Προς το περιεχόμενο

script/πρόγραμμα για eshop

georgeuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να φτιάξω ενα ηλεκτρονικο καταστημα για ενα συγγενη. να εχει και ελληνικα και αγγλικα. τι προτεινετε. oscommerce?

Δημοσ.

Ποια είναι τα κατά;

Πρώτα απο όλα μπορείς να βάλεις το Joomfish για χρήση δύο+ γλοσσών.

Δεύτερον είναι δωρεάν.

Τρίτον έχει τεράστιο γκάμα από extensions για ό,τι χρειαστείς.

Τέταρτον, γιατί να κουράζεσαι; Θα έχεις τέτοια υποστήριξη που δε θα χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Δημοσ.

Δοκιμασα OS Commerce & Virtuemart.

Μακραν Virtuemart,μπορει να ειναι extension αλλα την κανει καλυτερα την δουλεια του.Εχει ετοιμα τα παντα απο το να βαλεις discount σε προιοντα, in stock & out stock μεχρι και featured products.

Για να τα κανεις αυτα στο oscommerce πρεπει να πειρξεις ενα σωρο php αρχεια.

Ειναι και τετοια δομη του joomla Που επιτρεπει την αυτοματη εγκατασταση modules χωρις επεμβαση σε κωδικα.

Και οσο για το administration? Καμμια σχεση με του Os.Γενικα ειναι πιο συγχρονο και νομιζω πιο αξιοπιστο και με λιγοτερα bugs κι απ το Magento.

Δημοσ.
Τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ το magento...με ότι συνεπάγεται αυτό...tutorials κτλ..

Το έχω δει ελάχιστα το magento, αλλά νομίζω ότι είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει αυτή τη στιγμή για eshop. Παρ' όλα αυτά με δυσκόλεψε στις ρυθμίσεις του και μιας και απλά ήθελα να δω τι παίζει με αυτό και όχι να στήσω eshop το παράτησα.

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να δώσω την αρνητική μου ψήφο στο magento. Παρ'ότι μπορείς να κάνεις ότι θες και έχει configurable products είναι ότι πιο βαρύ έχω δει για e-shop. Σέρνεται θανατηφόρα μιας και έχουνε κάνει πολύ κακή δουλειά με το θέμα της βάσης με χιλιάδες εκατομμύρια tables και χιλιάδες εκατομμύρια joins.

Local να το στήσεις φαίνεται ξεκάθαρα το σούρσιμο...κρίμα...

Δημοσ.

Όντως, το Magento είναι ότι πιο δυνατό υπάρχει, αλλά εξαιρετικά πολύπλοκο. Αν δεν έχεις το Tutorial από δίπλα να σου εξηγεί βήμα-βήμα πως-κάνεις-τι, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη.

+αυτό που αναφέρει ο Maniakos είναι αλήθεια. Κενό ανεβασμένο eshop σε Magento, κάνει τουλάχιστον 5-6" να ανοίξει.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά το installation δίνει sample database. Αυτή απλά να βάλεις παρατηρείς το σούρσιμο. Ακόμα και να ΜΗΝ την βάλεις φτιάξε απλά ένα προϊόν και θα δεις πόση ώρα κάνει το save. Έχουνε κάνει κάτι βελτιώσεις από ότι διάβαζα τώρα αλλά άμα είναι εξαρχής προβληματικό....καταλαβαίνεις.

Και με ένα search στο google όλοι αυτό σχολιάζουν:

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/4359/

http://www.google.com/#hl=en&q=magen...qi=&fp=1&cad=b

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγκατεστησα στο joomla το virtuemart (επιτυχως), όμως επειδή με joomla δεν έχω ξανασχοληθεί, δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Λογικά θα πρέπει να βρώ κάποιο template αλλά όσο έψαξα στο ιντερνετ ήταν όλα επί πληρωμή. Αν ξέρετε κανένα... Επίσης υπάρχει κάποιο tutorial για το virtuemart?? Ετσί απλά κάνω add τα προιόντα και φτιάχνω τις ρυθμίσεις από το μενού του και αυτό ήταν??

Θα ήθελα να μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω σε γενικές γραμμές.

Δημοσ.

Ναι πανω κατω αυτο ηταν.Ελευθερα templates δυσκολο να βρεις κατι αξιολογο.Θα σου λεγα να δωσεις 100 ευρω περιπου για να παρεις κατι αξιολογο.Νομιζω αξιζει αν θες να κανεις την δουλεια σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...