα δεν βλεπω τον επεξεργαστη να δουλευει.καποια γνωμη καποιος για το τι μπορει να συμβαινει? μηπως ειναι η καρτα γραφικων γιατι ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα.....η καρτα γραφικων σου τι 8ερμοκρασια εχει?
alex89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μηπως ειναι η καρτα γραφικων γιατι ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα.....η καρτα γραφικων σου τι 8ερμοκρασια εχει? +1 Επίσης δοκίμασε να κάνεις ένα memtest και δες όλες τις συνδέσεις. Κάτι άλλο που μου περνάει από το μυαλό είναι μήπως η μητρική πατάει στο case και βραχυκυκλώνει. Από τέτοια περίπτωση αναγκάστηκα να κάνω 2 format μέχρι να τη βγάλω έξω από το case όπου δούλευε μια χαρά.
outlaw star Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 +1Επίσης δοκίμασε να κάνεις ένα memtest και δες όλες τις συνδέσεις. Κάτι άλλο που μου περνάει από το μυαλό είναι μήπως η μητρική πατάει στο case και βραχυκυκλώνει. Από τέτοια περίπτωση αναγκάστηκα να κάνω 2 format μέχρι να τη βγάλω έξω από το case όπου δούλευε μια χαρά. σωστός γιατί τα ζώα στο πλαίσιο δε βάζουν τα μικρά λαστιχάκια σε σχήμα κύκλου που πρέπει να παρεμβάλλονται σα μονωτής ανάμεσα σε μητρική και κουτί
santas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 καλα οτι ειναι ζωα ειναι..φανταστειτε οτι αφησαν ασινδετο τον 2ο σκληρο μου και 2 ανεμιστηρες...τεσπα..αθτο με την m/b και το case που ειπατε δε ξερω τι ειναι και οποτε λεω να παρω τον υπολογιστη οπως ειναι να τον παω πλαισιο να τοθς χεσω για τα προαναφερθεισα και να τον φτιαξουν.
John-lamia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 καλημερα. επιδι εχω και εγω αυτη τη μητρικη, και εχω δει καποια προβλιματακια σε αυτον τον τομεα ''παγωμα pc'' ειχα καταλιξει οτι φτεει το epu-program που εχει για την εξικονωμιση ενεργιας, ειναι ενα προγραμμα την μητρικης που σου ανεβοκατευαζει τις επιδωσεισ του υπολογιστη σου αναλογα την εργασια και τον φορτο αυτης που κανεις.( ASUS EPU-6 Engine ) αυτη δεν ειναι; http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2267&modelmenu=1 δεν αν μπορεις να κατευασεις καποια νεα εκδωση για το epu-6 engine, η δεν για νεα εκδωση του bios. αν θες βεβαια να δουλεψεις το epu την μητρικης σου. διαφορετικα μπορεις να την δουλευεις με στανταρ ριθμισεις απ το bios κλεινοντας αυτην την ιδιωτητα τησ μητρικης. αυτα οσο αναφορα την μητρικη σου. λες παλυ οτι μπορει να φτεει και η καρτα γραφικων, δοκιμασε καποια αλλη να δεις( δικα σου η ενος φιλου σου ) δουλεψε τον υπολογιστη σου με μια μνημη και οχι με δυο, και κανε εναλαγες των dim ενα ενα σε καθε υποδοχη τησ μητρικης. υ.γ. τι τροφοδοτικο εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.